Canım aynı durum bendene olmuştu 400cc ileGayet normal,gözümüz alışıyor,küçük geliyor.Ben bile bazen eşime diyorum..Küçükmü oldu nee,keşke biraz daha büyük olsaydı diye.Eşimin gözleri hemen kocaman açılıp şaşkın şaşkın bakıyor ,gülüyorum. Tamam tamam,sorun yok diyorum..
yok yok hic cikarmiyim tam hesabimada geliyor sevmiyorum masajiNeden masaj önermedi acaba canım genelde 3 haftadan sonra başlatıyo dr.larhatta ben fırça yedim bi kaç gün geciktim diye her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır derler sen dr.unun sözünden çıkma en iyisi
ekledim canım bakabilirsinBenimde 86 cm geliyo göğüs çevrem 250 cc takıldı.ilk başta bende daha büyük olsun istiyodum ama şu anda memnunum canım boyun kilon nasıl uyumlu olması daha önemli bence sıkma canını...
boyum 160 kılom 50 canım gogus cevrem de 86 gelıyo aynı zamanda gozume de kucuk gelıyoo
boyum 160 kılom 50 canım gogus cevrem de 86 gelıyo aynı zamanda gozume de kucuk gelıyoo
İzmirdeymişsin sende, hangi doktora oldun ameliyatını??? sende albüm yapsana görüpte yorum yapalım)
ewt canim izmirdeyim cemil tugaya oldum ameliyatimi kent hastanesinde harika bir doktorum var 30 eylulde olmasina ragmen ameliyatim izlerim yok denecek kadar az belli belirsiz ben ameliyata girerken buyuk olmasin buyuk olmasin diye diye uyumusum psikolojik sanirim bu dogal olsun istemistim
asortic'e katılıyorum canımSende bi albüm yap merakımızı gider olmazmı öpüyorum çok
Kızlaaar yeni fotolar ekledim 1.ayım şerefinebaksanız ya
canım hayırlı olsun gule gule kullan. super ötesı duruyolar ... 250 cc taktrmıssın ama hıcte kucuk durmuyolar cok yakıssmıs sana...
bu arada benım bı kac sorum olucak canım yanıtlarsan sevınırım . persmbe ılk randevmu aldm konusmaya gıdıcem bende sence amelıyat olmus bırı olarak ne sormalıyım aklımdakıler dısnda amelıyat hakkındada bısey bılmıyorm .. bırde uyandıgında cok acıyo mu :) yada nasıl bı acı hıssedıyosn .. bırde amelıyat oldktn sonra memıslerın sargılımı oluyo yoksa sporcu sutyeını takmıs oluyolar bı kısıde oyle okumustum merak ettm .. sımdılık bukadar tesekkurler canımm öpttt ...
canım fotolar süperr cok güzelleşmişlerr güle güle kullan
Ünlü şarkıcımız Hande Yenerinde dedigi gibi....SANA KIRMIZI ÇOOKK YAKIŞIYORRR..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?