_kivi_ Meme Estetiği Ameliyatı

hepinizin resimleri cok guzel kizlar cok hevesliyim simdi doktor arastirmasindayim
sizede bir soru sorabilirmiyim yaz meme toparlatma ve protes ameliyati olsam kotumu olur yani cok rahatsizlik verirmi yazin bir operasyon geciren varmi aranizda
cok istiyorum bende cokkkkkk
resimlerinize baktikca dahada hevesleniyorum

ben 12 temmuzda olmustum.1.5 sene gectı uzerınden..sadece dus alamama konusunda sıkıntı yasarsın ve dıkıs ızlerın kapanana kadar denıze gıremezsın mıkrop kapma rıskı yuksek oldugu ııcın..sonrasındada denıze gırdıgınde cok kollarına yuklenmemen gerekır.
benı dus alamamak sıkmıstı..kuaforde yıkattım sacımı ve goguslerımden asagısını yıkıyodum ama oda sadece 1 haftaydı..sonrasında dus alabılıyosun ama saclarını bırı yıkasın cunku kollarına cok yuklenmemen gerekıyo

Selam canım.16 Temmuzda oldum ameliyatımı ve hiçbir sorun yaşamadım

sağol canım benımmm ewet bende çooooook istiyorum.. tesekkur bakıcam hemen :)

bu gün tam 40 gün bitti,herşey o kadar normalki anlatamam.sadece aynaya baktığımda kesi izlerini görünce hatırlıyorum ameliyat olduğumu Yeni ve güncel Fotoğraflarla genişlettim albümümü

sağol _kivi_ cim ben söylediğin arkadaşlarla irtibata geçtim gerçekten zühtü beyden çok memnunlar baya bir yardımcı oldular bana hem ameliyat süreci hem de daha sonrası için nelerle karşılaşacaklarımla ilgili bu arada foto da çok hoş görünüyorsun tatlım umarım ben de böyle olurum

Gizeml canım nerelerdeydin sen özlettin kendini

Yardımcı olabildiysek ne mutlu canım umarım istediğindende güzel olurlar seninkiler

ilginize alakaniza ayrica tesekkurler hanimlar ben daha karar veremedim yaz tatilindemi olsam yoksa yil icinde ara tatillerdemi gitsem, kara veremememin sebebi cocuklarim var ve yurtdisinda yasiyorum
oyle haydi ben bi gidip kontrol olayim yada bugun aradim yarin geleyim olmuyor malesef
o yuzden doktor arastirirken zamanlayida gozden geciriyorum aslinda
demekki yazin tek problem dus almak ki ben onemli sey ama yanimda esim olduktan sonra sorun olmaz sanirim
cok yardimci olur bende sacim icin kuafore giderim
artik madem 1 hafta suruyor sabrederim sanki bu donem icin
tesekkur ederim sizlere tekrar demekki yazin olmamininda bir eksisi yok

Canım benim bi arkadaşımda yazın olmuş aynen tek sıkıntısı bandajlar fln yazın daha çok sıkıntı veriyo bide duş alamamak.oda en fazla 1 hafta 10 gün.Zamanın ne zaman uygunsa o zaman yaptırırsın

Kivicim,albüm bir harika olmuş,nazar değmesin.Bana 350cc takıldı ama senin gibi büyük durmuyor, hata doktor meme dokun var demişti,neden böyle anlamadım,,ama seninkiler harika.Yüksek profil miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…