Canımcım teşekkür ederimben 25 ekimde ameliyat olmuştum 1 ayı geçti ilk başta benimde bişeye benzemiyodu dr.um sargıları açtığında korkma sakın demişti hatta biri anyaya bakıyodu biri konyaya kolay değil başlı başına bi ameliyat sonuçta ödemler şişkinlikler oluyo normal öyle durması şimdi bile daha tam oturmadı ama baya baya fark ediyo gün geçtikçe... sen hiç böyle şeylerle sıkma canını tatlım bide 6 ay sonraki hallerine bak bakalım
banada masaj degilde sadece biriki tane hareket gosterdi doktorum bunlari yap hergun dedi,iki yandan zorlayarak birbirine bastir, tam karsidan tum kuvettinle bastirki protez kendine yer acsin dogal meme hareketliligine kavussun dedi. hatta yatabilirsen yuz ustu yat dedi, yan rahat yatiorum ne zamandir ama daha yuzustu yatamadim :)))
ben yüzüstü yatmanın yasak oldugunu sanıyordum.degilmi ???
nasıl yani 3-5 ay coksekılsız mı olucaklar ?
ben yazılanları okuduktan sonra hiç durmam artık.kimi okusam mutlu.ohh ne güzel.gülsün yüzler :)
Canım benim gerçekten rahatsızlık duyuyosan yaptır tabii şahsen ben mutluyumama iyi araştır olumlu olumsuz yanlarını.bende hiç göğüs yoktu albümümde görüceksin.şimdi görüntü mükemmel oldu ama sağ göğüs ucumda his kaybı var.düzelebilirde düzelmeyebilirde bi ameliyat ne de olsa ben mutluyum çok istediğim için sende mutlu olucaksan yaptır gitsin
Canım benim gerçekten rahatsızlık duyuyosan yaptır tabii şahsen ben mutluyumama iyi araştır olumlu olumsuz yanlarını.bende hiç göğüs yoktu albümümde görüceksin.şimdi görüntü mükemmel oldu ama sağ göğüs ucumda his kaybı var.düzelebilirde düzelmeyebilirde bi ameliyat ne de olsa ben mutluyum çok istediğim için sende mutlu olucaksan yaptır gitsin
Kivicim,albüm bir harika olmuş,nazar değmesin.Bana 350cc takıldı ama senin gibi büyük durmuyor, hata doktor meme dokun var demişti,neden böyle anlamadım,,ama seninkiler harika.Yüksek profil miydi?
canım görünce yazayım dedim o hiss kaybı belli bi zaman sonra düzeliyor görüntü zaten süperfıstık gibi
Evet canım yüksek profil benimki.vücut yapısıyla alakalı olabilir belki ben birazcık minyatürüm deboyum 160 kilom 50... bide yenimi oldun ameliyatını? eğer öyleyse zamanla bence hatları fln belirginleşiyo daha güzelleşiyo
kiviciğim nasılsın? keyıfler nasıl..denkgelımıyoruz bu ara..
merhaba kivi.arkadas lıstene ekledıgın ıcın tşk ederim.albumune baktım.inan cok guzel olmuslar.gule gule kullan.kendım yapmıs gıbı sevındım gorunce.amelıyat yerınıde ozellıkle cekmıssın.benı cesaretlendırdı bu.ben cok buyuk ıstemıyorum.onumuzdekı 2 hafta ıcınde nısanım var.ınsallah evlenıcem sevgılımle .ocak ta dugun duusnduk.ben once dugunden sonra yaptırırım dıye dusunuyordum ama forumu okudukca cesaretlendım.arada cıkarırım dıye dusunuyorum.henüz kımse ıle gorusmedım.doktora gıtmedım.belkı cekınırım dıye dusunuyorum.aslında rahat bırıyımdır ama bılmıyorum.
sanırım en onemlısı doktor degılmı
senın doktorum kımdı? forumda belkı okudum ama bırsuru kısıyı aynı anda okuyunca karıstı
gule gulekullan....
Merhaba s21 cimyani bana ve burdaki diğer arkadaşlarıma bi sıkıntı vermedi çok şükürki hepimiz memnun olduk sende iyi araştır derim gideceğin doktoru fln.maddi açıdanda bi sıkıntın yoksa sorun yok demektir benim doktorum cenk tokat izmirdeyim ben.sen hangi şehirdesin yardımcı olalım deneyimlerimizle
ben antalyadayım canım.eger sabretmezsem dugunumden once olsun ılla dersem dugun arası oldugu ıcın madı acıdan bır parca sıkıstırabılır ama 1 ay beklersem bır sorun olmaz.henuz bır doktor gorusmesı yapmadıgım ıcın fıyat almaıdm ama yorumlara bakıyorum burdan.2.500 yaptıranda var 5.000 tl ye de sanırım unlulerın doktorları assagı ykarı 5.000 yapıyorlar.sen kaca yaptırdın?
bır de rıcam senden.avatarıma koydugum resme bakar mısın.sııkonun bu sekılde duranı var mı sence .ben boyle ıstıyorum
selamlar
:)
benı ekledıgı ıcın ayrıcatşk ederim
ben antalyadayım canım.eger sabretmezsem dugunumden once olsun ılla dersem dugun arası oldugu ıcın madı acıdan bır parca sıkıstırabılır ama 1 ay beklersem bır sorun olmaz.henuz bır doktor gorusmesı yapmadıgım ıcın fıyat almaıdm ama yorumlara bakıyorum burdan.2.500 yaptıranda var 5.000 tl ye de sanırım unlulerın doktorları assagı ykarı 5.000 yapıyorlar.sen kaca yaptırdın?
bır de rıcam senden.avatarıma koydugum resme bakar mısın.sııkonun bu sekılde duranı var mı sence .ben boyle ıstıyorum
selamlar
:)
benı ekledıgı ıcın ayrıcatşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?