Aaaayyyy çıldıracaaaamm

Nasi bi foto nerdeymis?
Aklima polisiye filmlerden senaryolar geldi
Adam kacirilmis, birilerinin elinde, msj yazamiyor, arayamiyor, konum atiyor ki zeki sevgilisi yardim getirsin

Cok mu polisiye izlemisim ne
Bence ssen fazla polisiye film izleme:d

bu yenı bir trend mi haberım yok de. Boşver yazma, delimidir nedir?

Sende yazma boş ver. Eğer bir daha konum atarsa "iyi bari benden yeterince uzakmışsın, hep böyle uzak kal " de dahada bir şey deme. Eğer seviyorsa o zaman adam akıllı ara konuşur.
Bu arada yorumlar süper.

Tövbe Yarabbi, bir an dusundumde. Adamın kafasına pıt pıt musluktan su damlaması gibi sinir bozucu bişi. Napıosn de konum atsın, nıe ayzmıon de konum atsın. Ay acaba otomotik cevap diye bunu mu ayarladı :)

Tövbe Yarabbi, bir an dusundumde. Adamın kafasına pıt pıt musluktan su damlaması gibi sinir bozucu bişi. Napıosn de konum atsın, nıe ayzmıon de konum atsın. Ay acaba otomotik cevap diye bunu mu ayarladı :)
Aradım meşgule attı. Swamrdan bir cafede arkadaşıyla etiketlenmis aksam da büyük ihtimalle ise geçecek. Bundan sonra sessizligimi korumayı düşünüyorum

Konumlar götürsün öküzü

Calisiyormus siz mesaj atinca da cevap veremiyorum cunku suradayim anlaminda konum atiyor, bana garip gelmedi. Aliskanligi bu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…