hepinizin resimleri cok guzel kizlar cok hevesliyim simdi doktor arastirmasindayim
sizede bir soru sorabilirmiyim yaz meme toparlatma ve protes ameliyati olsam kotumu olur yani cok rahatsizlik verirmi yazin bir operasyon geciren varmi aranizda
cok istiyorum bende cokkkkkk
resimlerinize baktikca dahada hevesleniyorum
Selam canım.16 Temmuzda oldum ameliyatımı ve hiçbir sorun yaşamadımhepinizin resimleri cok guzel kizlar cok hevesliyim simdi doktor arastirmasindayim
sizede bir soru sorabilirmiyim yaz meme toparlatma ve protes ameliyati olsam kotumu olur yani cok rahatsizlik verirmi yazin bir operasyon geciren varmi aranizda
cok istiyorum bende cokkkkkk
resimlerinize baktikca dahada hevesleniyorum
Peri 16 selam canım.Kivinin linkini okurken denk geldim sana.Ameliyat olmayı istiyorsun belli ki,inşallah isteğin en yakın zaman da gönlüne göre olur.Sana arkadaşlık teklifi gönderdim.Albümüme bak fikir olsun diye
ben 12 temmuzda olmustum.1.5 sene gectı uzerınden..sadece dus alamama konusunda sıkıntı yasarsın ve dıkıs ızlerın kapanana kadar denıze gıremezsın mıkrop kapma rıskı yuksek oldugu ııcın..sonrasındada denıze gırdıgınde cok kollarına yuklenmemen gerekır.
benı dus alamamak sıkmıstı..kuaforde yıkattım sacımı ve goguslerımden asagısını yıkıyodum ama oda sadece 1 haftaydı..sonrasında dus alabılıyosun ama saclarını bırı yıkasın cunku kollarına cok yuklenmemen gerekıyo
Kivicim merhaba.Yeni koyduğun fotolara baktım,hemde hayranlıkla:)Maşallah arkadaşım çok güzel olmuşlar.Güle güle kullan:)
sağol _kivi_ cim ben söylediğin arkadaşlarla irtibata geçtim gerçekten zühtü beyden çok memnunlar baya bir yardımcı oldular bana hem ameliyat süreci hem de daha sonrası için nelerle karşılaşacaklarımla ilgili bu arada foto da çok hoş görünüyorsun tatlım umarım ben de böyle olurum
Evet yaprak4 cüm benimarkadaş olarak ekliyorum albümümü görebilirsin istersen
ilginize alakaniza ayrica tesekkurler hanimlar ben daha karar veremedim yaz tatilindemi olsam yoksa yil icinde ara tatillerdemi gitsem, kara veremememin sebebi cocuklarim var ve yurtdisinda yasiyorum
oyle haydi ben bi gidip kontrol olayim yada bugun aradim yarin geleyim olmuyor malesef
o yuzden doktor arastirirken zamanlayida gozden geciriyorum aslinda
demekki yazin tek problem dus almak ki ben onemli sey ama yanimda esim olduktan sonra sorun olmaz sanirim
cok yardimci olur bende sacim icin kuafore giderim
artik madem 1 hafta suruyor sabrederim sanki bu donem icin
tesekkur ederim sizlere tekrar demekki yazin olmamininda bir eksisi yok
kivi albumun cooo guzel, bayildim. Ozellikle kirmizi sutyenle harika duruyor!
Teşekkür ederim canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?