• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

_karar vermem gerekiyor yeni biten ilişkim hakkında?_

:) bak şimdii 2.yi seçerek seni şaşırtmak isteğim geldi...şekerim çok net konuşmuşsun iyi güzelde...taviz vermiş olursun falan diyorsun ... ama şimdi senin dediğin gibi 2 yi seçtim hiç taviz vermemiş oldum diyelim bunun sonucu olarak ne gibi etkiler var tamamen bitmiş olması dışında yani? Benim esas isteğim doğrultusunda??

Son düzenleme:
:) bak şimdii 2.yi seçerek seni şaşırtmak isteğim geldi...şekerim çok net konuşmuşsun iyi güzelde...taviz vermiş olursun falan diyorsun ... ama şimdi senin dediğin gibi 2 yi seçtim hiç taviz vermemiş oldum diyelim bunun sonucu olarak ne gibi etkiler var tamamen bitmiş olması dışında yani? Benim esas isteğim doğrultusunda??

Sen devam etmek mi istiyorsun ?? İsteğin bu yönde mi?

Şimdi cnm Daha önceki konunuda okudum oyüzden 2. şıkkı seçmen konusunda bir tavsiyede bulunuyorum.Sevgilin senden ayrıldığını bir arkadaşıyla söyletmiş vs. vs. vs. o konunu okudum ve aynı kişinin Sana askerden gelince ilişkinizin devam edip etmeyeceğine karar vereceğini söylemesi... Bana pek seni seviyormuş gibi gelmedi sadece seni cepte tutmak istiyor gibi kendiside sevmediğini sadece hoşlndığını söylemiş.Yani sana bir umut vermiş ki isterse eğer rahatça dönsün diye sana , seni tanımam etmem üzmek gibi bir derdim yok fakat ben bu yorumları çıkarttım okuduktan sonra.

AMA bana sen 1 şıkkı seçiceksin gibi geliyor çünkü sen ayrılmak istemiyorsun , halen seviyorsun ve orta yolu bulmaya çalışıyorsun kaybetmek istemiyorsun bu çok normal seni yadırgamıyorum.ama böyle yaparsan sen üzülüceksin gibi gözüküyor.Bende çok çalkantılı bir ilişki yaşadım ve bitirdim konularım var burda okursan sende görürsün insan kendi yaşayınca içindeki durumu anlaması biraz zor oluyor.Ben sonunda gerçeklerle yüzleştim ve bitirdim en iyisinin böyle olduğunu düşünüyorum.Senin konunu okuduğumdada senin erkek arkdaşın seni seviyormuş gibi gelmedi bana bu benm yorumum tabii.İnş. tersidir ama bana pek öyle gelmiyor üzgünüm :50:

Sen devam etmek mi istiyorsun ?? İsteğin bu yönde mi?

evet istiyorum ama bir çaba içinde olarak değil..kendiliğinden kafası dank etsin. bizim şu durumda dank etme olasılığı çok yüsksek sadece bu buluşmada doğru cümleyi kullanarak onu etkilemem lazım.. belki o gün için biter ama beni arama olasılığı yüksek çünkü problemsiz bir ilşkimiz vardı birbirimizi hiç yıpratmadık hem o da benden hala hoşlandığını söylüyor..sadece ona yalvarmak istemiyorum..sizin dediğiniz gibi 2.şıkkı seçtim diyelim bu benim asıl isteğimi köreltmez mi...yani doğru olan ne...

Son düzenleme:

şekerim onlar aynı kişi değil önceki konumdaki farklı biri o bana döndüü hala arıyor ama onu affetmedim bu çocuk benim hayatımda yaklaşık 3-3'5 aydır var ve bana yaptığı ilk vukuatı..problemimiz bile olmadı daha önce hiç tartışmazdık bununla..

Son düzenleme:
evet istiyorum ama bir çaba içinde olarak değil..kendiliğinden kafası dank etsin. bizim şu durumda dank etme olasılığı çok yüsksek sadece bu buluşmada doğru cümleyi kullanarak onu etkilemem lazım.. belki o gün için biter ama beni arama olasılığı yüksek çünkü problemsiz bir ilşkimiz vardı birbirimizi hiç yıpratmadık hem o da benden hala hoşlandığını söylüyor..sadece ona yalvarmak istemiyorum..sizin dediğiniz gibi 2.şıkkı seçtim diyelim bu benim asıl isteğimi köreltmez mi...yani doğru olan ne...

