- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
- Konu Sahibi mavipapatyaa
Bir rutin olarak ailenizde kalıyorsanız biraz sitem etmiş olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım, Allah acil şifalar versin annenize, zor durumlar, evet ama yine de 50 dk lık mesafe çok uzak değil, eşler arasına soğukluk girmemesi acısından eve donebildiginiz sürece dönmeye çalışın. Tabi sizinkisi geçici bir durummuş. Inşallah En kısa sürede herşey yoluna girerBabam var kardeşim var ama kardeşimle annem hastanede olduğu için ev yerlesmemis şekilde duruyordu mecburen bu kadar uzadı .
Kendi annesi aynı durumda olsa aynı binaya tasincak olan bir insan bir zahmet benim zorunlu gitmeme anlayış gösterse keşke .araba kullanıyorum, arabamız yok olsa ben kullansam gidip akşamına donebilirim ama tüm parasıyla babasının borcunu ödediği için alamıyoruz onalrinkini kullanıyoruz. Ona da dedim arabamız olsa gider gelirim sen gece de gelsen gelemem demezsin akşamına evde olmuş olurum dedim ama daha kaç sene alamam dedi . Annemlere gitmem ogleni buluyor yemegiydi temizligiydi camadiriydi anca yetistirebiliuorjm bir de bebeğim var. Ki her hafta kalmıyorum işte iki haftada bir oluyor genelde haftada bir gün gidebiliyorum bu sıra çok sık oldu mecburen. Ben onun ailesi için çok fedakarlık yaotim belki de o yüzden ondan da anlayış göstermesini istiyorum .Adam her hafta iki gun yalniz olmaktan sıkılmıs bunalmis iste. Emininim ki daha onceden laf ile - ima ile belli etmeye calismistir memnuniyetsizliğini, siz anlamamissinizdir. Bu sefer de dile dokmek zorunda kalmis.
adamda odunluk da suç da yok bence. Haksiz olan taraf her haftanin iki günü eve gelmeyen sizsiniz. Esinizin ailevi sebeplerden eve gelmemezlik yaptığını dusunsenize. Boyle aile hayati mi olur??
Adam soylemis iste- alistirma yokluguna demis.
Hala da "beni ozlemesini isterdim" diyorsun.
Bir dahakine 1 aylığına kal madem,ozler belki.
Ne diyelim?
Ne mutlu size :) Ben de öyle olabilsem keşke ama çok takıyorum böyle şeyleriBence abartıyorsunuz ben de annem de kalıyorum kızımla bazen.Boyle demem hiç eşime 4 yıllık evliyim artık benim için ask falan boş geliyor özlem falan bu dunya da herşey kendin için olmalı özlerse söyler özlemezse umrum olmaz herşey kocadan ibaret değil insan 30dan sonra baya bir olgunlasiyor 'ya yeni kendimi sevdim valla :)
Bu yazdiklarinizdan gördüğüm birey olmayi ogrenmeden evlenen iki annesinin kuzusu.Kendi annesi aynı durumda olsa aynı binaya tasincak olan bir insan bir zahmet benim zorunlu gitmeme anlayış gösterse keşke .araba kullanıyorum, arabamız yok olsa ben kullansam gidip akşamına donebilirim ama tüm parasıyla babasının borcunu ödediği için alamıyoruz onalrinkini kullanıyoruz. Ona da dedim arabamız olsa gider gelirim sen gece de gelsen gelemem demezsin akşamına evde olmuş olurum dedim ama daha kaç sene alamam dedi . Annemlere gitmem ogleni buluyor yemegiydi temizligiydi camadiriydi anca yetistirebiliuorjm bir de bebeğim var. Ki her hafta kalmıyorum işte iki haftada bir oluyor genelde haftada bir gün gidebiliyorum bu sıra çok sık oldu mecburen. Ben onun ailesi için çok fedakarlık yaotim belki de o yüzden ondan da anlayış göstermesini istiyorum .
Bir süre sonra geçer.yasiniz kaç bilmiyorum ama 20li yaşlarda insan böyle oluyor 30lu yaşlarda daha çok kendi içine dönüyorsun kendini daha cok seviyorsun bende öyle oldu :)Ne mutlu size :) Ben de öyle olabilsem keşke ama çok takıyorum böyle şeyleri
26 . Bir an önce kurtulsam su durumdan ben de keşke. İnsanlar için yaşamasam. Alelacele kendi evimin işlerini hallettim akşama da kvalideme gecicem mesela çünkü laf oluyo .Bir süre sonra geçer.yasiniz kaç bilmiyorum ama 20li yaşlarda insan böyle oluyor 30lu yaşlarda daha çok kendi içine dönüyorsun kendini daha cok seviyorsun bende öyle oldu :)
Geçecek bugünler öyle diyerek yaşa canım26 . Bir an önce kurtulsam su durumdan ben de keşke. İnsanlar için yaşamasam. Alelacele kendi evimin işlerini hallettim akşama da kvalideme gecicem mesela çünkü laf oluyo .