Onunda yazacağı zaman gelecekkonumlaşın o zaman
sen konum at o konum atsın
bi nevi dumanla haberleşmek gibi bişey
konumlaşın o zaman
sen konum at o konum atsın
bi nevi dumanla haberleşmek gibi bişey
Çalışıyor galiba polis olduğu için belli olmuyor. attığı mekanlar cafe de değil geziyor sürekli . Ama bu en azından çalışıyorum müsaitolduğumda döneceğim demesine engel değil dimi:)
2 3 sene görüşmedik iletişim koptu ya ondan öyle dedi. Niye cevap vermiyorsun dediğimde sesi çıkmıyor ozaman da. Görüştüğümüz gün başlamıştı aslında ama , şimdi derdi ne anlamadım.niye konum atıp duruyorsun da cevap vermiyorsun dediğinizde bir şey demiyor mu. Hem anlamadım neden ''seni nasıl kaçırmışım'' diyor ki. Evli mi bu adam yani bu cümleyi kurması için öyle olması lazım yok değilse, o zaman kaçırmışım diyene kadar adam gibi çıkma teklifi etseydi size ama onu da yapmamış yani resmi olarak aranızda bir ilişkide başlamış değil boşverin sizde düşmeyin üzerine.
Bu seferde foto attı nerde olduğuna dair artık birşey yapmayı düşünmüyorum. İsterse de adam gibi oturup konuşurum işine gelmezse yol veririm napim artıkYemin ederim kahkaha attım her yorumuna
Sen de hep gülesin inşallah
--
Neyse
-
Bence sen daha hiç bir şey yazma, adam belki ben geziyorum şeyimde değil demek istiyordur.
O seni arasın, 1 hafta sabret. Sonra zaten bittiğini anlarsın
Bu seferde foto attı nerde olduğuna dair artık birşey yapmayı düşünmüyorum. İsterse de adam gibi oturup konuşurum işine gelmezse yol veririm napim artık
bence arayın bir sorunda olabilir telefon kendi kendine bunu yapıyor olabilir bi iletişmie geçin derim bi problemde olabilir hı sorun yoksa ozaman isteidğinizi yapınAkşam aramayı düşünüyorum eğer hala devam ederse
ADAM sizi yedekte tutuyor gbiTaaa 2 3 sene öncesinde beni kahveye davet edip edip duran aman bir türlü kabul etmediğim sonra iletişim koptu 1 ay önce nasıl olduysa birbirmizi twitter da bulan ve konuşmaya başladığım adam. Babam o sıralar ameliyat olduğunda her saat başı mesaj atıp merak eden. Gece yarısı bile olsa ara mutlaka diyen. Sabahlara kadar sohbet edip ben senin gibisini nasıl kaçırdım tam gerizaklıymışım diyen adam.
En sonunda yüzyüze gelip kahve içip sohbet edip tavla oynayıp eğlendiğim adam.
Başka şehirde iş bulmayı düşünüyorum burda bulamadığım dedimde asla izin vermem ben sana iş bulurum diyen adam.
Şimdi napıyorsun diyorum konum atıyor. Biz yapamıoruz sanırım diyorum konum atıyor. Bir cevap verme nezaketinde bulunmuyorsun diyorum yine konum atıyor. O konum kadar başına bok düşsün dedim ses yok. Napim ben şimdi adamdan iki gündür konumdan başka bişey görmüyorum ya gülüyorum sinirden artık çıldıracağım valla
Çok haklısın gerçekten isteyen adam sürekli yazar daha önceki gibi. Ben bir köşede kalayım yalnız ve boş zamanımda değerlendririm hesabındaADAM sizi yedekte tutuyor gbi
uğraşmıyor işte
konusmaya mesajlasmaya
ama bağı da koparmıyor
bir tuşa basarak iletişimizi devam ettırıyor
ben sizin yerınızde olsam asla aramam
neden arayacaksınız ki
o sizi istese cidden arar zaten
evet 36 yasındayımÇok haklısın gerçekten isteyen adam sürekli yazar daha önceki gibi. Ben bir köşede kalayım yalnız ve boş zamanımda değerlendririm hesabında
Yuru bea kim tutar seniEe neden konum atıyor o zaman. .
Basardım konum attığı yeri ulennn. .
Yaparım bilirsin deli tarafım varYuru bea kim tutar seni
Taaa 2 3 sene öncesinde beni kahveye davet edip edip duran aman bir türlü kabul etmediğim sonra iletişim koptu 1 ay önce nasıl olduysa birbirmizi twitter da bulan ve konuşmaya başladığım adam. Babam o sıralar ameliyat olduğunda her saat başı mesaj atıp merak eden. Gece yarısı bile olsa ara mutlaka diyen. Sabahlara kadar sohbet edip ben senin gibisini nasıl kaçırdım tam gerizaklıymışım diyen adam.
Başka şehirde iş bulmayı düşünüyorum burda bulamadığım dedimde asla izin vermem ben sana iş bulurum diyen adam.
Şimdi napıyorsun diyorum konum atıyor. Biz yapamıoruz sanırım diyorum konum atıyor. Bir cevap verme nezaketinde bulunmuyorsun diyorum yine konum atıyor. O konum kadar başına bok düşsün dedim ses yok. Napim ben şimdi adamdan iki gündür konumdan başka bişey görmüyorum ya gülüyorum sinirden artık çıldıracağım valla
Nasi bi foto nerdeymis?Bu seferde foto attı nerde olduğuna dair artık birşey yapmayı düşünmüyorum. İsterse de adam gibi oturup konuşurum işine gelmezse yol veririm napim artık
Ama yani haketmis olur adam da basilmayi dalga gecer gibiYaparım bilirsin deli tarafım var
Konum da neymiş
Ama yani haketmis olur adam da basilmayi dalga gecer gibi
Arkandan gelim destek ekip lazim olabilir
Taaa 2 3 sene öncesinde beni kahveye davet edip edip duran aman bir türlü kabul etmediğim sonra iletişim koptu 1 ay önce nasıl olduysa birbirmizi twitter da bulan ve konuşmaya başladığım adam. Babam o sıralar ameliyat olduğunda her saat başı mesaj atıp merak eden. Gece yarısı bile olsa ara mutlaka diyen. Sabahlara kadar sohbet edip ben senin gibisini nasıl kaçırdım tam gerizaklıymışım diyen adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?