canıımm .. bende birdenbire 72 kilo oldum okul açıldı açılalı .. yazın 66 idim halbuki
olmayacak hiç bir şey yok inandıktan dua ettıkten sonra ..
ben en çok kuş gibi olmak için istyrm göbek aldı başını gidiyo çünkü namaz kılarken bile zorlanıyorum .. hep siyah giydiğim için belli etmiyo ... ama merdiven cıkarken cok zorlanıyorum mesela hemen yoruluyorum ..
ben de bugün yazın bıraktğm diyet olan Karatay diyetine başlayacam ve bu defa yapacagm insallah :) ..
bu arada hedefm 60 kilo olmak .. yani 12-13 kilo vermem lazm
İnşallah verirsin canım İNŞALLAH. Ama ben senin kilonda olsam mutluluktan yerimde duramam. :)) Her hafta verdiğimiz kiloları buraya yazalım öyleyse. Süper olur. :))
Senin 12-13 benim 80-85. Acı ama komik. :)
ama sen de benm kiloma gelince vermeye devam etmek istersin bence .. ve bence vereceksn .. :))
hangi diyeti yapacaksın ben karatay düşünüyorum
vaaavvv :)))Ben ilk 1 ay patates diyeti yapacağım. O bittikten sonra 1 hafta ara verip ideal kiloma ulaşana kadar elma diyeti yapmayı hedefliyorum. 3 gündür yüzlerce yorum okudum ve çok kafama yattı. Spor programımda şöyle;
Pazartesi salı çarşamba kuaförlük kursum var giderken 2 km gelirken 1 km yürüyorum. Eve gelince 40 dakika bisiklet 20 dakika yer hareketleri planlıyorum. Perşembe cuma cumartesi ise 40 dakika bisiklet 30 dakika yer hareketleri.
vaaavvv :)))
yürüyüşün harikaaa yaaa
ben o kadar yürümüyorum hava çok soğuk çnkü hemen migrenm tutuyo .. ama evde egzersize başlayacam inş yaa ... dediğin diyetler şok diyet değil di mi ya zarar vermesin sana bak
yaa evet haklısın ... ben destek olurum insallah sen bana özelden mesaj atarsın olmadı valla çok iyi olur o zaman sık sık yazarm ..Biraz şok sayılabilir ama denemekte fayda var. Bu zamana kadar bi kötü yorum okumadım. Umarım her şey gönlümüzce olur. Destek verelim birbirimize. :):)
Eki Görüntüle 1314270
Bu şuan ki halim. Bi cesaret yükledim. :)) Dediğim gibi çok hırslıyım. Öncesi ve sonrası olacak bu fotoğraf İNŞALLAHHHH. :))
olacakkkk olacaaaakkk . başaracaz insss :) yürüyüş çok önmli yaa keşke ben de yapabilseem ...
ahahhah enerjine kurban olurum:)) yürüyüş yapamıyorsun diye sakın kafana takma benim kursum olmasa bende tek çıkıp yürümem hele bu havalarda evde koş yürü dans et eğil kalk hopla zıpla:)) en büyük avantaj yaşımız zaten henüz geç değil bu son denememiz olsun ve sonu mutlu olsun amin:d
amin canım yaaa ... aksam 6 dan sonra yemiyorum artık hiç bir şey :) bugün başladım ıspanak yedim az evvel :) şekersiz çay içecem bide günde iki fincan yeşil çay :) hızlandırıyomuş yağ yakımını
ayy bu harikaymış :)hiçdüşünmemiştim bunu bakk akıl akıldan üstün iştee ... :) ben de okulda sıcak su alıp öyle içecektim bundan yaparm bari :)Ben perşembe günü başlayacağım geçerli sebeplerim var. İnan sabırsızlıkla bekliyorum yarın geçse de direkt perşembede olsak. :) Yeşil çay mucize resmen. Ben evde olmadığım zamanlar bi şişe suyun içinde 2 poşeti bekletip dışarıda su gibi içiyordum. Sıcak sevmiyorum zaten. Sende yap, gayet başarılı.
ayy bu harikaymış :)hiçdüşünmemiştim bunu bakk akıl akıldan üstün iştee ... :) ben de okulda sıcak su alıp öyle içecektim bundan yaparm bari :)
karaty düşünmez misin sende ya ?
çok sağlıklı da o yüzden diyorum
Şuanlık hiç öyle bir fikir yok aklımda. Patates ve elmadan yürümek istiyorum bir süre. Belki zamanla sıkılır başka diyetlere yönlenirim. Ama şu aralar kafama başka fikirler sokmamaya çalışıyorum. Odaklandım. :)
haklısın canm en iyisi o :)
karatayın bide ramazana uygun diyetleri var ..
malumun olduğu üzere yazın özel günler yüzünden çok oruç borcum birikti .. bir gün oruç bir gün diyet yapacagm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?