Bence ssen fazla polisiye film izlemeNasi bi foto nerdeymis?
Aklima polisiye filmlerden senaryolar geldi
Adam kacirilmis, birilerinin elinde, msj yazamiyor, arayamiyor, konum atiyor ki zeki sevgilisi yardim getirsin
Cok mu polisiye izlemisim ne
bu yenı bir trend mi haberım yok de. Boşver yazma, delimidir nedir?Taaa 2 3 sene öncesinde beni kahveye davet edip edip duran aman bir türlü kabul etmediğim sonra iletişim koptu 1 ay önce nasıl olduysa birbirmizi twitter da bulan ve konuşmaya başladığım adam. Babam o sıralar ameliyat olduğunda her saat başı mesaj atıp merak eden. Gece yarısı bile olsa ara mutlaka diyen. Sabahlara kadar sohbet edip ben senin gibisini nasıl kaçırdım tam gerizaklıymışım diyen adam.
En sonunda yüzyüze gelip kahve içip sohbet edip tavla oynayıp eğlendiğim adam.
Başka şehirde iş bulmayı düşünüyorum burda bulamadığım dedimde asla izin vermem ben sana iş bulurum diyen adam.
Şimdi napıyorsun diyorum konum atıyor. Biz yapamıoruz sanırım diyorum konum atıyor. Bir cevap verme nezaketinde bulunmuyorsun diyorum yine konum atıyor. O konum kadar başına bok düşsün dedim ses yok. Napim ben şimdi adamdan iki gündür konumdan başka bişey görmüyorum ya gülüyorum sinirden artık çıldıracağım valla
bu ne ya sen de arada ona konum at bari
Bence deli ama ben ondan daha deliyim sorarım hesabını:)bu yenı bir trend mi haberım yok de. Boşver yazma, delimidir nedir?
İlgisi olsa bu kadar gerizekalılık yapmazMesajlaşmaya gerek yok, burdayım gel diyor bence.Ama sana karşı bir ilgisi yok bence.
e madem ılgısı yok kurcalama boşver. o konum atsın dursun:)İlgisi olsa bu kadar gerizekalılık yapmaz
Aradım meşgule attı. Swamrdan bir cafede arkadaşıyla etiketlenmis aksam da büyük ihtimalle ise geçecek. Bundan sonra sessizligimi korumayı düşünüyorumTövbe Yarabbi, bir an dusundumde. Adamın kafasına pıt pıt musluktan su damlaması gibi sinir bozucu bişi. Napıosn de konum atsın, nıe ayzmıon de konum atsın. Ay acaba otomotik cevap diye bunu mu ayarladı :)
ya nıe arıon bu adamı. Kafa gıtmıs onun. Boşver salla gıtsın. eger donerse sana evın salonundan konum atarsın:)Aradım meşgule attı. Swamrdan bir cafede arkadaşıyla etiketlenmis aksam da büyük ihtimalle ise geçecek. Bundan sonra sessizligimi korumayı düşünüyorum
Acsaydi dengesizmisin diye soracaktımya nıe arıon bu adamı. Kafa gıtmıs onun. Boşver salla gıtsın. eger donerse sana evın salonundan konum atarsın:)
puhahahahaha. koptummAklıma bu geldi direk :)
ay aman dengesiz ben cevap verıyım onun yerıne. Boşver guzelım, kendını bunun ıcın strese sokma. Yol ver konumla gitsin.Acsaydi dengesizmisin diye soracaktım
Taaa 2 3 sene öncesinde beni kahveye davet edip edip duran aman bir türlü kabul etmediğim sonra iletişim koptu 1 ay önce nasıl olduysa birbirmizi twitter da bulan ve konuşmaya başladığım adam. Babam o sıralar ameliyat olduğunda her saat başı mesaj atıp merak eden. Gece yarısı bile olsa ara mutlaka diyen. Sabahlara kadar sohbet edip ben senin gibisini nasıl kaçırdım tam gerizaklıymışım diyen adam.
En sonunda yüzyüze gelip kahve içip sohbet edip tavla oynayıp eğlendiğim adam.
Başka şehirde iş bulmayı düşünüyorum burda bulamadığım dedimde asla izin vermem ben sana iş bulurum diyen adam.
Şimdi napıyorsun diyorum konum atıyor. Biz yapamıoruz sanırım diyorum konum atıyor. Bir cevap verme nezaketinde bulunmuyorsun diyorum yine konum atıyor. O konum kadar başına bok düşsün dedim ses yok. Napim ben şimdi adamdan iki gündür konumdan başka bişey görmüyorum ya gülüyorum sinirden artık çıldıracağım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?