Aaaayyyy çıldıracaaaamm

Ayrıca bu polislerin çoğuda ayrı bi acayipler ,örneğin eşim :)) sevgiliykende acayip acayip şeyler yapardı evlenince gördüm gerçekmiş :)) mesela sohbet ediyoruz bi anda msj kesilirdi, o sırada eve şimdi giriyorum dediği halde bi kaç saat sonra arar uyumuşum derdi, inanmazdım bayılmış olmalısın böyle uyuma olamaz diye Cidde'n eve girer girmez uyuyor :) uzun zamandır 12/12 çalışıyorlar heyheyleri üzerinde sanki ben çalıştırıyorum yoğun hiç yanına yanaşmıyorum şimdi :)

bu konum durumu olmasa millet ne yapacak acabaya.teknoloji herşeyi bitiyor.ama bu adamın dalga geçtiği kesin.

Calisiyormus siz mesaj atinca da cevap veremiyorum cunku suradayim anlaminda konum atiyor, bana garip gelmedi. Aliskanligi bu olabilir.
Iki gündür böyle iki gündür hiç mi vakti olmadı ki

Bence kesinlikle ben buradayım yakındaysan sen de gel yüzyüze konuşalım demek bu.

Bana erkek arkadaşım böyle yapsa ve konumu da yakınsa alırım pastamı giderim direk, beni bir daha bir daha sever...

Seni insan yerine koyup cevap vermeyene sende yazma bundan sonra cok mu oneli birisi hayatunda ?

Seni insan yerine koyup cevap vermeyene sende yazma bundan sonra cok mu oneli birisi hayatunda ?
Yok değil tabiki akşam hala konum gönderiyor. Eve gidince bende dengesizmisin yazdım yoğundum diyor. Bir an acaba olabilir mi dedim ama davranışlarından istemediğini anladım sana kızdıgim nokta açık ve net olmamandi dedim. Sildim numarasını cevap bile vermeye tenezzül etmedi. Böyle yapacaksan neden bulasiyorsun bana ya

Bence kesinlikle ben buradayım yakındaysan sen de gel yüzyüze konuşalım demek bu.

Bana erkek arkadaşım böyle yapsa ve konumu da yakınsa alırım pastamı giderim direk, beni bir daha bir daha sever...
Telefonuma meaajlarima cevap vermeyen adam yanında istediğini hiç sanmıyorum

Su an ben bile guluyorum kaç yasında bu arkadaş? Belki konum atmayı ogrenmiştir sende deniodur

Normalde eve gittiğinde konum at falan derdi bana kendine nerde olduğuna dair atardi ama bu b.kunu çıkardı son iki gündür 33 yaşında var . Nerde dengesiz var beni buluyor ya. Ilk başta normal davranıp sonra bir anda dengesizlesmeyi nasıl becerebiliyorlar

Dalga mi geciyon adammi seciyon dicen. Manyakmidir nedir?

Bi bilsem . Yani canı sıkılıyor da mal mal şeyler yapıp kendini mi oyaliyor. Anlamadım ki . Baktığında da normal adam akıllı bişi sanırsın

Normal degilmis ki sen gec fark etmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…