Abartıyor Muş'um, böyle eğlence olmaz olsun Muş :( çok kötüyüm kızlar :'(

abartı. bana nişan bile saçma geliyo. evde yapın sözünüzü işte ne bileyim. zaten düğün yapılacak o kadar milleti doyuracaksınız.
neyse bu benim fikrim.

konuya gelecek olursak hatalısınız. niye mi? çünkü fikrini sormadınız. sadece sizin nişanınız değil.

Fikir soruldu canım 100 kere herkese aynı şeyi söylemekten bıktım valla

Siz resimleri gördünüz mü acaba ? Çok mu abartı Allah aşkına ya..

gördüm

abartılı değil düğün salonu işte

sonuçta nişan olsa da o mekanda elde olan bu düğün olsa da bu demek istedim

yani düğünü de orada yapsanız farklı ne olacak

sadece üstünüzdeki giysiler

bu durum da mekanı değil nişan için bu tarz organizasyonu abartılı hale getiriyor

sonra insanlar nişana çağırdı takı mı hediye mi ne alsak moduna giriyor

Kimseden takı istemiyoruz gelsinler yeter mantığı var onuda ilettik herkese :)

Kimseden takı istemiyoruz gelsinler yeter mantığı var onuda ilettik herkese :)

bak hayatım sen istemiyorsun

ama davetli olunca öyle olmuyor

yani kız yemekli nişan yapmış orduevinde

eli boş gidilmez

günlük bir etek bluzla gidilmez

tıpkı düğüne gider gibi hazırlanmak lazım

bu da nişanınız ve düğününüz için insanlarda iki kere yaşanmışlık hissi veriyor

bana bu salondaki kınalarda da aynı hissi yaratıyor

yine süslen hazırlan git oyna ertesi gün de süslen hazırlan git oyna

eskiden kınalar sadece kadınlara imiş düğünde de kadınlar oynamazmış

şimdi hem kına hem düğün karışık oluyor bir farkı kalmıyor

Bence de cok abartili
Insanlarin bir tek dugunune gidiyorduk eskiden simdi valla o merasim senin bu merasim benim dilimiz disarda danalar gibi kosturuyoruz biktik resmen. Bu sene nisan seneye kina ustune dugun... herkesin 3 tane dugunu var artik. Gercekten asiri abartili ve komik oluyor, donus yolu boyunca dalga gecip guluyoruz. Bunu da dusunun bence

Bu benim tercihim eğlencem insanlar eğlensin rahat etsin mutluluğumuza ortak olsun. :) durum bu

Bu benim tercihim eğlencem insanlar eğlensin rahat etsin mutluluğumuza ortak olsun. :) durum bu

bunda haklısınız işte

sizinle aynı hissiyatı paylaşan bir nişanlı yahut orta yolu bulmalısınız

adam madem pasta yedirmek istemiyor yedirmesin mesela

ille de bu, şu demeyin güzelce konuşun

ama benim hevesimmmmmm diye adama karşı tutturmayın

bizim yazdıklarımız sevgilinizin bu tarz bir nişan istememesi onu cimri vs yapmaz

Dogrudur ama nisanliniz istemiyorsa elden bir sey gelmez. Sahsen ben de olsam istemem. Gereksiz tantana. Eglence zaten yapacaksiniz kinada dugunde vs. fazlasi herkesi yorar

Bildiğin cimri bu adam.Düğün yapmak istemiyormuş ya nikah konusunu konuşmuşmuydunuz? Ortak kararınız mı?

Sanki hiçbir masraf yapmayacağı için sizinde yapmanızı istemiyor gibi geldi.Uslubu çok çirkin.Bu adamla evlenmeyi bir daha düşün.

Bencede nisani abartmaya gerek yok oda boyle dusunmus sanirim.birde şu bla bla yazmasaydin okurken bir sinir oldum :))))

bana da nişanı salonda yapmak abartı geliyor açıkçası.. ki bunları ilk nişanlınla konuşman lazımdı sonuçta tek başına evlenmiyorsun adamın da fikrini alsaydın. salon tutup bütün planları yaptıktan sonra haber vermen biraz hatta baya abes olmuş. ama yine de nişanlının senin için varoş tarzı kelimeler kullanması hiç hoş değil. fragmanında bu kadar iletişimsizlik olan evliliği hayal bile etmek istemedim doğrusu

abartı bişi göremedim sende iş olmadan önce nişanlınla paylaş boyle hayal ettığını anlat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…