Aa linc ettiler beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözünün içine baka baka içerdim hatta garson bey bi tane daha getirirmisinz derdim...ne münasebettt ya ay insanların hadsizliği beni bitirdi.boykot falanda etmiyorum.boykot edecek olan önce telefon kullanmayı bırakacak ondan sonra akıl verecek.savaşın iki tarafındada tek üzüldüğüm günahsız olanlar özellikşe çocuklar bebekler...boykot isteniyorsa ülkeye ithalatını kessinler sıkıyosa...

Boykot etmeyenler fikrine saygı istiyor edenler saygı istiyor yorumlara bakıyorum bir Allah’ın kulu had bilmekten bahsederken kendi haddini bilmemiş. Biraz sakin mi olsanız hepiniz.

Boykotun küçümsenmesinden rahatsız olan da insan diğerleri de insan hepiniz insansınız. Ölenler de insan hemde masumlar. Böyle hassas konularda tartışmak yerine birlik olmak gerektiğine inanıyorum. Biri boykot eder diğeri dua amaç mazlumdan yana olmak olsun.

Lütfen konuda birbirinizi kırmak dökmekten vazgeçin. Hakaretlere hiç girmek istemiyorum çünkü gerçekten makul bir yaklaşım biçimi değil bu.

Boykot konusunda en çok telefon eleştirisi yapılmış. Yalnız konu sahibinin anlattığı kola eleştirisinden farksız bu. Ayıpladığınız konuda fark teşkil etmelisiniz ki fikrinizin bir değeri olsun. Gerçekten nereye gidiyoruz topluluk olarak.

Yapılan aynı. Eleştirilerin çıktığı kapılar aynı. Farklı olduğunuzu zannettiren ne?

Önce insan olmalıyız. İnsan olmanın farkında olmalıyız. Başkalarına saygı duymalıyız. Her iki tarafa ve konu sahibine sesleniyorum.

Ayrışmamalıyız. İnternet ortamında anonim olduğumuz bir yerde bile ayrışmamalıyız. Bir taraf ötekinden farklı davranmıyor. Dümdüz herkes kendi fikrini kendi egosunu savunuyor.

O ne terbiyesizlik ya. Ayip. Cok az tepki vermissiniz. Bu arada sizin "sanki icki iciyorum" demenize de takildim. Bir kisi baskalarina zarari olmadigi surece yaptiklarindan ve yapmadiklarindan kendi mesuldur. Ben icki icmiyorum ama isteyen icer isteyen icmez.

Kibarca uyarmak, had bilerek uyarmak diye bir sey yok bu konuda.
Dusun ki bir insan alisveris yapiyor ve sizin gibi dusunen en az 3 kişi geldi "kibarca" uyardi. Ya hu insanlar alisveris yaparken de sizi durup dinlemek zorunda mi? Birdir ikidir bu artik rahatsiz etmeye girer her alisverise ciktiginda en az 1-2 kişi asiri kibar laf soylese bile insana bi yerde artik yeter diye patlama gelir. Rahat birakin ya insanlari. Ben de isterim bu ulkenin mali alinsin, ulke kazansin kalkinsin ama teşvik boyle insanlari birebir karsina alarak rahatsiz ederek olmaz yapilmaz.

Internet denen şey elimizin altinda isteyen neyin ne oldugunu ogrenir, teşvikte insanlarin yanina gidip rahatsiz ederek yapilmaz, bunun kibari filan yok o kişi sizi dinlemek zorunda değil devamli.

Köklü çözüm o ülkenin malını ülkeye sokmamak.

Yani yorumlara baktım konu saçma yerlere gitmiş. İsteyen boykot eder isteyen etmez. Kimi üzülür kiminin umrunda olmaz. İsteyen Filistin i destekler isteyen İsrail i. Birilerinin tercihlerine yediğine içtiğine yada yaşanan bu olaylara bakış açısına müdahale etmek düpedüz saygısızlık.

Her şeyi geçin, çok başka bir sebepten bile yabancı bir insan gelip de konudaki saldırgan kadın gibi uyarsa beni, ağzını kırarım net. Terbiyesizliğin bahanesi olmaz, ama sizin zihniyet sürekli kötü eylemlere kendince hafifletici nedenler üretiyor.
Yetti artık, isteyen boykot eder istemeyen etmez. Yeni "vatan haini" kriteri bulundu sanırım, azıcık daha sıksa hainlikle suçlayacaksınız belli ki.

