- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.068
- 898
Önerıye gerek yok kı kendılerı zaten soylemısler ıstedıgı seyı.Bir öneriniz olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önerıye gerek yok kı kendılerı zaten soylemısler ıstedıgı seyı.Bir öneriniz olabilir mi?
Hediye abartı olur,yiyecek yeterli yanında yöresel bir şey daha katar verirsiniz.Arkadaşlar bir arkadaşımın tanıdığı adam oğluyla birlikte bir işimde çok yardımcı oldular. Yakın zamanda görüşücez yaşadığım yerin ünlü yiyeceğini istediler. Bir de hediye mi alsam diyorum. Ama ne olur bilemiyorum. İkisine de lacoste dan gömlek yada tişört mü alsam yada saat? Bilemedim ne olabilir sizce.
O çok basit bişey yaptıkları baya büyük bişey. Bir hediye almam gerekir.Önerıye gerek yok kı kendılerı zaten soylemısler ıstedıgı seyı.
Bence ekstra özel bir hediye yerine istedikleri gibi bir yiyecek ve evlerinde kullanabilecekleri bir şey daha uygun olurArkadaşlar bir arkadaşımın tanıdığı adam oğluyla birlikte bir işimde çok yardımcı oldular. Yakın zamanda görüşücez yaşadığım yerin ünlü yiyeceğini istediler. Bir de hediye mi alsam diyorum. Ama ne olur bilemiyorum. İkisine de lacoste dan gömlek yada tişört mü alsam yada saat? Bilemedim ne olabilir sizce.
Bence siz cocuktan hoşlandıgınız ıcın bu sekılde dusunuyorsunuzO çok basit bişey yaptıkları baya büyük bişey. Bir hediye almam gerekir.
Ay ne dert oldu sana bu adamla oğluArkadaşlar bir arkadaşımın tanıdığı adam oğluyla birlikte bir işimde çok yardımcı oldular. Yakın zamanda görüşücez yaşadığım yerin ünlü yiyeceğini istediler. Bir de hediye mi alsam diyorum. Ama ne olur bilemiyorum. İkisine de lacoste dan gömlek yada tişört mü alsam yada saat? Bilemedim ne olabilir sizce.
Konuyu bilmiyorsunuz ki:)Bence siz cocuktan hoşlandıgınız ıcın bu sekılde dusunuyorsunuz
Kol düğmesi olabılır belkı
Daha da çok açabilirim ignore edebilirsinizNe baba oğulmuş yahu haklarında konu aça aça bitiremediniz.![]()
Şaka bir tarafa yaşadığınız ilin ünlü bişeyi yok mu yiyecek dışında? Uşak battaniyesi, kütahya çinisi, oltu taşı vs gibi. Nerede yaşıyorsunuz?Hahahha
O zaman bi tane alıcam ben hepsine alırım gibi düşündüm![]()
Var var olmaz mı:)Şaka bir tarafa yaşadığınız ilin ünlü bişeyi yok mu yiyecek dışında? Uşak battaniyesi, kütahya çinisi, oltu taşı vs gibi. Nerede yaşıyorsunuz?
Aa bu da çok güzel bi hediye olur evet hoşuma gittisaat çok abartılı olur.
paşabahçe'de özel tasarım şeyler oluyor.
özel seri işte şu kadar adet üretildi vs. yazıyor hoş bir kutusu oluyor.
öyle bir hediye ve değişim kartı...
Aile boyu tanıştık aslında hızlı bi samimiyette oldu hani görüşürüz bundan sonrasında diye ama bence de abartılı yine de haklısınız.Bence bi is icin giyim hediyesi sacma .aranizda ozel paylasim olmayan insanlara giyecek ve parfum hediye edilmez belki bir pasta yada ev hediyesi olabilir
Trabzonun neyi meşhur bilmiyormuşum benVar var olmaz mı:)
Onlarda buralı zaten, Trabzon da yaşıyorum.
Bu konu yeni oğluyla alakalı değil.Daha önce bu konuyu açmıştın sanırım hatta adamın oğlu ile tanışmak istiyordun vs ? Bence hicbir şey alma teşekkür et.