bilmiyorum açıkçası kim o kız deyince açıklamadı sadece bunu neden bu kadar büyütüyorsun deyip durdu.Bahsettiğiniz kız eski sevgilisi falan mı? Bilginiz var mı?
Eski sevgilisi gibi geldi bana.Meraktan sormuştur dicem ama evli bir adam eski sevgilisini telefonda arkadaşına soracak kadar neden merak etsin..Bir de bana soğuk davranıyor diyorsunuz.Çok normal gelmedi açıkcası.Takipte kalın derim benBi
bilmiyorum açıkçası kim o kız deyince açıklamadı sadece bunu neden bu kadar büyütüyorsun deyip durdu.
keşke hemen renk vermeseydinKızlar daha önce sorunumu paylaşıp fikirlerinizi paylaşmanızı istemiştim özet geçicek olursam,ben eşimin telofonunda arkadaşıyla msjlaşmasını görmüştüm üniversiteden bi kız Hakkı'nda yazışmışlardı eşim arkadaşına onla görüşüp görüşmediğini sormuştu arkadaşı da hayır görüşmüyorum noldu hayırdır eşinle sorun mu var diye sormuştu eşim de yok sadece sordum yazmıştı.bunun üzerine senin aklın karışık anlaşılan diye yazmıştı.tabi ben bunları okuyunca şok eşimden hiç beklemiyorum böle bişi tabi .sonra eşimin soğuk tavırlarını hissettim ya da bu msjları görünce öyle yorumladım.dayanamayıp sordum sorunumuz mu var diye hayır sadece Can'ım sıkkın dedi.ben üstüne gidip bu msjı belirttim,hiç tepki vermeden bana o öylesine bi msjdı benim durumumun o msjla ilgisi yok abartma dedi.ben üstüne gittim tabi neyse o hafta öle geçti.şu anki mevcut sorun ise benim!ben bu olayı kafamda çok büyütür oldum rüyalarıma girip garip garip yorumlar yapar oldum.her telefonla uğraştığında ne yapıyo ne ediyo ,telefon karıştırma gibi düşünceler oluştu.burada okuyorum görüyorum ne sorunları olan arkadaşlarımız varbizim aramızda kavga olmadı,eşim bu zamana kadar bana kırıcı bi davranışta ya da sözde bulunmadı.işinden evine gelir ve akşamları dışarı çıkma alışkanlığı da yok bakınca bi sorun yok ama bişiler de sıkıntılı gidiyor en azından ben öle hissediyorum.bana sarılıyor öpüyor ilgileniyor ama benim aklıma hep o Msj gelir oldu karşılığını veremiyorum isteksizleştim.belki de bu durum eşim beni çok sever düşüncesinden acabalar'a düşmemden kaynaklanıyor.ne yapmalıyımbaZen diyorum olan bişi yok abartma çekme kendini Ada'mdan ,ilgili sevecen davran bazen de ya Ada'm benden uzaklaştı düşüncesiyle benim de ona yaklaşmamam.deneyimli arkadaşlar ne tavsiye edersiniz 1.5yıllık evliyim ve ilk olayım bu benim ve her olumsuz düşüncem ayrılığı getiriyor böyle giderse boşan böyle olursa boşan diye.uyuyamaz oldum geceleri kalkıp salonda yatıyorum uyuyamadığım için çok hassaslaştımaramızda bi ilgisizlik hakim benim de bu düşüncelerle ona yaklaşasım da yok ama ya benden soğursa düşüncesi de var off allah hiç birimize kaldıramayacağı yük vermesin ben bunda bile iptallütfen yorumlarınızı paylaşın benimle..
