Aaaayyyy çıldıracaaaamm

niye konum atıp duruyorsun da cevap vermiyorsun dediğinizde bir şey demiyor mu. Hem anlamadım neden ''seni nasıl kaçırmışım'' diyor ki. Evli mi bu adam yani bu cümleyi kurması için öyle olması lazım yok değilse, o zaman kaçırmışım diyene kadar adam gibi çıkma teklifi etseydi size ama onu da yapmamış yani resmi olarak aranızda bir ilişkide başlamış değil boşverin sizde düşmeyin üzerine.

konumlaşın o zaman
sen konum at o konum atsın
bi nevi dumanla haberleşmek gibi bişey

Yemin ederim kahkaha attım her yorumuna
Sen de hep gülesin inşallah

--
Neyse
-

Bence sen daha hiç bir şey yazma, adam belki ben geziyorum şeyimde değil demek istiyordur.
O seni arasın, 1 hafta sabret. Sonra zaten bittiğini anlarsın

2 3 sene görüşmedik iletişim koptu ya ondan öyle dedi. Niye cevap vermiyorsun dediğimde sesi çıkmıyor ozaman da. Görüştüğümüz gün başlamıştı aslında ama , şimdi derdi ne anlamadım.

Bu seferde foto attı nerde olduğuna dair artık birşey yapmayı düşünmüyorum. İsterse de adam gibi oturup konuşurum işine gelmezse yol veririm napim artık

ADAM sizi yedekte tutuyor gbi
uğraşmıyor işte
konusmaya mesajlasmaya
ama bağı da koparmıyor
bir tuşa basarak iletişimizi devam ettırıyor
ben sizin yerınızde olsam asla aramam
neden arayacaksınız ki
o sizi istese cidden arar zaten

Çok haklısın gerçekten isteyen adam sürekli yazar daha önceki gibi. Ben bir köşede kalayım yalnız ve boş zamanımda değerlendririm hesabında

Çok haklısın gerçekten isteyen adam sürekli yazar daha önceki gibi. Ben bir köşede kalayım yalnız ve boş zamanımda değerlendririm hesabında
evet 36 yasındayım
tecrübe ile sabit yani
bence o size konum atınca bana birdaha yazma dıyın
kendını birsey sanmasın
siz ona resti çekin

Konun güldürdü, yani bu konum olayı

Bu seferde foto attı nerde olduğuna dair artık birşey yapmayı düşünmüyorum. İsterse de adam gibi oturup konuşurum işine gelmezse yol veririm napim artık
Nasi bi foto nerdeymis?
Aklima polisiye filmlerden senaryolar geldi
Adam kacirilmis, birilerinin elinde, msj yazamiyor, arayamiyor, konum atiyor ki zeki sevgilisi yardim getirsin

Cok mu polisiye izlemisim ne

Google translate den geliyorsun sandım ilk okuğumda,o neydi gızzz:))

Seni twiterda bulan bu adam,mutlaka ara diyen adam,tavla oynayıp kahve içtiğin adam, şimdi aynı adam oldu senin kıymetini sonradan anlayan adam.

Olay tam da bu işte.Yalnız şu var,kardan adam olur da seninkinden adam olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…