- 8 Mart 2018
- 1.378
- 1.112
- 133
- 35
merhaba , 32 yaşında biriyim eşim de 34 yaşında .Konuya gelince Bir buçuk sene boyunca ailem sevdiğime vermedi beni.Ailem Seni öldürürüz , gidiyorsan git,dünya ayağa da kalksa vermeyiz diyorlardı.Kendilerince haklıydılar o zaman ki sevgilim yani şimdi ki eşim ilk eşinden boşanmıştı. Ailem görüşmemem için elinden gelen yapıyordu eve kapatıyorlardı beni.Bir gün ailemle çok kötü kavga ettim ve ben evden çıkıp gittim ve 6 saat gelmedim telefonumu kapattım.O 6 saat içinde ortalık savaş alanına dönmüş amcamlar falan öğrenmiş benim kaçtığımı düşünmüşler. Amcamlar kuzenlerim keyifli keyifli herkese kocaya kaçmış demişler ,ellerine davul almayıp mahalle mahalle gezip anlatmadıkları kalmıştı .Bu durumdan mutlu olmuşlar.Ben 6 saat sonra eve geldim ama duyulan duyulmuştu artık kime böyle olmadığını söyleyip ispat edecektim ki. Sonra iş tatlıya bağlandı .Nişanım ,kına gecem , düğünüm oldu ben sevdiğimle evlendim çok mutluyum ailem eşimi çok seviyor ama ben amcamların bana söylediklerini yaptıklarını unutamıyorum.Benim arkamdan kocaya kaçtı diye sürekli söyleniyorlar. Ben bu söylenilenleri hiç unutamıyorum .Kulağımda beynimde sürekli söylenilenler var .Bunları neden anlattım bilmiyorum galiba içimi dökmek istedim sizlere.