Abartıyor Muş'um, böyle eğlence olmaz olsun Muş :( çok kötüyüm kızlar :'(

Benim nişan 4.500 tuttu her şey içinde nezih bir ortam hemde bilmiyorum zaten düğüne en fazla 10 bin gider onuda verir herhalde :/

[ForumlarQUOTE="Sedefffpare, post: 48503411, member: 790368"]Ya anlatamıyorum pastayı ağza koymak gibi bir şey Yok zaten sadece pasta kesilecek.. Evde nişan yapıldığında da kesilmiyor mu Allah aşkına ya. Cidden abartılması saçmalık.[/QUOTE]
Ben de sevmem nişan ve düğün gibi organizasyonları nişanlanacak olsam evde yaparım ama zaten nişan kız tarafına ait,tutulan mekanın parasını,yemeğini babanız karşılayacak nişanlınınızdan para çıkmayacak.
Pasta kesilme olayını abartmış evde de yapılsa nişan pastası kesilecek sonuçta gelen misafirlere ikram için.

Nişanlınız şöyle düşünüyordur büyük olasılıkla nişan böyle büyük oluyorsa düğünde de aynı masraf beklenilecek diye düşünmüştür maddi imkanı iyi değilse.

Nişanda yemek olayından vazgeçseniz nasıl olur peki.Onun yerine ikramlık dağıtılır.Yemeği düğünde yaparsınız.

Dugunde babanin yaptigi nisanin ustune cikamayacagini dusunup tribe girmis gibi gorunuyor
Bilmiyorum ama bu seferde ben düğünü nikahtan yapıcam bla bla.. olayına getirdi. Bende düğün için beklentiye girmeyeyim o zaman şimdiden söyle bileyim dedim. Ben düğünümü paşalar gibi yapıcaktım olayına getirdi sonra ben sustum.

Benim nişan 4.500 tuttu her şey içinde nezih bir ortam hemde bilmiyorum zaten düğüne en fazla 10 bin gider onuda verir herhalde :/
istanbulda deniz kenarında yemekli düğün 10binden kat be kat fazlasına gider bu 1...
bir nişana 4.500 tl harcamak çok abartı gerçekten de nişanlınız haklıymış.ben de uygun oldu diyince cidden uygun oldu sanmıştım.bu da 2...

Ben de sevmem nişan ve düğün gibi organizasyonları nişanlanacak olsam evde yaparım ama zaten nişan kız tarafına ait,tutulan mekanın parasını,yemeğini babanız karşılayacak nişanlınınızdan para çıkmayacak.
Pasta kesilme olayını abartmış evde de yapılsa nişan pastası kesilecek sonuçta gelen misafirlere ikram için.

Nişanlınız şöyle düşünüyordur büyük olasılıkla nişan böyle büyük oluyorsa düğünde de aynı masraf beklenilecek diye düşünmüştür maddi imkanı iyi değilse.

Nişanda yemek olayından vazgeçseniz nasıl olur peki.Onun yerine ikramlık dağıtılır.Yemeği düğünde yaparsınız.
[/QUOTE]
Yemeğin maliyeyi 1000 TL zaten 3500 ü veriyoruz ikramlık seçeneği 500 TL ye denk geliyor 500 vereceksem 1000 verir yemekli yaparım. Dışardan gelecek insanlar var sonuçta.

Tanıdıklar var canım. Bursa'da düğün

Deniz kenarinda 10 bine dugun mu yapiliyor? O deniz hangi deniz? 10 kisi bogazda yemek yeseniz o fiyata yakin birseyler odersiniz nisanliniz hakli..
Bursa da düğün canım anlaşıldı 10 bine tanıdıklar var

4500 banada yüksek geldi.10 Bin gider diyorsunuz ama deniz kenarı otel düğünü yemekli olur 10 binden fazla gider.Nişanlının maddi durumu iyi değilse nasıl karşılayacak kredi çekip borç mu ödeyecek.

4500 banada yüksek geldi.10 Bin gider diyorsunuz ama deniz kenarı otel düğünü yemekli olur 10 binden fazla gider.Nişanlının maddi durumu iyi değilse nasıl karşılayacak kredi çekip borç mu ödeyecek.
31 yaşına kadar birikimi yoksa evlenmesin o halde onuda ben düşünecek değilim ailesi düşünsün. Benim babam yapıyor insanlar mahcup olmasın diye çok kişi çünkü. Gerisi beni ilgilendirmez açıkçası.. Tek kızım o da tek erkek benden fazla alıyor devlette iyi bir yerde bende öyleyim yani bunları düşünecek ben değilim Haziran ayına kadar biriktirsin. Ne diyebilirim..

Müzikte istemiyor muş sonra vazgeçti kafası bir milyon bu çocuğun

Nişanlım ısrarla evde yapmak istemişti nişanı, biz de sığamıyoruz diye kafede yaptık. Üstünden 5 ay geçti nerdeyse düğün zamanı geldi, hala ben nişanla ilgili bişey söylediğimde bana kalsa evde yapmamız lazımdı boşuna dışarda yaptık diyor. Korkarım ki bundan 20 yıl sonra da diyecek aynısını
Kafaları böyle bunlarun, ben duymazdan geldim o dönemde de, herşey de benim istediğim gibi oldu (ben kendi tercihlerim doğrultusunda oyunlu istemedim, istesem onu da yapardım.) Sen de takma, bırak kendi kendine bi köşede konuşsun

Aynen öyle yapıyorum..

Bizim durum daha iyi..
o zaman kompleks yapmış
ilerde geride onların yapacağı düğünle sizin yapacağınız nişan karşılaştırılır vs diye
adama söz hakkı vermeden durmadan nişan olayını konuşup organize ettiyseniz hayır diyememiştir
şimdi patlak veriyordur

senide ilgilendirmeli çünkü para yoksa kredi çekip yapacak evlenince sıkıntısını siz çekeceksiniz daha bunun ev açması var.

Yahu ne kacirdim. Konu sahibinin babasinin odeyecegi miktar niye bize dert oldu. Adam isterse ciraganda yapar. Maddi durumu varsa bize ne.
Nisanlisi da surecten haberdar her sey hallolluktan mekan tutulduktan sonra ariza cikarmanin anlami ne? Dugun konusunda misilleme yapmak, nikahtan gideriz falan demek ne? Iki tane guzel yerlerde calisan insan balayini nerde yapsak diye tatli tatli konusacaklarina sacma sacma restlesmeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…