teşekkürler ikramayam beğenmene sevindimnafişimm ellerine sağlıkev yapımı milföyüne aşkla salamlara sarışına vee biberden yapılma güllerine de bayıldımm sunumun için söylenecek tek cümlee şahane olmuş .....oyum sanaaa tabiisii...başarılar diliyorumm
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllmerhaba arkadaşlar..
öncelikle katılacak olan arkadaşlarıma basarılar,bol şanslar diliyorum...
oy kullanacaklar için ise karar vermeleri açısından kolay gelsin diyorum
bu benim ilk yarışmaya katılışım ve eminimki son da olmayacak çünkü çok eğlendim
başta 1 haftadır benimle börek seçimi,sunum şekli, sunum fikirleri açısından yardımcı olan arkadaşım E_M_A ya yardımlarından dolayı sizin huzurlarınızda cok teşekkür ediyorum
resim çekme detayları sunum için ufak ama güzel fikirler veren arkadaşım EGUNAL e de cok teşekkür ediyorum
salamlı gül böreği
ev yapımı milföy hamurumuz için mazemeler
* *4 su bardağı un
* *1,5 su bardağı su
**1 paket margarin
* *tuz
böreğimizin iç malzemesi
* *salam
Eki Görüntüle 786510
yapılışı
*** hamurumuz için unumuzu,suyumuzu ve tuzumuzu ilave edip hamurumuzu yoguruyoruz..
**hamurumuzun iyi yoğurulması önemli.
(püf noktası) hamurumuzun kıvamı kulak memesinden biaz daha sert olacak
**hamurumuzu yoğurduktan sonra 15 dk dinlendirip açmaya başlıyoruz
Eki Görüntüle 786518
**hamurumuz belli bir büyüklüğe geldiğide ortasına oda sıcaklığında erimiş margarinimizin hepsini ekliyoruz
Eki Görüntüle 786519
**daha sonra zarf şeklinde kapatıp üzerini streç filmle sarıp dolapta 1 saat bekletiyoruz (buzluk kısmında 20-30 dk yeterli)
Eki Görüntüle 786520
**bekle süremizin sonunda hamurumuzu tekrar açıyoruz
Eki Görüntüle 786521
hamurumuzu acarken dikkat edelim margarinler dısarıya cıkmasın
hamurumuzu soğukken ısınmadan acmamız gerekiyor
hamurumuz acıldıktan sonra tekrar zarf halinde katlayıp yine buzdolabına koyuyoruz
*** bu işlemin böreğimizin kat kat olması için toplam 3 kez tekrar edilmesi gerekmektedir..
hamurumuzu 3 kez işlemden geçirdikten sonra 1,5 cm lik seritler halinde kesiyoruz
Eki Görüntüle 786526
** hazırladıgımız salamları yarım ay şeklinde kesip resimde gördüğümüz gibi bir kısmı hamurun dışında kalacak sekilde koyup rulo halinde sarıyoruz
Eki Görüntüle 786527
Eki Görüntüle 786528
böreklerimiz pişmeye hazıırr
Eğer milföyleri soğuk fırına sürerseniz fırın ısınana kadar yağını dışarı verebilir bu yüzden,sıcak fırına sürmelisiniz.
malzemeleri
sunum için hazırladıgım biberli güller
Eki Görüntüle 786529
yapılmış hali
Eki Görüntüle 786530
NOT= sunumdaki gül sapını ve yaprağını hamura ıspanak ekleyerek yeşil hale getirip yoğurdum ve şekil verdim
işte salamla milföyün aşkııııııııı
Eki Görüntüle 786543 Eki Görüntüle 786541 Eki Görüntüle 786543
BAŞINIZA A.Ş.K. DÜŞSÜN :)
Eki Görüntüle 786557
teşekkür ederim arkadaşım beğenmene sevindimmmayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaskıma yapsammı aceb oyladım kuzu
teşekkürlerrr beğenmenize sevindimçok beğendim...milföy tarifinizi kesinlikle süper.. emin olun deneyecem...ellerinize sağlık...
merhaba arkadaşlar..
