Aa linc ettiler beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Deprem zamanıda destej olmayan firmaları stb mcd bk gibi büyük markaları boykot edip gitmeyin gelmeyin almayın aldırmayın diyip depremden 10 gn sonra yine stbucksta elinde kahve kutusyla elit pozlar veren bir milletiz çokta şe ypmamak lazım. Bu boykotlarda gecici 3 gn sonra unutulur yasananlar. Ha evet ülke belki aynı teknolojileri mrkaları üretemiyor bu yuzden bazı urunlere mecbur kalıyoruzdur tamam ama en azından temizlik gıda gibi muadil ürünleri almakla yavastan yerli üretime destek olunabilir. Cunku yabancı markalar kullanmaltan yerli ürünlere sans vermiyoruz bu yuzden de yerli ürünün aynı etkiyi vermedigini kotu oldugunu dusunuyoruz ama hiç sans vermiyoruz ki belki aldıkca ve o muadil ürünler kazandıkca daha da geliştirecek kendini keske tüm kitleye ulasabilsek bu konuda ama işte ...

Toplumun genelinde inanılmaz bir haddini bilmeme sorunu var.
Boykot olur uyarırlar, dini bir konu olur uyarırlar, sevgilisiyle sarılan birini görürler uyarırlar ohoo. Sonra da "e kötü bir şey mi söyledim, sadece uyardım ne var bunda" deyip çekiliyorlar kenara.
E iyi sen uyar, 5 dk sonra diğeri uyarsın, 15. dkda öbürü uyarsın, hiç işimiz gücümüz yok gibi bütün gün sizin çenenizi dinleyelim.

Size ne deyip geçseydiniz keşke. Böyle tipleri muhatap alınca hoşlarına gidiyor. Nasıl da mücadele ettim ama diye gurur duyuyorlar kendileriyle.

Bende merak ediyorum Çin'de bu insanların oruç tutması yasak, namaz kılması yasak yani dini inançlarını özgürce yaşayamazlar. Sahura kalmak yasak. Ben hiçbir kesimin bu kadar cildirdigini bayraklarını astigini görmüyorum . Acı mi yarıştıriyorsun diyenler olabilir hayır yaristirmiyorum. O zaman bu konuda hassasiyet göstermeyen insanlara baskı kurma hürriyetim var mı ? Bunu dogal karşılayan arkadaşlara bunu sormak istiyorum . Yolda sizlerden birini çin malı kullanirken görürsem size dini açıdan tenkit verme hakkı veriyormusunuz? Böyle bir dünya yok . Kaldı ki kimsenin inancı da kimseyi ilgilendirmiyor. Hepsine insan olarak tepki verebilmek lazım zaten . Ben kimsenin bu durumdan mutlu olduğunu sanmıyorum . Çocuklar ölüyor diye . Ama kimse de bana gelip sen bunu icemezsin diyemez . Ağzını tutmayan insanlara sürekli öğüt veren insanlardan da irrite oldum artık

Ölen çocukları bu kadar dert ediyorlarsa buyursunlar gitsinler Filistin'e burda millete duyar kasmakla kahraman olunmuyor

Din konusunda zaten bir musluman olarak Allaha olan farz görevlerimi yerine getiriyorum ayrıca tesetturluyum de "hidayet eksiğimi" nerden buldunuz demek istiyor oalbilr mi acaba?
Bence siz konuyu bir kaç kere daha okuyun .Konu içeriği ,kendisinin dindar olduğunu açıklama gayreti vsler hepsi birbirinden bağımsız ve kimseyi ilgindirmeyen konular .

Konu ;boykotu delmesi ve tepki alması, dini vecibelerin konuyla bi bağlantısı yok .

Kimsenin bir yere gideceğini hiç sanmiyorum
Sosyal bir deney yapmislar soruyorlar savasa cagirirlarsa gider misiniz diye hepsi ilk soruldugunda evet vatan millet sakarya diyor.Sonra röportaji yapan kisi o zaman bilgilerinizi alalım form doldurun diyor istisnasız hepsi kem kum ediyor kimi diyor ben yasliyim kimi diyor isim var vs.

