• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aaaa yok daha

Hırsız mı diyim kadına çocuk adına karışması ile bu bir mi, siz gibi konuşana ne denir ki

Kadına hırsız demiyorsunuz zaten, halınızı soruyorsunuz, o da bilebilecek biri anahtar sebebiyle.
Sormayıp daha çok inanıyorsunuz aldığına, sorunca şüphenizi atmış oluyorsunuz üstünüzden.
Gelinim bana hırsız dedi diye düşünürse sorun yok nasıl olsa lafı gediğine oturtursunuz lafı değil mi?
Atışmanın kötü tarafı bu işte yapmayan bu yüzden yapmıyor.

Kadına hırsız demiyorsunuz zaten, halınızı soruyorsunuz, o da bilebilecek biri anahtar sebebiyle.
Sormayıp daha çok inanıyorsunuz aldığına, sorunca şüphenizi atmış oluyorsunuz üstünüzden.
Gelinim bana hırsız dedi diye düşünürse sorun yok nasıl olsa lafı gediğine oturtursunuz lafı değil mi?
Atışmanın kötü tarafı bu işte yapmayan bu yüzden yapmıyor.
Bakın şimdi bin kere çocuk muhabbeti edipte ozaman ki dediğim lafla aynı değil bu durum, gözümle görmedim, halının yerinde başka bi halı olmasa denir, ama anahtarım onda idi haftasonu ve önceden olan bi durum değil farkedilmicek gibi değil, çocuk veya diğer olaylarımla bir değil bu

Valla şimdi ki halının yenilik ve kalite durumu ne?? Yada giden halın markalımydı. Belki modelini unutmssundur. Eminsen eğer ve hesabi varsa hırsız etti beni der malamat eder seni bak uyanık ol. Soramamanı anlamıyorum...
Marka farklı, renk farklı, desen farklı bambaşka halı, hadi dedim gözümle görmedim bak ama anahtar onda idi ve farkedilir bi durum odaya girince farkettim, hadi inkar etti kabul edicek değil ya, inkar eder illa, gene günahını almıyon diyorum şaşkınım ne dicemi bilemiyorum

Bakın şimdi bin kere çocuk muhabbeti edipte ozaman ki dediğim lafla aynı değil bu durum, gözümle görmedim, halının yerinde başka bi halı olmasa denir, ama anahtarım onda idi haftasonu ve önceden olan bi durum değil farkedilmicek gibi değil, çocuk veya diğer olaylarımla bir değil bu

Tamam, değil. Annesi evinize gelip giden bir kadın, kadın olduğu için daha dikkatlidir eşya konusunda,bir fikri vardır içinizi rahatlatıcaksa da o rahatlatır. Söylediğine inanıp inanmamak da sizin tercihiniz. Bu yüzden böyle bir şey sormanızda sıkıntı yok diyorum zaten.

Bir yerlere gitmeyecek miydiniz o zaman sorun laf arasında atışmanın sonrası yanlış anlaşılmalara müsait. Devamlı yüzyüze bakılacak bir insanla atışma en son seçenek, benim dikkat çekmeye çalıştığım oydu. Yoksa halı ile çocuğu aynı kefeye neden koyayım?

tabiki sorun
anahtar sende diye soruyorum dersin yok derse
nasıl yani eve bizden başkası mı girdi hırsız mı girdi dersin
benm halım değişse direk ararım fesatlıktan değil eve kim girdi o zaman diye

Tamam, değil. Annesi evinize gelip giden bir kadın, kadın olduğu için daha dikkatlidir eşya konusunda,bir fikri vardır içinizi rahatlatıcaksa da o rahatlatır. Söylediğine inanıp inanmamak da sizin tercihiniz. Bu yüzden böyle bir şey sormanızda sıkıntı yok diyorum zaten.

