Hayır tabikide sormadı saçma olur zaten kendi ile ilgili şeyleride soruyor sorsun alınmam kendini zevkini ona yakın görebilir danışabilir takıldıgım konu benimle ilgili ilanı bana sorsun sadeceEltinize bişey alıcağı zaman da size mi soruyo peki?
aynenYalniz kv elti ikilisiyle alisveris icin aklimi yitirmem gerek
Canim hep beraber alisverise cikmak zorunda misiniz. Ben olsam cikmam bidaha. Alisveriste pesinden ayrilmiyorum diye yazmissin. Gideceginiz magazalari kendin sec. Eltine gel kizim bu magazaya bakalim dediginde sen arkadan ben suraya bakcam siz orda takilin de
Bide bu anlattigin seyler eltini el ustunde tuttugu anlamina gelmiyor. Kendi kararlarini kendin ver. O seni onemsemiyorsa sende ona bukadar yakin durma
Bende onlarla birlikte gitmeyince soğuk oluyorum hayırsız oluyorum eşimi dolduruyorlar böyle ortamda bu şekilde olmam bile mucizeKayinvalideniz ve eltiniz teneffuste kol kola gezen, birlikte tuvalete giden lise öğrencisi, siz ďe onların gruba girmeye çalışan istenmeyen arkadaş.
Bir tane olgun insan yok anlattığınız insanlar arasında.
Aynen. Görümcede dahil benimkine.Yalniz kv elti ikilisiyle alisveris icin aklimi yitirmem gerek
Hah onu unutmusum:)Aynen. Görümcede dahil benimkine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?