abartıyor muyum??fikirlerinize ihtiyacım var

Olay olunca konu sahibi kızmış haklı olarak ve soğuk davranmis ya ben ondan dedim acaba esi de ondan mı soğuk diye. Etkiye tepki gibi yani.
Evet yani bu olaylar olunca eşim ne kadar yaklaşsa da bana "acabalar" dönüyo kafamda ve buna engel olamıyorum

Lanet olsun ki çok kırılgan birisiyim hani tartışsak kavgalarımız olsa belki bu kadar çok etkilenmezdim ama "ya biri mi girdi kafasına aklına başka biri mi meşgul ediyor"düşüncesi yok mu nefesimi mu kesiyor

Kesin net bir şey olmadan kafanıza çok takmayın ama belli etmeden takipte kalın bir şey varsa illa ki açık verir.Öylesine sormuş, arkadaşı da kendine göre yorumlamış olabilir.

Ya işte sinir bozucu gelen bu eşim yok bi sorunumuz demiş hala senin aklın karışmış gibi bi Msj atıyor!Hani eşim sorunlar var diyip ardından o tür Msj atsa neyse dicem

sakin olmaya çalış kırılgan biriymişsin her zaman ki gibi takıl yani eşin geldi geçti sansın sen onu izlemeye başla çaktırmadan

O kismini bende tam anlamdim iste. Ama senin dediğin gibiyse konu sahibi biraz daha dikkatli olabilir bence de.
Dikkat edeyim de Nasıl yapıcamŞu an normal hareketler sergiliyor ben de garip davranışlar çıktı her boş bi anda telefonuna bakasım geliyo bişi yapmış mı bi şeyler yazmış mı diye.eşim çok konuşkan bi tip de değil hani bunu büyüttüğümü düşünüp aşkım bak böle böle nolur düşünme böle şeyler diye buna da tepki vermiyo benim içim içimi yiyor hepsi bu

o haftadan sonra konuyla ilgili konuştunuz mu
Hayır konuşmadık o açmadı ben bi kere denedim olay olduktan 2gün sonra bak aklında neler var deyip bu sefer biraz sinirlenip çok büyütüyorsun olmayan bir şeyi deyip kestirdi tabi ben tatmin olmadım.ama daha da ısıtıp ısıtıp sunmak istemiyorum

sunma zaten dediğm gibi takip et onu varsa birşey anlarsın ha yoksa da böyle hergün kendini yiyip bitirmektn kurtulursun

Ortada yapilan bisey yok ama esinizin aklinda o kiz var mi senin ruhunu sikmis bence zamana birak
Evet yapılan bişi ya da kızla konuşma gibi bişi yok .benim Can'ımı sıkan bu olay olmadan önce Can'ımlı cicimliydik yani bişey yokken böle bi olayla karşılaşmam sersemletti beni

bence fazla buyutmeyin kafanızda bu durumu sormuş geçmiş sizn yanınızda şuan ama mutlu deil eşiniz bence bunu sorgulayın ve mutlu olmaya çalışın ... yanından kalkıp gitmeyin aksine daha çok yaklaşın sarılın şeytan uzaklaştırır ...

sunma zaten dediğm gibi takip et onu varsa birşey anlarsın ha yoksa da böyle hergün kendini yiyip bitirmektn kurtulursun
Öyle bir şey ki ben eşimden zerre şüphe etmezdim şimdi ise her telefonu eline alışında ilgim ona gidiyor naptı ne etti her fırsatta telefonuna bakma isteğim.bu durum benim Can'ımı sıkıyor bi akşam aramızda pek muhabbet geçmezse hemen aklıma deli sorular geliyo.çok mutsuzlaştım.bi an bişi olmamış gibi davranayım kendimden soğutmayım davranışlarımla diyorum bi yandan da böle bi muhabbet geçmiş aramızda eşimin benimle daha fazla ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum düşüncelerimi silmesi için.

Kızın adını soyadını biliyorsan faceten bak diyeceğim ama bir şey bulur musun bilemem. Bir de her şeyi bu mesaja göre yorumluyorsun ya daha da işin boyutu büyümesin.
Yani en azından benim bildiğim bi sorunumuz olmadığı için bu Msj tüm düşüncelerimi değiştirdi

bence eşin bu durumu senin bu kadar büyüttüğünün farkında değil içinde kopan fırtınalardan haberi yok ondan böyle davranıo belli ki o olayı orda bıraktı ama sen bırakamadın

O kismini bende tam anlamdim iste. Ama senin dediğin gibiyse konu sahibi biraz daha dikkatli olabilir bence de.
Evet msjlaşmadan bir hafta öncesi eşimle gayet iyidik .sonra babaannesi vefat etti memlekete gitti geldi bi yorgunluk bi soğukluk hissettim hani ölü evi kalabalık normaldir sıkılmıştır diye yorumladım.ama rastgele o msjı görünce acaba bu yorgun soğukluğun başka bir sebebi mi var düşüncesi sardı beni

tatlı dil yılanı deliğinden çıkararır bi müddet sonra hala böyle düşünüyo olursan tatlı dille sor ama taktik gerkli öyle pt diye değil yoksa sana söyleyeeği laf sen hala orda mısın olur

Bu konuda haklısınız.eğer ben böyle soğuk davranırsam eşim de hemen soğuk davranabilen bi insan.ona yaklaşayım sırnaşayım diyorum ama içimden gelmiyo yani kafamda hala acabalar varken Nasıl üstünden gelicem Allah korusun ya farklı şeylerle karşılaşırsam diyorum.sonra da sen yapçağını yap Zaman göstersin diyip iyi olmaya çalışıyorum

bence eşin bu durumu senin bu kadar büyüttüğünün farkında değil içinde kopan fırtınalardan haberi yok ondan böyle davranıo belli ki o olayı orda bıraktı ama sen bırakamadın
Evet kendisi normal muhabbetine devam ediyor ben de karşılık veriyorum.şuan baksan bi sorun yok ama benim aklımda o Msj öyle ki durup dururken moralimin iyi olduğu bi anda beni dibe çekebiliyor

Evet kendisi normal muhabbetine devam ediyor ben de karşılık veriyorum.şuan baksan bi sorun yok ama benim aklımda o Msj öyle ki durup dururken moralimin iyi olduğu bi anda beni dibe çekebiliyor
takip et ak koyun kara koyun belli olsun madem içine sinmysa

tatlı dil yılanı deliğinden çıkararır bi müddet sonra hala böyle düşünüyo olursan tatlı dille sor ama taktik gerkli öyle pt diye değil yoksa sana söyleyeeği laf sen hala orda mısın olur
Tam da öyle bi karakter.diyeceği şu oo sen hala bana neyle geliyorsun cümlesi.sanırım bişi olmamış gibi hareket edicem.edicem de umarım bu düşünce beni terkeder çünkü yıprandığımı hissettim artık

takip et ak koyun kara koyun belli olsun madem içine sinmysa
Yok sinmiyor kendime de hakim olamıyorum ben surat astıkça o da asıyor ve beni korkutan başka bi hal alırmıyız bu ilişkide diye.çünkü eğer bu giderse böyle ben yorulup bırakacağım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…