canım hazır milföylede yapabilirsinkiçok beğendim güzelim offf olsada yesek akşama yapsam keşke ama ben tez canlıyımdır okadar sabırlı işi yapamam ki
canım malum konu yarışma olunca herkes hünerlerini sergilemek için el emeği yapıyo herşeyini..
ama istersen benim böreği normal milföy hamuruyla hatta salam sosis türü şeyler yemiyomussun ya o yüzden kaşarlıda yapabilirsin
teşekkür ederim canım.. beğenmenize sevindim
bi kaç gündür buralarda yoktum ancak gelebildim geç cevap verdim kusura bakmayın
eee o zaman sana kolay gelsin eşinede afiyet bal şeker olsuntatlim zaten benim k... da is yok nerden yapim o kadar isi hazir milfiycuyum ben :))) her daim dolabimdaa vardir.:))) yok cnm bunu bole yaparsan guzel olur esim ayila bayila yer salami sosisi:))
bee,ğenmenize sevindim saolun cok teşekkür ederimcok tatli sunumuzun bayildimellerinize saglik basarilar dilerim
süslemeye bak yaa ne güzel olmuşş ellerinize sağlıkkkbu arada inşallah transfer sonucunda minik mucizeniz size sımsıkı tutunur,,sağlıkla kucağınızaa alırsınız dua edeceğim size
teşekkür ederim begenmenize cok sevindim saolunEllerinize,emeklerinize sağlıkÇok güzel görünüyor gerçektende ...Misafirlerimize değişik değişik börekler yapacağız artık,ne güzel
Yarışmada başarılar,bol şanslar dilerim :13:
beğenmene cok sevindim canm umarım yaparsıncanım benim bu börekten mutlaka yapıcam gelen misafirlerime , gerçekten de çok işe yaradı bu tarif..
Hazır milföyden yapınca da çok pratik olcak benim için...
teşekkür ederim canım beğenmene sevindimBöreğin şekli çok hoş olmuş.Sunum da öyle.Ellerinize sağlık.
teşekkürler ayrancıımmmmmÇook güzelll çok lezzetli gözüküyor. Süper bravo valla en kısa sürede bende yapacam ooyum sana
beğenmene sevindim akasya cok teşekkürlerellerine sağlık....
önce göze hitap etmeli dimi ama..
tadını bilemem ama görünüm muhteşemm..
aşk kokuyor bu börekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?