Acaba esin ondan uzaklastigin için mi sıkkın? Bana çok diğer kızla alakali değil gibi geldi nedense.Kızlar daha önce sorunumu paylaşıp fikirlerinizi paylaşmanızı istemiştim özet geçicek olursam,ben eşimin telofonunda arkadaşıyla msjlaşmasını görmüştüm üniversiteden bi kız Hakkı'nda yazışmışlardı eşim arkadaşına onla görüşüp görüşmediğini sormuştu arkadaşı da hayır görüşmüyorum noldu hayırdır eşinle sorun mu var diye sormuştu eşim de yok sadece sordum yazmıştı.bunun üzerine senin aklın karışık anlaşılan diye yazmıştı.tabi ben bunları okuyunca şok eşimden hiç beklemiyorum böle bişi tabi .sonra eşimin soğuk tavırlarını hissettim ya da bu msjları görünce öyle yorumladım.dayanamayıp sordum sorunumuz mu var diye hayır sadece Can'ım sıkkın dedi.ben üstüne gidip bu msjı belirttim,hiç tepki vermeden bana o öylesine bi msjdı benim durumumun o msjla ilgisi yok abartma dedi.ben üstüne gittim tabi neyse o hafta öle geçti.şu anki mevcut sorun ise benim!ben bu olayı kafamda çok büyütür oldum rüyalarıma girip garip garip yorumlar yapar oldum.her telefonla uğraştığında ne yapıyo ne ediyo ,telefon karıştırma gibi düşünceler oluştu.burada okuyorum görüyorum ne sorunları olan arkadaşlarımız varbizim aramızda kavga olmadı,eşim bu zamana kadar bana kırıcı bi davranışta ya da sözde bulunmadı.işinden evine gelir ve akşamları dışarı çıkma alışkanlığı da yok bakınca bi sorun yok ama bişiler de sıkıntılı gidiyor en azından ben öle hissediyorum.bana sarılıyor öpüyor ilgileniyor ama benim aklıma hep o Msj gelir oldu karşılığını veremiyorum isteksizleştim.belki de bu durum eşim beni çok sever düşüncesinden acabalar'a düşmemden kaynaklanıyor.ne yapmalıyımbaZen diyorum olan bişi yok abartma çekme kendini Ada'mdan ,ilgili sevecen davran bazen de ya Ada'm benden uzaklaştı düşüncesiyle benim de ona yaklaşmamam.deneyimli arkadaşlar ne tavsiye edersiniz 1.5yıllık evliyim ve ilk olayım bu benim ve her olumsuz düşüncem ayrılığı getiriyor böyle giderse boşan böyle olursa boşan diye.uyuyamaz oldum geceleri kalkıp salonda yatıyorum uyuyamadığım için çok hassaslaştımaramızda bi ilgisizlik hakim benim de bu düşüncelerle ona yaklaşasım da yok ama ya benden soğursa düşüncesi de var off allah hiç birimize kaldıramayacağı yük vermesin ben bunda bile iptallütfen yorumlarınızı paylaşın benimle..
O olay olana kadar aralarında hiçbir problem yokmuş, olaydan sonra uzaklaşmış konu sahibi eşindenAcaba esin ondan uzaklastigin için mi sıkkın? Bana çok diğer kızla alakali değil gibi geldi nedense.
Kızın adını soyadını biliyorsan faceten bak diyeceğim ama bir şey bulur musun bilemem. Bir de her şeyi bu mesaja göre yorumluyorsun ya daha da işin boyutu büyümesin.Bi
bilmiyorum açıkçası kim o kız deyince açıklamadı sadece bunu neden bu kadar büyütüyorsun deyip durdu.
Olay olunca konu sahibi kızmış haklı olarak ve soğuk davranmis ya ben ondan dedim acaba esi de ondan mı soğuk diye. Etkiye tepki gibi yani.O olay olana kadar aralarında hiçbir problem yokmuş, olaydan sonra uzaklaşmış konu sahibi eşinden
İşte yanlış anlamadıysam arkadaşıyla konuştukları zamana tekabül ediyor eşinin soğuk davranması.Hanımefendi de ondan sonra sormuş niye böylesin diyeOlay olunca konu sahibi kızmış haklı olarak ve soğuk davranmis ya ben ondan dedim acaba esi de ondan mı soğuk diye. Etkiye tepki gibi yani.