Bir yerlere gitmeyecek miydiniz o zaman sorun laf arasında atışmanın sonrası yanlış anlaşılmalara müsait. Devamlı yüzyüze bakılacak bir insanla atışma en son seçenek, benim dikkat çekmeye çalıştığım oydu. Yoksa halı ile çocuğu aynı kefeye neden koyayım?
Nsl soruyum valla ben bu olayda tıkandım, eşim var arada, akıl verin tıkandım yani, nsl denir ki

tabiki sorun
anahtar sende diye soruyorum dersin yok derse
nasıl yani eve bizden başkası mı girdi hırsız mı girdi dersin
benm halım değişse direk ararım fesatlıktan değil eve kim girdi o zaman diye
Halı yerinde başka halı olmasa hırsız mı girdi derim, ya da hiç o halıyı katmadan değişmiş falan demeden halım yok diyim bu daha mantıklı ayy arayıp sorsam mı şimdi böyle olmaz mı

Nsl soruyum valla ben bu olayda tıkandım, eşim var arada, akıl verin tıkandım yani, nsl denir ki

Anne halım değişmiş galiba, işin içinden çıkamadım, ben bir akıl ver.

Sen bilmiyorsan kim bilecek, halım ortada yok, hırsız girecek değil ya falan diye atarlanmayın (bence)

Benim halım vardı kaybolmuş. Usta gelmişti hiç yalnız bıraktın mı diyebilirsiniz. Ayrıca bu kadın halıyı sırtına alıp götürmemiştir yani eğer o aldıysa ve yerine başka koyduysa bunu birinin yardımıyla yapmıştır herhalde. Öyle değil mi? Belki eşinizin haberi bile vardır.

Kavgaya dönüşürse telefon konuşman arama sakın.
Sonra kayın validen, oğlum karın bana neredeyse hırsız dedi derse açıklayamazsın. Sen hiçbir şeyi ona eşin yokken söyleme.
Çocuk muhabbetinden dolayı zaten çok sinirlidir.

Benim halım vardı kaybolmuş. Usta gelmişti hiç yalnız bıraktın mı diyebilirsiniz. Ayrıca bu kadın halıyı sırtına alıp götürmemiştir yani eğer o aldıysa ve yerine başka koyduysa bunu birinin yardımıyla yapmıştır herhalde. Öyle değil mi? Belki eşinizin haberi bile vardır.
Ben değişmiş diye katmadan sorcam, halım yok haberin var mı diye, arasam şimdi

Kavgaya dönüşürse telefon konuşman arama sakın.
Sonra kayın validen, oğlum karın bana neredeyse hırsız dedi derse açıklayamazsın. Sen hiçbir şeyi ona eşin yokken söyleme.
Çocuk muhabbetinden dolayı zaten çok sinirlidir.
Yok o olaydan sonra görüştük yine aynıydı, hiç işitmemiş gibi arsız bi tip, ha duvar ha o

Odaya büyük gelen halıyı neden açmak istedin?

Kv halıyı götürecek evine, kendi evindekini getirecek senin evine koyacak... kaç yaşında bu kadın?

Direk sor, sizin haberiniz var mı bu durumdan de.. yoksa gizli kamera koymuştuk kapıya, ona bakacağız de :D

Ben değişmiş diye katmadan sorcam, halım yok haberin var mı diye, arasam şimdi

yahu biri size, halım yok, haberin var mı? dese ne düşünürsünüz? bu bana hırsız mi diyor?
halım değişmiş galiba, işin içinden çıkamadım ben, bir akıl ver. acaba ne olmuş olabilir ki?

Odaya büyük gelen halıyı neden açmak istedin?

Kv halıyı götürecek evine, kendi evindekini getirecek senin evine koyacak... kaç yaşında bu kadın?

Direk sor, sizin haberiniz var mı bu durumdan de.. yoksa gizli kamera koymuştuk kapıya, ona bakacağız de :D
Halıyı şimdi açmak istemedim halı sarılı gözle görülür yerde, tersinden bile belli gözüme çarptı, marka ya baktım kenarından Atlantik marka öyle o renk bi halım yok ve kullanılmış bi halı benim saray idi ve sıfırdı, tersinden belli farklı renk allah Allah dedim ve öyle baktım

Back
X