Loreal dışındakileri kullanmıyorum Migrostan alışveriş yapıyorum bunu bilmiyordum bundan sonra oradan da alışveriş yapmam Fazıl Sayın konserinin iptalini duydum

Diğer tüm ürünleri kullanmam demek oldukça zor belli başlılara tepki vermek yeterli diye düşünüyorum

Onu da gectim 2 gun once trabzonspor formasi giydi diye 9 yasindaki cocugun yuzune 30 yasindaki adam biber gazi sıktı.Millet nasil hala yok kibarca uyarabilirdi yok siz de duzgun cevap verebilirdiniz falan diyor.Arkadaslar disarisi artik manyak dolu.Karsindaki insan manyak midir nedir kim bilebilir artik.Herkesin sinirleri bozuk eyvallah ta bu yapilan da savunulmaz yani.

Boykotu kesinkes uyguluyorum, ama asla başkası kullandığında yargılamam, bu benim işim değil.

Loreal grubu beni de bu süreçte üzdü şampuan, güneş kremi vs kullandığım ürünleri vardı. Artık kullanmayız. Ben daha az yanayım derken kundaktaki bebeği öldürmekten keyif alan İsrail kadın askerlerinin bakımını üstlenen bir firmaya kazandırmak istemem.

Merhaba hanimlar dün sinirden migrenim tutunca giremedim siteye.Bir kac farkli görüşler var onlara cevap vermek istiyorum.Bu konunun dini vecibelerinizi yerine getirmekle ne ilgisi var diyenler olmuş haklısınız da.Şöyle ki o bana kapalılıktan dem vurup hidayet midayet diye bahsedince acıkcası söyleme ihtiyaci hissettim sanki alkol içtim demem de öyle.Alkol icen icer beni ya da tartistigim hanimi kesinlikle ilgilendirmez ama Allah hidayet versin denecek başörtülü olmamla bağdaşmayacak bir sey yapmadigimi belirtmek istedim.Ayrıyeten boykotu küçümsemedim ki dedigim gibi dikkat ediyorum zaten markete girince olsun başka alısveris yaparken olsun. Ki boykotu desteklemiyor da olabilirim bu da benim görüşümdür boykotu desteklemeyince Israil yanlısı olmuyor kimse. Ama o an yemeğe cıkmısım zihnim bedenim yorgun bir an önce yemek yiyip işime dönme derdindeyim o nedir bu nedir acıkcası o an dikkat etmedim.Özellikle burada bir hanimefendinin yorumu beni çok üzdü vicdaniniz rahat uyuyabilecekmisiniz demis evet vicdanım rahat hanımefendi o şehir bombalanirken ben de dua ettim ben de üzüldüm bir tek siz üzülmediniz.Bir tek icecekle ne savas siddetlenecek ne de durulacak keske dediginiz gibi olsa ama nafile

Onu belirtme amacım direkt konuya basörtülüsünüzden girince basörtümle bağdasmayan bir sey yapmadigimi belirtmekti.Elbette ki isteyen alkol de icer beni ilgilendirmez

Vallahi pandemide hamileydim kan sulandirici igne bulamiyorduk eczanelerde esim komsu illeri gezip en sonuncusunda bulmustu insan ilaca muhtac olmasin cok zor oluyor.Bir de bu yönünden bakmak lazım olaya ya boykotlar bize ilac sıkıntısı olarak dönerse

Sizin yine iyi beni geçen bı arkadasim linç etti neymiş instada savaşla ilgili paylaşım yapmiyomusum.normalde hicbisey paylasmam zaten ayda yılda bi foto.insanlar kafayı yemis
Yaa of ben de paylasım yapmadim mesela ben ufacık bebekleri kolu kopmus kafasi kopmus videosunu paylasinca onlara yardim etmis olmayacagım benim zaten yüregim dayanmıyor.Gecen annem gösteriyor bebek vefat etmek üzere can cekisiyor yazik masuma diye anne dedim lütfen gösterme ben çok etkileniyorum.Insan paylasmiyor diye üzülmüyor olamaz illa paylasinca mi duyarli olunuyormuş

yapılan davranış aşırı yersiz. Kendileri hassas davranıyor diye karşı taraftan da onu beklemek saçmalık hem de tanımadığın bir insandan. Size yüklenmek yerine gidip işletme sahibiyle görüşmeleri daha yerinde olur işletme sahibini yargılasın işine geliyorsa

Bu boykot olayına ciddi ciddi katılan hiçbir insanı dikkate almıyorum, siz de almayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…