Bir an güzel bişiler olabilir diye düşünmüştüm ama bu davranışlarından istemedğini anlıyorum sana kızdığım nokta açık ve net olmaman böyle dengesizlikler yapmak yerine dedim sildim cevap bile vermedi psiko ya insan hiçmi söyleyecek bişeyi olmaz.
Normalde eve gittiğinde konum at falan derdi bana kendine nerde olduğuna dair atardi ama bu b.kunu çıkardı son iki gündür 33 yaşında var . Nerde dengesiz var beni buluyor ya. Ilk başta normal davranıp sonra bir anda dengesizlesmeyi nasıl becerebiliyorlar
Taaa 2 3 sene öncesinde beni kahveye davet edip edip duran aman bir türlü kabul etmediğim sonra iletişim koptu 1 ay önce nasıl olduysa birbirmizi twitter da bulan ve konuşmaya başladığım adam. Babam o sıralar ameliyat olduğunda her saat başı mesaj atıp merak eden. Gece yarısı bile olsa ara mutlaka diyen. Sabahlara kadar sohbet edip ben senin gibisini nasıl kaçırdım tam gerizaklıymışım diyen adam.
En sonunda yüzyüze gelip kahve içip sohbet edip tavla oynayıp eğlendiğim adam.
Başka şehirde iş bulmayı düşünüyorum burda bulamadığım dedimde asla izin vermem ben sana iş bulurum diyen adam.
Şimdi napıyorsun diyorum konum atıyor. Biz yapamıoruz sanırım diyorum konum atıyor. Bir cevap verme nezaketinde bulunmuyorsun diyorum yine konum atıyor. O konum kadar başına bok düşsün dedim ses yok. Napim ben şimdi adamdan iki gündür konumdan başka bişey görmüyorum ya gülüyorum sinirden artık çıldıracağım valla