canım çok geçmiş olsun ben de ameliyat olmak istiyorum ve bazı endişelerim var ilk olarak kendi doktorum yurt dışına gittiği için ankara da ameliyat olmaya karar vereceğim bir doktor bulamadım daha doğrusu çevremde tavsiye verebilcek kimse yok bana da yardımcı olursanız çok sevinirim daha önceden başka bir yere yazdım ama cevap veren olmadı
mrh canım protezin hight profile mi? yuvarlak mı? markası ne? közellikleri neler 250 cc ye göre gayet dolgun benimde fikrim olsun :26:
Canım gayet güzel şekillenmeye başlamışlar. Şekillendikçe de daha büyümüş sanki maşallah
Canım öncelikle çok teşekkür ederimben randevumu aldığımda sorcağım soruları düşünüp gitmiştim ama hiçbişey sormama gerek kalmadan doktorum ayrıntısıyla anlattı olumlu olumsuz yönleriyle.sende ameliyattan önce kafandaki bütün soruları doktorunla görüş.ben uyandığım anda bi acı hissetmedim direk sargılarımı çekiştirip bakmaya çalıştığımı hatırlıyorum ağrı konusunda biraz şanslı olduğumu söyledi doktorum ama herkesin ağrı eşiği aynı değil.ameliyatın zorluğu ilk 3-4 gün canım yatıp kalkarken zorlanıcaksın kollarını rahat hareket ettiremiceksin.ama öyle çok bi ağrın olmuyo yani.cenk bey bana ilk hafta nine gibi hareket et yavaş yavaş demişti her dr.un yöntemi aynı değil sen kimle görüşmeye gidiceksin? kimi dr. korse takıyo kimi sporcu giydiriyo direk.benim sargılarım vardı sıkıca sarılı.1hafta 10 gün fln sargıyla gezdim.öyle yani canım kafana takılan başka sorular olursa sorarsın senin güzel haberinide merakla bekliyoruz
Sağol dritacımmmilk başta taş gibiydi ve kıvrımlar yoktu ödemliydi.şimdi yumuşadıkça dekolteside şeklide güzelleşiyo nazar değmesin diyelim
çokkk sagol canım yanıtladıgın için.. ben bursada dr mesut özcana gidicem ..cokk heycanlıyım eger hemen gun veırırse amelıyat olmayı düşünuyorum uzatmadan .. perşembe bakalım bellı olucak ne dıycek falan ... bende sızın gbı heycanımı paylasmayı cok ıstıyorum bakalım az kaldı hayırlısıysa... :)))
Arkadaslar meme silikonlarindan sonra emzirmede sakinca olmadigini biliyoruz. Ama bu ameliyati olup da emziren var mi? Yani emzirmeden sonra gogusleriniz deforme oldu mu? Eski guzelligini diriligini kaybediyor mu, ne oluyor? Eminim cocuk yokken yaptirip daha sonra emzirenleriniz olmustur? Gogusleriniz ne durumda cok merak ediyorum! Cevap verirseniz cok sevinirim, ben de yaptiricam ama su emzirmeden sonra memelere ne olur bilemiyorum!
bence simdiden hayirli olsun canim.yakinda sende bu mutlulugu yasayacaksin cok guzel bir duygu
çokkk sagol canım yanıtladıgın için.. ben bursada dr mesut özcana gidicem ..cokk heycanlıyım eger hemen gun veırırse amelıyat olmayı düşünuyorum uzatmadan .. perşembe bakalım bellı olucak ne dıycek falan ... bende sızın gbı heycanımı paylasmayı cok ıstıyorum bakalım az kaldı hayırlısıysa... :)))
avatardaki siz misiniz kivi? çok güzel görünüyor hakkaten. maşallah
@ kivi: evet gercekten cok hos görünüyorlar :))) ameliyat olali nekadar oluyor? Benim 4 hafta oldu, ama nebilim ben henüz tam icime sinmedi sankisekilleri biseye benzemiyor sanki. Yani tuhaf oturuyorlar, normal gögüs gibi diil. Protezler büyük mü geldi acaba diyorum. Nebilim ya aynaya bakasim gelmiyor acikcasi ya ben sabirsizim, ama ayni hizadada diiller sanki. Kardesim ameliyatin ilk günü demisti sag tarafin sanki tam ayarlanmamis gibi diye. Neyse bekliyelim bakalim
Ama bidaha ameliyat felanda istemiyorum yaaa
Sizde kendinizi öyle hissettinizmi basta???yani bunlar böylemi kalacak, ya degismesse felan
kızlaaaar 55. gün şerefine yeni bikaç tane foto ekliyorum şimdi e yorumlarınızı bekliyorum artık, henüz penti den aldığım tek renk sütyenlerim dışında yeni sütyen almaya vakit bulamadığım için çeyizime almış bulunduğum şeylerle çekindim hehe :)))
sagol canım hayırlısıysa inşallah çoook istiyorum...birde şey sorucam amelıyat öncesı gögus bölgenıze esnemesı için bişey sürdünüz mü . ben varsa öyle bişey surmek ıstıyorum aslında perşembe doktorumada sorarım merak ettm ...
sagol canım hayırlısıysa inşallah çoook istiyorum...birde şey sorucam amelıyat öncesı gögus bölgenıze esnemesı için bişey sürdünüz mü . ben varsa öyle bişey surmek ıstıyorum aslında perşembe doktorumada sorarım merak ettm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?