- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
bu konum durumu olmasa millet ne yapacak acabaya.teknoloji herşeyi bitiyor.ama bu adamın dalga geçtiği kesin.Taaa 2 3 sene öncesinde beni kahveye davet edip edip duran aman bir türlü kabul etmediğim sonra iletişim koptu 1 ay önce nasıl olduysa birbirmizi twitter da bulan ve konuşmaya başladığım adam. Babam o sıralar ameliyat olduğunda her saat başı mesaj atıp merak eden. Gece yarısı bile olsa ara mutlaka diyen. Sabahlara kadar sohbet edip ben senin gibisini nasıl kaçırdım tam gerizaklıymışım diyen adam.
En sonunda yüzyüze gelip kahve içip sohbet edip tavla oynayıp eğlendiğim adam.
Başka şehirde iş bulmayı düşünüyorum burda bulamadığım dedimde asla izin vermem ben sana iş bulurum diyen adam.
Şimdi napıyorsun diyorum konum atıyor. Biz yapamıoruz sanırım diyorum konum atıyor. Bir cevap verme nezaketinde bulunmuyorsun diyorum yine konum atıyor. O konum kadar başına bok düşsün dedim ses yok. Napim ben şimdi adamdan iki gündür konumdan başka bişey görmüyorum ya gülüyorum sinirden artık çıldıracağım valla
Iki gündür böyle iki gündür hiç mi vakti olmadı kiCalisiyormus siz mesaj atinca da cevap veremiyorum cunku suradayim anlaminda konum atiyor, bana garip gelmedi. Aliskanligi bu olabilir.
Taaa 2 3 sene öncesinde beni kahveye davet edip edip duran aman bir türlü kabul etmediğim sonra iletişim koptu 1 ay önce nasıl olduysa birbirmizi twitter da bulan ve konuşmaya başladığım adam. Babam o sıralar ameliyat olduğunda her saat başı mesaj atıp merak eden. Gece yarısı bile olsa ara mutlaka diyen. Sabahlara kadar sohbet edip ben senin gibisini nasıl kaçırdım tam gerizaklıymışım diyen adam.
En sonunda yüzyüze gelip kahve içip sohbet edip tavla oynayıp eğlendiğim adam.
Başka şehirde iş bulmayı düşünüyorum burda bulamadığım dedimde asla izin vermem ben sana iş bulurum diyen adam.
Şimdi napıyorsun diyorum konum atıyor. Biz yapamıoruz sanırım diyorum konum atıyor. Bir cevap verme nezaketinde bulunmuyorsun diyorum yine konum atıyor. O konum kadar başına bok düşsün dedim ses yok. Napim ben şimdi adamdan iki gündür konumdan başka bişey görmüyorum ya gülüyorum sinirden artık çıldıracağım valla
Yok değil tabiki akşam hala konum gönderiyor. Eve gidince bende dengesizmisin yazdım yoğundum diyor. Bir an acaba olabilir mi dedim ama davranışlarından istemediğini anladım sana kızdıgim nokta açık ve net olmamandi dedim. Sildim numarasını cevap bile vermeye tenezzül etmedi. Böyle yapacaksan neden bulasiyorsun bana yaSeni insan yerine koyup cevap vermeyene sende yazma bundan sonra cok mu oneli birisi hayatunda ?
Ah o telefonun üzerine oturup sonra neyse çok sinirlendim çok, insanın duygulariyla böyle oynanır mı yaAcaba telefonun üzerine mi oturdu
Telefonuma meaajlarima cevap vermeyen adam yanında istediğini hiç sanmıyorumBence kesinlikle ben buradayım yakındaysan sen de gel yüzyüze konuşalım demek bu.
Bana erkek arkadaşım böyle yapsa ve konumu da yakınsa alırım pastamı giderim direk, beni bir daha bir daha sever...
Attım veda mesajı cevap bile vermediO konum atıyosa sen de veda mesajı at
Attım veda mesajı cevap bile vermedi
Su an ben bile guluyorum kaç yasında bu arkadaş? Belki konum atmayı ogrenmiştir sende deniodur
Dalga mi geciyon adammi seciyon dicen. Manyakmidir nedir?
Yanliz degilmisimNasi bi foto nerdeymis?
Aklima polisiye filmlerden senaryolar geldi
Adam kacirilmis, birilerinin elinde, msj yazamiyor, arayamiyor, konum atiyor ki zeki sevgilisi yardim getirsin
Cok mu polisiye izlemisim ne
Normalde eve gittiğinde konum at falan derdi bana kendine nerde olduğuna dair atardi ama bu b.kunu çıkardı son iki gündür 33 yaşında var . Nerde dengesiz var beni buluyor ya. Ilk başta normal davranıp sonra bir anda dengesizlesmeyi nasıl becerebiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?