- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Evet bence de bu konuda birbirimizi bilinçlendirmeli ve Türk Malı kullanımını bu tür vesilelerle yayginlastirmaliyiz. Neden herkes bu kadar yadirgadi bunu? Cik cik demek yanlis evet. Kibarca uyarip kenara cekilmesini bileceğiz, kisiselde kimseyi rencide etmek kimseye dusmemeli. Had bilerek uyaracagiz ki soyledigimizin bir kiymeti olsun orada cok haklisiniz. Ama Evet savaşa üzüldüm de.... diyip geçecek kadar basit ve hafif mi olanlar? O an akla gelmemiştir haklısınız ama 1 kişi 1 kişidir lütfen kalan zamanda mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışalım hepimiz de. Elimizdeki telefonu birakamiyoruz, peki! Eyvallah. Ama deterjanı, macunu, ayakkabıyı, çantayı pekala birakabiliriz... Bunu kendimiz için yapalım. Hem milli sermaye güçlensin, Türk kazansın, hem iki gün sonra karşımıza düşman olarak dikilecek olan ülkelere kaynak saglamamis olalım.
Köklü çözüm o ülkenin malını ülkeye sokmamak.2 saat önce is arkadaşlarımla öğle yemeğine gittik yemegin yanında gazlı içecek söyledim boykot ürünüymüş.Yan masada bir kadınla ağız dalasina girdik önce bir sey söyleyebilir miyim dedi buyrun dedim.Bakın siz de kapalisınız beni anlarsınız neden hala bunu içiyorsunuz dedi anlamadım dedim boykot ürünü de dedi.Sanki alkol ictim.Evet anlıyorum hassasiyetinizi ben de dikkat ediyorum ama 1 saatlik öğle molamda özellikle boykot ürünü olmayan bir icecek secmeye aramaya calıssam molam bitecek siparis verirken o marka bu marka diye düsünecek vaktim yok kafam dolu herkes kendinden mesul sonucta dedim.Allah hidayet versin vs başladı.Yanındaki kadinla birlikte cık cıklamaya basladılar lütfen sizinle tartısmak istemiyorum ben dini vecibelerini yerine getirmeye calisan biriyim belki de sizden daha fazla hassasım bu konuda gördüğünüz kadarıyla yargilamayın duyarınızı baska bir seyde yapın dedim.Is arkadaslarım da uyma bosver anlayacak kafada degil belli ki dediler yemegimizi yiyip kalktık.Ben yanlış mıyım kullandığımiz sosyal medyalar dahil boykot ürünü değil mi ? Boykot edeceksek kapatalim face instagram ne varsa madem.3 gündür zaten gerginim bir de böyle şeylere denk geliyorum neden yani beni bulur böyle cins insanlar konu yasaksa kaldirilabilir bu arada.Ben böyle cins insanlar neden bana denk geliyor diye sinirlendim de sanki üzerime cekiyorum herkes bi dalaşma pesinde
Her şeyi geçin, çok başka bir sebepten bile yabancı bir insan gelip de konudaki saldırgan kadın gibi uyarsa beni, ağzını kırarım net. Terbiyesizliğin bahanesi olmaz, ama sizin zihniyet sürekli kötü eylemlere kendince hafifletici nedenler üretiyor.Seni sakin şekilde uyarabilirdi ama o da üzüntüden dini konuda daha hassas olduğunu düşünerek sana biraz fazla tepki vermiş olabilir... ( he bu Gazze olaylarında dinle ilgili olan değil direkt insan olan hassas bu dönemde de gördük) Sen de burada o kadını linçlet. Vicdanını rahatlat kendine destek ara hı aynen öğle aranda hangi aralıkta arıyacaksın değil mi? Yapmazsan yapma boykot ama bu konuyu da iyi niyetli bulmadım
Boykotlar bal gibi de işe yarıyor. Bu kadar işe yaradığını tahmin bile edemezdim ama inanılmaz yarıyor. Malı seven yahudiler kuduruyor. İsrail ekonomi bakanı açıklama yaptı. Starbucksdaki çalışanlar kendileri söylüyor satışların düştüğünü. Trendyola boykot yapılacaktı boykotu duyar duymaz 10Milyondolar bağışladı az mı? Atılan tvitler sayesinde paylaştı. Belediyeler boykot yapmaya başladı.
