Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaşkınlıklardayım aman allahım olur mu ki ya, kızlar evimin anahtarı kayınvalide de 1 adet vardı, bugün oturma odamın halısını değişiyim dedim, içeri oda da hiç kullanmadığım bi halım vardı onla değişiyim dedim ama ne göreyim o halı o halı değil, şaşkınım!
Yerinde başka bi halı var ve benim halımla alakası yokNasil yani halinimi almis
halını halı yıkamaya falan gönderdin mi hiiç?Şaşkınlıklardayım aman allahım olur mu ki ya, kızlar evimin anahtarı kayınvalide de 1 adet vardı, bugün oturma odamın halısını değişiyim dedim, içeri oda da hiç kullanmadığım bi halım vardı onla değişiyim dedim ama ne göreyim o halı o halı değil, şaşkınım!
Normalde anahtarım yoktu geçen haftasonu şehir dışına gittik ozaman verdik 1 yedeğini eve ussor halı nerde diye, niye kopyasını verdin ki şimdi nasıl geri alcaksın vermeseydin keşke
Eve usta gelcektiNormalde anahtarım yoktu geçen haftasonu şehir dışına gittik ozaman verdik 1 yedeğini eve us
Şaşkınlıklardayım aman allahım olur mu ki ya, kızlar evimin anahtarı kayınvalide de 1 adet vardı, bugün oturma odamın halısını değişiyim dedim, içeri oda da hiç kullanmadığım bi halım vardı onla değişiyim dedim ama ne göreyim o halı o halı değil, şaşkınım!
Hayır sıfır halı hiç kullanmadım, başka bi halı var yerindehalını halı yıkamaya falan gönderdin mi hiiç?
eğer öyleyse orda da karışabiliyo bizim başımıza gelmişti de bi kere :)
Soramam ya nsl soruyumKayinvalideye sordun mu?