• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aaaa yok daha

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Şaşkınlıklardayım aman allahım olur mu ki ya, kızlar evimin anahtarı kayınvalide de 1 adet vardı, bugün oturma odamın halısını değişiyim dedim, içeri oda da hiç kullanmadığım bi halım vardı onla değişiyim dedim ama ne göreyim o halı o halı değil, şaşkınım!

Şaşkınlıklardayım aman allahım olur mu ki ya, kızlar evimin anahtarı kayınvalide de 1 adet vardı, bugün oturma odamın halısını değişiyim dedim, içeri oda da hiç kullanmadığım bi halım vardı onla değişiyim dedim ama ne göreyim o halı o halı değil, şaşkınım!

sor halı nerde diye, niye kopyasını verdin ki şimdi nasıl geri alcaksın vermeseydin keşke

Belki yikatmaya falan gondermistir kadin gunahini almayalim bence hemen kizlar

Senin kaynanayla bnmkinin kafalarini birbirine surtmeli ay sinir oluyorum ya. Sana sormadan sor nerdeymis halin

halını halı yıkamaya falan gönderdin mi hiiç?
eğer öyleyse orda da karışabiliyo bizim başımıza gelmişti de bi kere :)

aaa valla cok şaşırdım kendi evinemi götürüp serdi acaba :KK57:

Hiç kullanmadığım halım dediğine göre yıkatmaya göndermemiştir. İlginç yani sorup öğreneceksin artık, nasıl sorulur bilemiyorum tabi

kv sor hemen,eğer izinsiz aldıysa vay haline:KK57:
daha ne ler götürdü kim bilir:KK53:

Yok artık yaaaa... Önceki konunda kızmıştım sana çok ağır konuşmuşsun diye ama kapısına dayansan yeridir. Haketmiş. Bu ne terbiyesizlik.

Back
X