• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aaaa yok daha

Hasta mısın sen nasıl konuşuyosun, Allah'tan korkarım ben, terbiyesizlik yapma
Hakaret etmeden cevap bile veremiyor musun?
Normal her insan kaynanaya kibarca sorar halım değişmiş evdeki işçiler mi aldı falan diye.
Nesini soramıyor senin gibi bir karakter bunun?
Karar ver , hangisi sensin?
Kaynanayı çocuk adından bahsetti diye yerin dibine sokan mı?
Hakkın olan birşeyi soramayacak kadar pasif olan mı?

Kayınvalideyi suçladık ama belki ustalar almıştır, olamaz mı? Günahını almayalım kadının.

Eşim verdi, gidiceğimiz planlı idi, ben yokken aranınca annesine bırakmış, benim tercihim değil
evet ama sen neredeyse her gün kv yle ilgili konu açıyorsun.Yani şöyle düşün,eve girdin ve uzun zamandır kullanmadığın halın yerinde farklı bir halı var.Aa acaba halı yıkamada karıştırdılar da sermediğim için farketmedim mi dersin,yoksa anahtar kvdeydi çalmış kesin mi dersin.Şahsi olarak ikinci düşünceyi art niyetli buluyorum.

Hakaret etmeden cevap bile veremiyor musun?
Normal her insan kaynanaya kibarca sorar halım değişmiş evdeki işçiler mi aldı falan diye.
Nesini soramıyor senin gibi bir karakter bunun?
Karar ver , hangisi sensin?
Kaynanayı çocuk adından bahsetti diye yerin dibine sokan mı?
Hakkın olan birşeyi soramayacak kadar pasif olan mı?
İşçiler mi bi tek usta geldi, anahtar onda vardı eve bırakıp gidecek değil ya ustayı, usta yanında halı mı taşıcak benim halıyı almak için,

evet ama sen neredeyse her gün kv yle ilgili konu açıyorsun.Yani şöyle düşün,eve girdin ve uzun zamandır kullanmadığın halın yerinde farklı bir halı var.Aa acaba halı yıkamada karıştırdılar da sermediğim için farketmedim mi dersin,yoksa anahtar kvdeydi çalmış kesin mi dersin.Şahsi olarak ikinci düşünceyi art niyetli buluyorum.
Hırsız mı diyim kadına çocuk adına karışması ile bu bir mi, siz gibi konuşana ne denir ki

Yıkamaya vermedim ki hiç kullanmadım, ne alaka ya

Halı belki de bu hafta sonu değil, daha önceden değiştirildi. Bir eşinize sorsanız, sanki ben böyle bir halı getirmemiştim bu halı bana bir tuhaf geldi acaba karıştırdım mı gibi bir ağız yoklasanız. Belki de aaa evet bu annemin halısı der. Siz anne lafını ağzınıza almazsanız hiç bir şeyle itham etmiş olmazsınız.

Halı belki de bu hafta sonu değil, daha önceden değiştirildi. Bir eşinize sorsanız, sanki ben böyle bir halı getirmemiştim bu halı bana bir tuhaf geldi acaba karıştırdım mı gibi bir ağız yoklasanız. Belki de aaa evet bu annemin halısı der. Siz anne lafını ağzınıza almazsanız hiç bir şeyle itham etmiş olmazsınız.
Halı kenarda sarılı duruyo du üZerinde kılıf falan yok idi, 3 gündür annemdeyim bugün eve uğradım odaya girince farkettim, yani daha önce olsa farkederdim, çok farklı bir halı kendini belli ediyo

Valla şimdi ki halının yenilik ve kalite durumu ne?? Yada giden halın markalımydı. Belki modelini unutmssundur. Eminsen eğer ve hesabi varsa hırsız etti beni der malamat eder seni bak uyanık ol. Soramamanı anlamıyorum...

Back
X