mrb kızlar size son gelişmeyi yazmak istedim..konuda bahsettiğim ex'im 2 ün önce beni aradı bugün görüşebilir miiyiz dedi..ben arkadaşıma sözüm olduğunu söyledim..ancak yarına mümkün dedim.rica etti fakat kabul etmedim.akşam birdaha aradı ve tekrar çağırdı yine olumsuz cevap verdim..ertesi gün görüştük...beni çok özlediğini söyledi ve sarılmaya kalktı, ama ben ittim onu. ne yapıyorsun sen kendine gel diye çıkıştım.1 hafta önce böyle demiyordun, dokunma bana sakın dedim..belur lütfen yapma sana çok aşığım..inan çok stresli bir dönem geçiriyorum..her kafadan bir ses çıkıyor herkes birşeyler söylüyor..en yakınlarıma patladım o gün dedi..kafama seni de takıyordum kızla ilgilenemiyorum bu sıralar diye.askere gidince de görüşemicektik senin üzülmeni istemediğim için yaptım..aklın bende kalsın istemedim sınavlarına odaklanabilmen için dedi.bende sağol ya hiç üzülmedim dedim :)çok pişman oldum sonra ertesi günkü aramam aslında özür mahiyetinde bir aramaydı dedi..sevemedim gibi cümleler kuruyordun dedim..ne diyim belur sana çok aşığım diyemezdim ki öyle bir durumda dedii..arkadaşlar ''2'' şıkkada gerek kalmadı halbuki giderken 2.şıkkı söylemek için gitmiştim ben ona. ya şimdi ya sonra dersem taviz vermiş olacağım diye...her ne kadar ayrılmak istemesem de herşeyi göze almıştım.. ama o benden önce davrandı olan biteni anlattı..zaten herşey mantıksız geliyordu bana.mutluyum şuan...ayrıca ilk aradığı günde bilerek gitmedim buluşmaya... telefonlarına da geç geri dönüş yaptım:).
(fazlada içeriğe girmedim yüzeysel anlattım sizlere ama durum bunlardan ibaret)