Börekler A.Ş.K Böreği (: Milföyle salamın A.Ş.K ı :) sponsor küçük dostum MERVEM:)

tatlim zaten benim k... da is yok nerden yapim o kadar isi hazir milfiycuyum ben :))) her daim dolabimdaa vardir.:)))yok cnm bunu bole yaparsan guzel olur esim ayila bayila yer salami sosisi:))

tatlim zaten benim k... da is yok nerden yapim o kadar isi hazir milfiycuyum ben :))) her daim dolabimdaa vardir.:))) yok cnm bunu bole yaparsan guzel olur esim ayila bayila yer salami sosisi:))
eee o zaman sana kolay gelsin eşinede afiyet bal şeker olsun

süslemeye bak yaa ne güzel olmuşş ellerinize sağlıkkk bu arada inşallah transfer sonucunda minik mucizeniz size sımsıkı tutunur,,sağlıkla kucağınızaa alırsınız dua edeceğim size

Son düzenleme:
süslemeye bak yaa ne güzel olmuşş ellerinize sağlıkkk bu arada inşallah transfer sonucunda minik mucizeniz size sımsıkı tutunur,,sağlıkla kucağınızaa alırsınız dua edeceğim size
teşekkürler canım...

bu arada duana amin diyorum canımm inşallah gelicek bebişim ben inanıyorum..cok saol Allah razı olsun
sende sağ salim kucagına alırsın inşallah

Ellerinize,emeklerinize sağlık Çok güzel görünüyor gerçektende ...Misafirlerimize değişik değişik börekler yapacağız artık,ne güzel
Yarışmada başarılar,bol şanslar dilerim :13:

Ellerinize,emeklerinize sağlık Çok güzel görünüyor gerçektende ...Misafirlerimize değişik değişik börekler yapacağız artık,ne güzel
Yarışmada başarılar,bol şanslar dilerim :13:
teşekkür ederim begenmenize cok sevindim saolun
işe yarar tarifler verebildiysek ne mutlu bize

canım benim bu börekten mutlaka yapıcam gelen misafirlerime , gerçekten de çok işe yaradı bu tarif..

Hazır milföyden yapınca da çok pratik olcak benim için...

Böreğin şekli çok hoş olmuş.Sunum da öyle.Ellerinize sağlık.

canım benim bu börekten mutlaka yapıcam gelen misafirlerime , gerçekten de çok işe yaradı bu tarif..

Hazır milföyden yapınca da çok pratik olcak benim için...
beğenmene cok sevindim canm umarım yaparsın
hazır milföydende yapsan püf noktalarına dikkat etmeye calış canım bide son haliini resimlemeyi unutma

Böreğin şekli çok hoş olmuş.Sunum da öyle.Ellerinize sağlık.
teşekkür ederim canım beğenmene sevindim

Çook güzelll çok lezzetli gözüküyor. Süper bravo valla en kısa sürede bende yapacam ooyum sana

önce göze hitap etmeli dimi ama..
tadını bilemem ama görünüm muhteşemm..
aşk kokuyor bu börekk

nafişimm ellerine sağlık ev yapımı milföyüne aşkla salamlara sarışına vee biberden yapılma güllerine de bayıldımm sunumun için söylenecek tek cümlee şahane olmuş .....oyum sanaaa tabiisii...başarılar diliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…