Anladım , madem istiyorsun o zaman ona göre cvp vereceğim Ben askerdn sonra geldiğinde bu ilişki hakkında karar vermeni istemiyorum , ben şuan bir karar vermeni istiyorum diyelim ki kabul ettim askerden gelene kadar bekledim seni ve sen istemiyorum dedin.Ben onca zmanımı seni düşünerek bekleyeceğini düşünerek geçirmiş olmaz mıyım ? Beni seviyor musun ? Benimle bu ilişkiye devam etmek istiyor musun ? Şuan Bunu duymak istiyorum , dürüst ol gerçkten istiyor musun ? diyebilirsin. aklıma bunlar geldi :40: ama yinede dediğim gibi ilişkinin sonunda üzülüceksin gibi geliyor cnm ha inş. tersi olur tabi mutsuz olmanı istemem ama içimdeki his bu yönde

şekerim onlar aynı kişi değil önceki konumdaki farklı biri o bana döndüü hala arıyor ama onu affetmedim bu çocuk benim hayatımda yaklaşı 3-3'5 aydır var ve bana yaptığı ilk vukuatı..problemmiz bile olmadı hiç tartışmazdık bununla..

Pardon ozaman bn fark etmdim farklı kişi olduklarını , yukarıda yazdım sanırım onları yapabilirsin

Ya bu kadar olur aynı olay kuzenimin başına gelmişti

Ayrıldılar sevgilisi askere gitmeden hemen önce
Orda tekrar aramaya başladı kızı
Beni bekle gelince kararımı vericem tarzı şeyler söyledi şuan iyi değilim vs. saçmaladı
Kuzenim bu çocuk için 1 yılını heba etti
Onun tutarsız davranışları kuzenimi bitirdi resmen
Ve en sonunda gerçek yüzünü gördü
Malesef şuan nefret ediyo ondan :((

Tabi bire bir aynı şeyleri yaşıcaksın denemez
Sonuçta farklı insanlar farklı hayatlar

Ama bence çok iyi düşün
Hayatına yön verecek bir karar almak üzeresin !

sorun değil canım ama arkadaşlar hep tabiiki 2.ci falan dediler hatta ben beklemiyordum bu kadar çok 2 yi seçen kişi 1 saattir bende o şıkka kafa yormaya başladım... sana olan güvenimi sarsıyorsun bu şekilde, askerden sonra olmaz kabul etmiyorum bu teklifini diyeyim diye düşündüm..eğer şimdi için kafan karışık olmaz diyorsan sen bilirsin sonrasıda benim için olmaz diyim....kısa tutayım böyle...istiyorsa o an bişey der herhalde..hala net birşey diyemiyorsada kalkar gelirim evime ne yapım yani..sonrasında da ulaşamıcak tabii bana..

Son düzenleme:

anladım canım dejavu :))ben askerden sonra gelirse kabul etmicem bunda netim askerde ararsa da kabulüm değil bundada netim askerde can sıkıntısına aramıyacağına nerden bileyim kesinlikle kabulüm değil bunlar yanii. ben sadece şu buluşmada ne şekilde davranayım ; ya şimdi ya hiç gibi mi konuşayım yada güvenimi sarstın olmaz artık ben istemiyorum mu diyeyim..kafam buna takıldı...ama hangisini söylersem söyliyim birinden etkilenip vazgeçsin istiyorum tabii ama o anda sonrasında değil yanii askere gittikten sonrası kabulüm değil

Son düzenleme:
eger seni gercekten sevmisse nereye giderse gitsin kalbini de yaninda goturur..araniza mesafe ve uzaklik girince seni gercekten istiyorsa bunu sana soyleyecektir.birak o tutussun kaybetme korkusunu yasasin.
birak o dusunsun beni seviyor ama benim okuzlugumm yuzuunden kaybettim kizi desin..bir erkek seviyorsa inan sen kovsanda pesinden gelir.zaten seni karar vermeye zorlayan o.yani senin durur dururken yaptigin kapris degil.senin kendine deger verdigini gorsun.
o askerdeyken elinde oyuncak olmaktansa biraz aci cekersin biter gider.

anladım canım dejavu :))ben askerden sonra gelirse kabul etmicem bunda netim askerde ararsa da kabulüm değil bundada netim askerde can sıkıntısına aramıyacağına nerden bileyim kesinlikle kabulüm değil bunlar yanii. ben sadece şu buluşmada ne şekilde davranayım ; ya şimdi ya hiç gibi mi konuşayım yada güvenimi sarstın olmaz artık ben istemiyorum mu diyeyim..kafam buna takıldı...ama hangisini söylersem söyliyim birinden etkilenip vazgeçsin istiyorum tabii ama o anda sonrasında değil yanii askere gittikten sonrası kabulüm değil

Bence bu kararı sen vermelisin o an içinden hangi konuşmayı yapmak gelirse onu yap bence..:)

İşte bende böyle düşünüyorum hergün üzülmektense bir kere üzüleyim ne olacaksa olsun o yüzden zaten askerde aramasını falan kabul etmiyorum tatlım sen hangisini öneriyorsun..ne diyim olmaz bida mı yoksa ya şimdi yada asla mı???