O kismini bende tam anlamdim iste. Ama senin dediğin gibiyse konu sahibi biraz daha dikkatli olabilir bence de.İşte yanlış anlamadıysam arkadaşıyla konuştukları zamana tekabül ediyor eşinin soğuk davranması.Hanımefendi de ondan sonra sormuş niye böylesin diye
bence sadece merak.bir seye takılarak bu noktaya mı geldiniz yoksa başka seyler de var mı?Kızlar daha önce sorunumu paylaşıp fikirlerinizi paylaşmanızı istemiştim özet geçicek olursam,ben eşimin telofonunda arkadaşıyla msjlaşmasını görmüştüm üniversiteden bi kız Hakkı'nda yazışmışlardı eşim arkadaşına onla görüşüp görüşmediğini sormuştu arkadaşı da hayır görüşmüyorum noldu hayırdır eşinle sorun mu var diye sormuştu eşim de yok sadece sordum yazmıştı.bunun üzerine senin aklın karışık anlaşılan diye yazmıştı.tabi ben bunları okuyunca şok eşimden hiç beklemiyorum böle bişi tabi .sonra eşimin soğuk tavırlarını hissettim ya da bu msjları görünce öyle yorumladım.dayanamayıp sordum sorunumuz mu var diye hayır sadece Can'ım sıkkın dedi.ben üstüne gidip bu msjı belirttim,hiç tepki vermeden bana o öylesine bi msjdı benim durumumun o msjla ilgisi yok abartma dedi.ben üstüne gittim tabi neyse o hafta öle geçti.şu anki mevcut sorun ise benim!ben bu olayı kafamda çok büyütür oldum rüyalarıma girip garip garip yorumlar yapar oldum.her telefonla uğraştığında ne yapıyo ne ediyo ,telefon karıştırma gibi düşünceler oluştu.burada okuyorum görüyorum ne sorunları olan arkadaşlarımız varbizim aramızda kavga olmadı,eşim bu zamana kadar bana kırıcı bi davranışta ya da sözde bulunmadı.işinden evine gelir ve akşamları dışarı çıkma alışkanlığı da yok bakınca bi sorun yok ama bişiler de sıkıntılı gidiyor en azından ben öle hissediyorum.bana sarılıyor öpüyor ilgileniyor ama benim aklıma hep o Msj gelir oldu karşılığını veremiyorum isteksizleştim.belki de bu durum eşim beni çok sever düşüncesinden acabalar'a düşmemden kaynaklanıyor.ne yapmalıyımbaZen diyorum olan bişi yok abartma çekme kendini Ada'mdan ,ilgili sevecen davran bazen de ya Ada'm benden uzaklaştı düşüncesiyle benim de ona yaklaşmamam.deneyimli arkadaşlar ne tavsiye edersiniz 1.5yıllık evliyim ve ilk olayım bu benim ve her olumsuz düşüncem ayrılığı getiriyor böyle giderse boşan böyle olursa boşan diye.uyuyamaz oldum geceleri kalkıp salonda yatıyorum uyuyamadığım için çok hassaslaştımaramızda bi ilgisizlik hakim benim de bu düşüncelerle ona yaklaşasım da yok ama ya benden soğursa düşüncesi de var off allah hiç birimize kaldıramayacağı yük vermesin ben bunda bile iptallütfen yorumlarınızı paylaşın benimle..
Aslında bana da öyle geldi.ama bana sölemedi evet eski sevgilim ya da ünivdeyken hoşlandığım biri diye.yani diyorum aklına gelmiştir normal bi muhabbette bahsi geçmiştir diye ama benim aklıma takılan niye hemen eşinle bi sorun mu var sorusu eşim yok bi sorunumuz demiş ama bunun üstüne bi sonraki Msj "senin kafan karışmış cümlesi "çok düşündürdü açıkçası yani eşimin cevabından çok arkadaşının böyle bi tavır sergilemesi düşündürdü beniEski sevgilisi gibi geldi bana.Meraktan sormuştur dicem ama evli bir adam eski sevgilisini telefonda arkadaşına soracak kadar neden merak etsin..Bir de bana soğuk davranıyor diyorsunuz.Çok normal gelmedi açıkcası.Takipte kalın derim ben
Ne bileyim yani ben herşey normal diye yorumlarken acaba eşimin kafasında başka şeyler mi var düşüncesi çok Can'ımı sıktı dayanamadımkeşke hemen renk vermeseydin
ama renk vermeseydin daha kolay olurdu senin için ne olup bittiğini anlardınNe bileyim yani ben herşey normal diye yorumlarken acaba eşimin kafasında başka şeyler mi var düşüncesi çok Can'ımı sıktı dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?