kızlar ben de sizdenim yaşım 21 kilom 87
hadi hep birlikte fıstık olalım :)
Olalım canım ya. Seve seve oluruz. Kendine uygun diyeti seç ve başla her hafta verdiğimiz kiloları yazalım. Her gün bi yağ tomurcuğuna elveda diyelim. :):):):)
ben şimdiye kadar hiç diyet uygulayamadım düzenli olarakama ne zaman düzenli spor yaptıysam kilo verdim o yüzden kendime bir program oluşturmaya çalışıyorum evde yürümek gibi :) geçen sene dizi izlerken bisiklete biniyordum o bile çok etki etmişti
Kesinlikle etki büyük. Ha dışarıda bir şeyler yapmışsın ha evde o hiç önemli değil. Bir şeyler yapman yeterli. Hayatım diyetisyenlerde ve spor salonlarında geçtiği için bir çok bilgiye sahibiim. Merak ettiğin, kafana takılan şeyler olursa sor. Bilgimce cevaplarım.:)
Canim bende yaptim diyet bayada verdim spor yaparsan yurursen basarili olursun ama patatez diyetini onermem sana cunku verdirmiyor verdirsede cok agir gider klolarin baska diyetlere yonel bence
Ayy olmaz mı. Bu akşam göğüs bel basen bacak kol ölçülerimi falan alacağım. Yarın olsa da başlasam diye bakıyorum. :))))kuzzuumm nasılsın şekerim yarın başlıyosun heyecan var mı heyecan :)
Sende ne var ne yok pekii. Ne karar verdin. :)kuzzuumm nasılsın şekerim yarın başlıyosun heyecan var mı heyecan :)
ay evet canmm yaaa kolaylıklar versin Allahh .. :)Bayanlarrrr sabah tartıldım başlangıç kilom 151.5 ablamı da gaza getirdim o da benimle birlikte başladı başlangıç kilosu 99.3. Sabah kalkınca suyu mu içtim, patatesimi yedim birazdan da sporumu yapacağım. Her hafta ablamla benim kilomu yazacağım buraya. Hadi bize kolay gelsin. :):)
ay evet canmm yaaa kolaylıklar versin Allahh .. :)
benm de başlangıç 70,2 .. bakalm neler olacak :)
Bugün biraz halsizlik yaptı ama vücudun alışmasını bekliyorum, her diyet gibi bunda da hafif bi zorluk var. :) ama asla bahane ve üşengeçlik yok, disiplin şart. Eki Görüntüle 1316526
Bu elbiseye girene kadar yola devaamm!! :)
Kendini psikolojik olarak hazır hisseder hissetmez başla tatlım. Her geçen gün haneye kayıp olarak işleniyor. Bugün de bitiyor çok şükür yarın 3.günüm. sporumu da yaptım keyifler yerinde. :) kendine uygun bi liste seç yada kendin bi liste yap başla. Sporun boşa gitmesin canım. :) :*merhabalar bende diyete başlamak istiyorum yaklaşık 1 aydır spora başladım ama bir türlü diyete başlayamadım motivasyon sorunum var burada yarışmalara katılmak istedim onuda beceremedim belki sizlerle birlikte başarabilirim 153 boyunda 62 kiloyum hedefim 50 olmak ama bir türlü başlayamıyorum
slm bende diyet yapiyorum
izin varsa bende size katilmak istiyorum
92.00 basladim bugün 89.200 ciktim
Oo müthiş 3 kilo gitmiş bile. :) ablamla kendi kilo mu her cuma yazacağım sende yaz öyleyse. Tatlı bi çekişmeyle gitsin kilocuklarrrr. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?