Deli gibi israil malları indirime giriyor niye köpek gibi korkuyorlar.
Boykor işe yarıyor. Mig .. Car.. Mc açıklama yaptılar niye niyee
Loreal dışındakileri kullanmıyorum Migrostan alışveriş yapıyorum bunu bilmiyordum bundan sonra oradan da alışveriş yapmam Fazıl Sayın konserinin iptalini duydumStarbucks
McDonald's ve malum içecekler
Loreal
Bu üçü mesela en baskın şekilde destek veriyor.
E geçen Fazıl Say Gazze'ye destek verdiği için İsviçre konseri iptal edildi. Konser Migros tarafından düzenlenmiş gibi...
Öyle çarşaf çarşaf boykot listelerine karşıyım. Herkes kendi açısından ne kullanıyorsa ona değerlendirip bakmalı diye düşünüyorum.
Ki normal hayatımızda yerli üretimi, doğal ürünleri kullanmayı tercih etsek en çok kendi vatanımıza faydamız olacak.
Carrefoursa belli bir hisseleri yabancıların diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsamTürk CarrefourSA açıklama yayınladı onlarla alakamız yok diye ama. Bi bakın isterseniz.
Onu da gectim 2 gun once trabzonspor formasi giydi diye 9 yasindaki cocugun yuzune 30 yasindaki adam biber gazi sıktı.Millet nasil hala yok kibarca uyarabilirdi yok siz de duzgun cevap verebilirdiniz falan diyor.Arkadaslar disarisi artik manyak dolu.Karsindaki insan manyak midir nedir kim bilebilir artik.Herkesin sinirleri bozuk eyvallah ta bu yapilan da savunulmaz yani.Her şeyi geçin, çok başka bir sebepten bile yabancı bir insan gelip de konudaki saldırgan kadın gibi uyarsa beni, ağzını kırarım net. Terbiyesizliğin bahanesi olmaz, ama sizin zihniyet sürekli kötü eylemlere kendince hafifletici nedenler üretiyor.
Yetti artık, isteyen boykot eder istemeyen etmez. Yeni "vatan haini" kriteri bulundu sanırım, azıcık daha sıksa hainlikle suçlayacaksınız belli ki.
Boykotu kesinkes uyguluyorum, ama asla başkası kullandığında yargılamam, bu benim işim değil.2 saat önce is arkadaşlarımla öğle yemeğine gittik yemegin yanında gazlı içecek söyledim boykot ürünüymüş.Yan masada bir kadınla ağız dalasina girdik önce bir sey söyleyebilir miyim dedi buyrun dedim.Bakın siz de kapalisınız beni anlarsınız neden hala bunu içiyorsunuz dedi anlamadım dedim boykot ürünü de dedi.Sanki alkol ictim.Evet anlıyorum hassasiyetinizi ben de dikkat ediyorum ama 1 saatlik öğle molamda özellikle boykot ürünü olmayan bir icecek secmeye aramaya calıssam molam bitecek siparis verirken o marka bu marka diye düsünecek vaktim yok kafam dolu herkes kendinden mesul sonucta dedim.Allah hidayet versin vs başladı.Yanındaki kadinla birlikte cık cıklamaya basladılar lütfen sizinle tartısmak istemiyorum ben dini vecibelerini yerine getirmeye calisan biriyim belki de sizden daha fazla hassasım bu konuda gördüğünüz kadarıyla yargilamayın duyarınızı baska bir seyde yapın dedim.Is arkadaslarım da uyma bosver anlayacak kafada degil belli ki dediler yemegimizi yiyip kalktık.Ben yanlış mıyım kullandığımiz sosyal medyalar dahil boykot ürünü değil mi ? Boykot edeceksek kapatalim face instagram ne varsa madem.3 gündür zaten gerginim bir de böyle şeylere denk geliyorum neden yani beni bulur böyle cins insanlar konu yasaksa kaldirilabilir bu arada.Ben böyle cins insanlar neden bana denk geliyor diye sinirlendim de sanki üzerime cekiyorum herkes bi dalaşma pesinde
Loreal dışındakileri kullanmıyorum Migrostan alışveriş yapıyorum bunu bilmiyordum bundan sonra oradan da alışveriş yapmam Fazıl Sayın konserinin iptalini duydum
Diğer tüm ürünleri kullanmam demek oldukça zor belli başlılara tepki vermek yeterli diye düşünüyorum
Onu belirtme amacım direkt konuya basörtülüsünüzden girince basörtümle bağdasmayan bir sey yapmadigimi belirtmekti.Elbette ki isteyen alkol de icer beni ilgilendirmezO ne terbiyesizlik ya. Ayip. Cok az tepki vermissiniz. Bu arada sizin "sanki icki iciyorum" demenize de takildim. Bir kisi baskalarina zarari olmadigi surece yaptiklarindan ve yapmadiklarindan kendi mesuldur. Ben icki icmiyorum ama isteyen icer isteyen icmez.
