Abartıyor Muş'um, böyle eğlence olmaz olsun Muş :( çok kötüyüm kızlar :'(

Bence haklı. Bende aynı kafadayım ve cimrilikle alakası yok. Çok saçma ve gereksiz abartı geliyor böyle şeyler. Gösteriş merakı gibi benim için. Düğün de benim için öyle. Hele o birbirine pasta yedirme olayı komedi zaten. Biraz geniş olun.

Tabiki fikir istiyorum ama bazı yorumlar acımasızca. Çok abartıda değil yani nişan.. ama ben gerçekten sıkıldım artık. Dedim madem bu kadar gerildin nişanın yarısını sen karşıla. Sonra çözüldü Yok ben parayı mı sorun ediyorum ben böyle kalabalıkları sevmiyorum heleki nişan için bu çok fazla deyip durdu. Pasta kesiminden haberim yoktu diyor. Ona söyledim her şeyi tutulduğunda zaten pastası yemeği her şeyi içinde mini düğün gibi eğlence dedim.

çok çirkin bir yaklaşım bu bence.birikimi olmayan evlenmesin ne demek..peki ya bu mantıkla sizin ailenizin durumu olmasaydı mesela,nişanlınız deseydi bu yaşına kadar nasıl bir birikim yapmadınız bir evin bir kızısın dese ne hissederdiniz?
bu mantıkla aile olunmaz ki..adam kredi çekse ödese bu kadar masrafı evlendikten sonra beraber ödemeyecek misiniz?sanırım hayır....
adam düğün gibi nişan istemiyor belli ki,o zaman düğünün ne anlamı kalacak diyor ki haklı bence de..siz abartıyorsunuz..
ben şunları istiyorum,gerisi beni ilgilendirmez,ödesin herkes mantığını çok çirkin bulduğumu tekrar söylüyorum.siz düğünü öderler derken aslında "ödemek zorundalar" mantığıyla söylemişsiniz yoksa oturup konuşulmuş bişey yok aranızda..

Benim esimde kalabalik sevmez. Oynamayi sevmez vs vs ama uyum saglar alti ustu 1 gece icin hatir kirmaz. Sen nisan olsun istiyorsan yaparasin oda duzgun biriyse 1 gece icin surat yapmaz. Bunlar hep gelecek icin gostergeler iste

Nişani abartmişsinz bencede ama siz öyle istiyosanizda öyle olmalı bana eşim sen neyi nasil istiyosan öyle yapicaz demişti aklın kalmasin hiç bişeyde diye öylede oldu..keşke sizede böyle davransaydı sözlünüz..

Korkuyo olabilir belki nişani böyle yapiyosa dügunu kim bilir nasil abartir neler yapar diye gözü korkmş olabilir yada o ortamlara çok gelebilecek bi insan degildir ne biliym ama tavir yanlış..

Sevmiyodur belki öyle şeyleri?? Ben de sevmiyorum.. komik buluyorum.. bu da tercih meselesi yani..orta yol bulun o zaman siz de.. nikahla evlenmeyi isteyen birine hem düğünü hem de nişanı kabullendiremezsiniz en azından birinden feragat edebilirdiniz

Babam yapiyor diye nisanliyi,fikirlerini pas gecmek.Nisanlinin cimriliginden once senin bu babam yapiyor kime ne bencilligini napicaz ?

adam düğün gibi nişan istemiyor belli ki,o zaman düğünün ne anlamı kalacak diyor ki haklı bence de.

