##aaa çocuğunuz olmuyor mu## sorusu....

yukarıda yazdığınız şeyin aynısı başıma geldi biliyor musunuz?
6 yıllık evliyim henüz yeni yeni bebek düşünmeye başladık,
çok samimi olmadığım bi ortamda "bebek neden hala yok" dediklerinde çok sıkılıp cevap vermek istemediğim için "bebeğimiz olmuyor" dedim
aman Allahım her ağızdan bir laf çıktı, yaklaşık 15 kadın herkes bişey söyledi
sonrasında ortamdaki bi bayana eeee sen ikinciyi ne zaman yapacaksın, kardeş şart vs. dediler
yuh dedim ya bu ne vicdansızlık!
not: ortamdaki ben hariç 15 bayan da öğretmen.
(öğretmenlere laf söylemek için yazmadım, sadece herkesin eğitimli vs. diye belirtmek istedim)

5 yıldır neler duymadımki.. başta istemiyorum dedim hep o zamanda rahat vermediler tabi bi tane olsun, korunma, sonra olmaz vs.sonra olmadığını anladılar bile bile her gördüklerinde yüzüme vurur gibi yok mu daha şu dr git şöyle yap böyle yap gına geldi artık.kimseyi kırmak istemedikçe hep ben kırıldım.komşular bıktırdı bigün dayanamadım iyice kızdım dedim benim 10 çocuğum olsa bir günde birşeye ihtiyacın varmı demezler varlığı ilgilendirmiyosa yokluğuda ilgilendirmesin kimseyi dedim

niye olmuyor diye sorulan ablama
gayat safi safi hiçççç Allahtan demiştir bir tarıh,ve herkes zınk kalmıştır :)) ne gülmüştüm
üstelik bunu 2 yıllık evli 19 yaşında ablama kocasıda 21 :)

ahhhhh ah benimde en çok rahatsız olduğum konu, Allahım isteyen herkese hiç bekletmeden nasip etsin inşallah ben de 5,5 yıllık evliyim çocuk düşünmedik hiç istemiyoruz ama gel görki bıktım artık yıllardır duymaktan, ben her türlü cevabı denedim sakini sinirlisi tersi şakası istiyoruzu istemiyoruzu kısırı ama hiçbirinin sonunda tamam diyip susan olmadı ardına cümleler cümleler ben artık bunun bir cevabı olmadığını anladım istemiyoruz diyorum direk ve karşıdakinin acınaklı bakışının altındaki olmuyor heralde yazııııık dediği iç sesini duyuyorum o ifadede, alıştım artık zaten ne cevap verirsem vereyim o kendi kafasındakini düşünecek yapacak bişey yok, bu arada benim duyduğum en bomba söz, kedimiz var bizim, onu görünce bi tanıdığımız "bunu alacağınıza evlatlık bir çocuk alsaydınız" dedi

Canım rabbim o kadar buyuk kı onun ol deyipte olmayacagı bişe yk...sen hiç kafana takma dua et...bizim bi hastamız vardı senelerce uğraştı haimile kalmak için tam aşılama yapılacağı zman hamile oldugunu öğrendi hemde ikizhıc bı tedavı olmadan...rabbım butun ısteyenlere versşn ınş...sen cannı sıkma kim ne derse dein bosşver

insanları susturmak zor.. Bayramlarda seyranlarda çocuklular ayrı odaya geçer sen kalırsın vs. hepsi çok zor bende yaşadım umarım biter hasretin en kısa sürede o soranlara bebeğim geliyor hediye ne alıyorsunuz dersin :)

bizim bi arkadaşın köyünde bi kıza daha düğünden 1 hafta sonra bebek var mı diye soran olmuş

halimize şükredelim

insanlar gerçekten cahilllllll

İnsanlar sizi mahcup etmek için sormuyorlar. Evlisiniz, sorulur elbette bundan doğal ne olabilir ki? Bir kere sorulur siz durumunuzu açıkladığınız halde tekrar benzer bir tepkiyle karşılaşırsanız haklısınız. Çokta problem yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…