Yemiyor tabi sözde kahramanlar

Onu söyleme amacım direkt basörtüsünden dem vurup Allah hidayet versine varınca mevzu acıkcası söyleme ihtiyaci hissettim ne diyecegimi bilemedim Allah hidayet versin diyecegi ne var da diyor gibisinden.Tabii ki inanci olmayan biri de olabilirdim kimseyi ilgilendirmez hele o hanimefendiyi hic ilgilendirmez.

Benimde öfkem buna. Yani bizleri ilgilendirmeyen bir meseleye her defasında gençlerimizi dahil ediyorlar.
Benim kardesim uzman asker mesela asla da istemem gitmesini neden benim kardesim baskasının kardesi cocuğu bizim ülkemizde olmayan bir savastan dolayi ölsün ya bir evlat kolay mi yetisiyor kolay mi büyüyor.Cok isteyen önce kendi cocugunu kendi kardesini yollasın

Konuyu okumama gerek yok gayet net anlamış durundayim da siz neyin pesindesiniz?
"Boykotu delmek" mi? Topyekun boykot kararı alındı da onu mu delmiş hanımefendi?Tepki almak dediğiniz şey cık ciklar eşliğinde Allah hidayet versin gibi kiskirtici sözler mi?
Konu sahibi kendini kötü hissetmiş hani ben zaten gayet kendi halinde dinini güzel yasamaya çalışan biriyim bu tepkiyi haketmedim, diyor.

Son düzenleme:
Kendi çocuklarına kardeşlerine kıyamazlar ama elalemin çocuğunu hiç düşünmeden gönderirler. Dünyada o kadar ülke varken Filistin in derdi tasası bize düştü sanki. Geçen bu sitede kahve resmi paylaştım linç yağmuruna tutuldum. Ay orda katliam var nasıl paylaşırsın bilmem ne boş duyar kastılar. Sanki biz yapıyoruz katliamı.

Herkes her seyden duyar kasacaksa sosyal medya denen platformu kapatmak lazim valla

Herkes her seyden duyar kasacaksa sosyal medya denen platformu kapatmak lazim valla
Aynen sanki hayatımızı birilerine göre yaşamak zorundayız. Depremden üç ay sonra davullu zurnalı halay çekenlere ses etmeyenler bugün bize demediklerini bırakmıyorlar. Yani bizene elin memleketinden

bu yorumlar şaka mı ya?
ne demek sakin şekilde uyarabilirdi?
ne demek İÇMEYİVERİN??
içmeyiverin mi? bunu yazma cesareti buluyor musun gerçekten burda?
beni dışarıda birisi yediğim içtiğim kullandığım bir şey hakkında böyle uyarsa
isterse dünyanın en kibar uyarısı olsun onu öyle bir yerin dibine sokar öyle büyük bir kavga çıkartırım ki
bi daha ömrü boyunca kendi evladını dahi uyaracak cesareti bulamaz
bu düpedüz başkalarının hayatına karışmak çünkü
siz gerçekten artık sınırlarınızı bileceksiniz ve hiç kimseye karışmamanız gerektiğini öyle yada böyle anlayacaksınız
ben boykot falan etmiyorum ürünleri de bal gibi afiyetle tüketiyorum
filistin de israil de umurumda değil
alakamın olmadığı iki ülkenin birbirini yemesi benim u-mu-rum-da de-ğil!
çocuklar ölüyor ama ühü ühü dramasını da bi kenara bırakın şimdi mi aklınıza geldi çocukların ölmesi ?
bu dünyada herkes birbirini öldürme derdinde ben kendi hayatıma bakarım
içiyorum, tüketiyorum, para da kazandırıyorum, boykot da etmiyorum, umurumda da değil. napacaksın şimdi bana?

Aa olur mu ben bu postu acarken dahi izin almaliydim vebal almisim ben sacma sapan bir mesaj aldim bir de bir uyeden

Araba alırken sağlam diye amerikan,alman arabası alırlar,telefon (malum marka)çıkar koşa koşa gece sıraya girer mal gibi saatlerce bekleyip alırlar ama o marketi boykot edin,bu içeceği almayın demeyi de kendilerine hak görürler. Edecekseniz bunları da edin,baya gözlerini kapattılar olana bitene,kimsenin gıkı çıkmıyor.
Herşeyi yerli malı alın o halde.
Kimse kusura bakmasın ama boykotu bile işlerine geldigi gibi yapıyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…