Her şeyde haklısın ama bunda değil bence. Çalgılı şeyleri sevmez anlarım, pasta olayını sevmez anlarım, (bütün bunlara da her şey ayarlandıktan sonra değil süreçte karşı çıkmalıydı) ama sırf düğünün anlamı kalmaz diye büyük nişan istememek hiç mantıklı değil bence.

nişanlının tam olarak derdi ne ki?
nişanın salonda yapılması mı?
pasta kesilmesi mi?
masrafı mı?
bir sürü bahane uydurmuş.
sade bir tören istyorsa bunu baştan söylemeliydi.
sorun pasta ise pastayı birbirinize yedirmezssiniz olur bite:))
neden varoş diye nitelendiriyor?
ee düğününüz de bir benzeri olacak.
o da mı varoş gelecek ona.

bence de abartı aynı şeyleri düğünde de yapacaksınız nişanlınız çok haklı geldi bana

heves etmişsiniz ama siz babanızla anlaşıp nişanı ayarlamışsınız, çocuğun rızası olmadan. o düğünü gidip annesi ile organize etse, parasını da biz veriyoruz dese, siz kırılmaz mısınız? ooooo neler edersiniz hem de.
bi de çocuk haklı, nişanda böyle abartıyı ben de biraz gösteriş hevesi gibi görüyorum. düğüne yakın bir bekarlığa veda, kına filan yaparsınız hem o tam sizin istediğiniz gibi olur. ama ordu evinde nişan.... biraz abes gerçekten de.

doğru söylüyorsun ama ben konu sahibinin son yorumunu okuyunca ,sanki öncesinde bu kadar şaşalı bir nişan oalcağından bahsettiğinden emin değilim. hani ilk başta mesela cafe olackamış sonra orduevi olmuş,sonra yemekli aman olmuşken pastalı müzikli falan gibi giderek geliştiğini düşünüyorum..yani nişanlısı okeylerken bu organizasyonu kastetmemiş olabilir.

Nisan konusunda hic fikrini sormadiniz mi? Dugunu biz yapiyoruz diye size hic sormasalar olur mu?

Kendi başıma hareket etmedim her şeyden haberi vardı 2 hafta sonra cıvırtmaya başladı.

Babam yapiyor diye nisanliyi,fikirlerini pas gecmek.Nisanlinin cimriliginden once senin bu babam yapiyor kime ne bencilligini napicaz ?

Ben de ilk onu sordum ama fikri sorulmuş haberi varmış.

Benim de ilk sorduğum soru oydu, fikri soruldu mu diye? O da evet her şeyden haberi vardı diyince o zaman olmamış dedim.
Kesinlikle biz nişanı yaptık onlar da düğünü yapsın artık mantığını hoş bulmam (karşı tarafın durumu yoksa) ama sırf düğün gölgede kalacak diye de karşı tarafın çektiği bir organizasyona müdahale edilmesini hoş bulmuyorum. Ama sevmediği şeyler vardır o ayrı. Birbirine pasta vermeyi sevmiyorsa düğünde de sevmez yok nişanda vermem ama düğünde olabilir diyemez misal. Hani kendisi klasik müzik eşliğinde kokteyl tarzı düğün yapacak da bu nişanı sevmiyorsa anlayacağım ama ben öyle bir izlenim almadım.

illa parayla alakası olacak diye bşrsey yok ama olabılırde. ben nışanı buyuk istemıyırdum ama kvdem istedi mesela düğünümde cok kalabalık oldu nışan nıkah hersey ama biz öyle isteik hicte pişman olmadım. şimdi konu sahıbının hevesi var sonucta bir kere oluyor bu işler biraz anlayıslı olabılır sözlüsüde. bencede kinasiz dügün olmaz ama herkesin kendi bilcegi sey

sanki sıkıntı nişanlının ortalık yerde o kadar insanın gözleri üzerindeyken rahat edemeyeceğinden kaynaklanıyor bence.

ben de sevmem öyle pasta kes , düğün gibi . çok utanırım. daha sade , daha az göz önünde olacağım bi şey isterim

sizin dügünler bedava. almanyadaki türkler nisan olsun kina olsun dugun olsun tonlarca para harciyor.bana ikramsiz dugun cok sacma geliyor oyna oyna takiyi tak bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…