öncelikle katılacak olan arkadaşlarıma basarılar,bol şanslar diliyorum...
oy kullanacaklar için ise karar vermeleri açısından kolay gelsin diyorum
bu benim ilk yarışmaya katılışım ve eminimki son da olmayacak çünkü çok eğlendim
başta 1 haftadır benimle börek seçimi,sunum şekli, sunum fikirleri açısından yardımcı olan arkadaşım E_M_A ya yardımlarından dolayı sizin huzurlarınızda cok teşekkür ediyorum
resim çekme detayları sunum için ufak ama güzel fikirler veren arkadaşım EGUNAL e de cok teşekkür ediyorum
salamlı gül böreği
ev yapımı milföy hamurumuz için mazemeler
* *4 su bardağı un
* *1,5 su bardağı su
**1 paket margarin
* *tuz
böreğimizin iç malzemesi
* *salam
Eki Görüntüle 786510
yapılışı
*** hamurumuz için unumuzu,suyumuzu ve tuzumuzu ilave edip hamurumuzu yoguruyoruz..
**hamurumuzun iyi yoğurulması önemli.
(püf noktası) hamurumuzun kıvamı kulak memesinden biaz daha sert olacak
**hamurumuzu yoğurduktan sonra 15 dk dinlendirip açmaya başlıyoruz
Eki Görüntüle 786518
**hamurumuz belli bir büyüklüğe geldiğide ortasına oda sıcaklığında erimiş margarinimizin hepsini ekliyoruz
Eki Görüntüle 786519
**daha sonra zarf şeklinde kapatıp üzerini streç filmle sarıp dolapta 1 saat bekletiyoruz (buzluk kısmında 20-30 dk yeterli)
Eki Görüntüle 786520
**bekle süremizin sonunda hamurumuzu tekrar açıyoruz
Eki Görüntüle 786521
hamurumuzu acarken dikkat edelim margarinler dısarıya cıkmasın
hamurumuzu soğukken ısınmadan acmamız gerekiyor
hamurumuz acıldıktan sonra tekrar zarf halinde katlayıp yine buzdolabına koyuyoruz
*** bu işlemin böreğimizin kat kat olması için toplam 3 kez tekrar edilmesi gerekmektedir..
hamurumuzu 3 kez işlemden geçirdikten sonra 1,5 cm lik seritler halinde kesiyoruz
Eki Görüntüle 786526
** hazırladıgımız salamları yarım ay şeklinde kesip resimde gördüğümüz gibi bir kısmı hamurun dışında kalacak sekilde koyup rulo halinde sarıyoruz
Eki Görüntüle 786527
Eki Görüntüle 786528
böreklerimiz pişmeye hazıırr
Eğer milföyleri soğuk fırına sürerseniz fırın ısınana kadar yağını dışarı verebilir bu yüzden,sıcak fırına sürmelisiniz.
malzemeleri
sunum için hazırladıgım biberli güller
Eki Görüntüle 786529
yapılmış hali
Eki Görüntüle 786530
NOT= sunumdaki gül sapını ve yaprağını hamura ıspanak ekleyerek yeşil hale getirip yoğurdum ve şekil verdim
işte salamla milföyün aşkııııııııı
Eki Görüntüle 786543 Eki Görüntüle 786541 Eki Görüntüle 786543
BAŞINIZA A.Ş.K. DÜŞSÜN :)
Eki Görüntüle 786557
oooo teşekkürmü ediyon sen oy verenlerine bana etmezsin dimi ama daha oy kullanmadım diye
teşekkür ederim ffreyacım beğenmiş olmana sevindimAyyyyyyyy çok güzellll çok beğendimSunum falan harika eminim tadı da öyledir , oyumu ne yazık ki başka börekten yana kullandım Keşke görseymişim önceden, bol şans diliyorum... Aynısından yapıcam aşkıma
teşekkür ederim canım cok saoltebrik ederim nafiyecim a.ş.k. kazandı desene
teşekkür ederim canım beğenmene sevindim...ben begendımde tabagın yanındakı o yapraklar olmamalıydı bence
afiyet olsun beğenmenize sevindimcocuklarıma sabah kahvaltılarda yapıyorum arasıra hoş
ben teşekkür ederim beğenmenize sevindimmmcok hos gorunuyor elinize saglık!
tam da aradıgım turden olmus; malzemeleri ve sunumu...
paylastıgınız icin tesekkurler.
cok teşekkür ederim beğenmenize sevindimmmTabak buram buram aşk kokuyooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?