Vallahi pandemide hamileydim kan sulandirici igne bulamiyorduk eczanelerde esim komsu illeri gezip en sonuncusunda bulmustu insan ilaca muhtac olmasin cok zor oluyor.Bir de bu yönünden bakmak lazım olaya ya boykotlar bize ilac sıkıntısı olarak dönerseAdamlar size ilaç yok dese kapılarında paspas olucaz be,ne boykotu. Hadi kanser hastası birine diyelim sana ilac yok napalim kader diye
bir kişide demiyorki 70 senedir bu savas var çalışıp didinip bunları bastıralım ihtiyacımız kalmasın
Yaa of ben de paylasım yapmadim mesela ben ufacık bebekleri kolu kopmus kafasi kopmus videosunu paylasinca onlara yardim etmis olmayacagım benim zaten yüregim dayanmıyor.Gecen annem gösteriyor bebek vefat etmek üzere can cekisiyor yazik masuma diye anne dedim lütfen gösterme ben çok etkileniyorum.Insan paylasmiyor diye üzülmüyor olamaz illa paylasinca mi duyarli olunuyormuşSizin yine iyi beni geçen bı arkadasim linç etti neymiş instada savaşla ilgili paylaşım yapmiyomusum.normalde hicbisey paylasmam zaten ayda yılda bi foto.insanlar kafayı yemis
Bu boykot olayına ciddi ciddi katılan hiçbir insanı dikkate almıyorum, siz de almayın.2 saat önce is arkadaşlarımla öğle yemeğine gittik yemegin yanında gazlı içecek söyledim boykot ürünüymüş.Yan masada bir kadınla ağız dalasina girdik önce bir sey söyleyebilir miyim dedi buyrun dedim.Bakın siz de kapalisınız beni anlarsınız neden hala bunu içiyorsunuz dedi anlamadım dedim boykot ürünü de dedi.Sanki alkol ictim.Evet anlıyorum hassasiyetinizi ben de dikkat ediyorum ama 1 saatlik öğle molamda özellikle boykot ürünü olmayan bir icecek secmeye aramaya calıssam molam bitecek siparis verirken o marka bu marka diye düsünecek vaktim yok kafam dolu herkes kendinden mesul sonucta dedim.Allah hidayet versin vs başladı.Yanındaki kadinla birlikte cık cıklamaya basladılar lütfen sizinle tartısmak istemiyorum ben dini vecibelerini yerine getirmeye calisan biriyim belki de sizden daha fazla hassasım bu konuda gördüğünüz kadarıyla yargilamayın duyarınızı baska bir seyde yapın dedim.Is arkadaslarım da uyma bosver anlayacak kafada degil belli ki dediler yemegimizi yiyip kalktık.Ben yanlış mıyım kullandığımiz sosyal medyalar dahil boykot ürünü değil mi ? Boykot edeceksek kapatalim face instagram ne varsa madem.3 gündür zaten gerginim bir de böyle şeylere denk geliyorum neden yani beni bulur böyle cins insanlar konu yasaksa kaldirilabilir bu arada.Ben böyle cins insanlar neden bana denk geliyor diye sinirlendim de sanki üzerime cekiyorum herkes bi dalaşma pesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?