Son düzenleme:
ne demek gerektigi acik degil mi sence??sana olta atmis.mantigin ne diyorsa onu yap asla da acikma yaparak konusma.kendinden ve sevgisinden emin olmayan biriyle birlikte olmak istemedigini soyle biliyorum bu senin icin tum kapilari kapatan bir konusma.benim yapim serttir biraz bana boyle diyene defol git derim.her riskin altinda vardir bence cok kazanmak ama o gercekten seninse..

eger senin degilse de kaybedersin zaten karsindaki kaybetmeye hazir yani kaybedecegin birsey yok aslinda.
bu cocuga taviz verirsen hem zamanini calar hem kalbini.akilli davran bunu diyorum..

zaten kafamda bazı şeyler şekillendi.. büyük ihtimalle ona şöyle bir cümle kuracağım..sana olan güvenimi bu şekilde sarstın..askerden sonrasını kabuletmiyorum açıkçası böyle birşeyi kabul edebilmem zaten mümkün değil..sonrada şu senin cümleni kurarım kendinden ve sevgsinden emin olamayan biriyle birlikte olmak isyemiyorum yada ne istediğini bilmeyen biriyle derim...iyi bu konuşma ya...doğru diyorsun risk faktörü etkiler zaten olacağı varsa

Son düzenleme:
sorun değil canım ama arkadaşlar hep tabiiki 2.ci falan dediler hatta ben beklemiyordum bu kadar çok 2 yi seçen kişi 1 saattir bende o şıkka kafa yormaya başladım... sana olan güvenimi sarsıyorsun bu şekilde, askerden sonra olmaz kabul etmiyorum bu teklifini diyeyim diye düşündüm..eğer şimdi için kafan karışık olmaz diyorsan sen bilirsin sonrasıda benim için olmaz diyim....kısa tutayım böyle...istiyorsa o an bişey der herhalde..hala net birşey diyemiyorsada kalkar gelirim evime ne yapım yani..sonrasında da ulaşamıcak tabii bana..

en iyisini yaparsın cnm bncede öyle davranmalısın şimdi karar vermeli

erkek arkadaşınızın kafasında sizinle vekendi geleceği ile ilgili çok da

bir kararı ya da planı yok gibi bana göre..

yani o mesafe koymak istiyorum bile derken aslında çoğu erkeğin

bana müsade deme taktiğini sizin aşırı tepki göstermemeniz için yumuşatarak söylemiş...

araya askerlik zamanını beklemeden bile kendi mesafeyi koymuş sizin arkadaşlığınıza...

ne 1.seçeneğiniz ne de 2.seçeneğiniz bu saatten sonra onun için birşey ifade etmeyecektir...

kendisi amiyane tabirle yaşandı bitti psikolojsini yaşamaya çoktan başlamış bile

yolunuz açık olsun,kendinize uygun en doğru kararı almanızı dilerim

sevgiler...

Son düzenleme:

Haklıda olabilirsin güzelim bilemiycem aslında kafasından ne geçirdiğini ama bir buluşma olacak, elbette bu konu konuşulacak orada benimde birşey söylemem gerekiyor takdir edersinkii..lürfen beni bırakma demektense.. işe yaramıycak bile olsaa 1. yada 2. seçenekten birini söylemeyi yeğelerim:)

Son düzenleme:
karakterine göre değişir tabiki ama sen beklersen boşuna beklersin bence de. çünkü daha şimdiden askere gitmeden bu kadar moralim bozuk ara verelim diyebiliyosa orda seni çok çok daha fazla üzücekdir. sende o asker ben ona bi söz verdim diyip sabrını zorlıcaksın sonuçda gene kendini yıpratıcaksın ama değmicek. Askerde birilerinden emir almak lavaboya bile izinle gitmek hele de kendinden küçükse çok çok zorlıcakdır. Asker bekleyen biri olarak diyorum ki ondan şimdiden ayrıl :34: üzülürsün, mutsuz olursun belki ama o gittikden sonra olduğu kadar değil. Sen yaşadın mı bunları dicek olursan hayır yaşamadım 6 yılı geçti zaten birlikteliğimz ve orda olma sebebi artık evlenebilmemiz :38: :nazar: ama arkadaşımı da gördüm o da önceden tanıdığı biriyle yeni bi ilişkiye başlamışdı. askere gitmeden de çok bozukdu stresliydi sonuç? bikaç ay sonra ayrıldılar bizimki bırakmış onu :31: kızda beklediğiyle kaldı .

Back
X