- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Tabiki siz haklisiniz. Evli bir kadina böyle birsey söylenmez.Eşimin iş yeri tam bir aile şirketi. Baba kardeşler vb. Benim çalıştığım şirketle de ticaretleri var.
Açtı ve gülerek direkt "bence sen bir iş karıştırıyorsun beni o yüzden aradın" dedi.
Tam ağzımdan neler çıktı hatırlamıyorum, ilk başta dediğini zaten anlamadım. "nasıl ne karıştırıyorum" falan dedim sanırım. Sonra üzerime gelmek için biraz daha üsteledi ama çok sinirlendiğimi hissediyorum sadece.
Hayır ne karıştırmam, bu nedemek, arkadaşımla buluşacağımı söyledim sana hatta gel kahve içelim diyecektim konuşmadın bile falan derken gülerek kalktı "arkadaşın kimmiş" dedi.
Ben geyikle ciddiyet arasında gidip gelirken son söylediği beni Bi çileden çıkarttı kapattım telefonu.
Biriyle flört amaçlı buluştuğumu falan ima etmeye çalıştı sanırım.Ne sacmalamaya calismis anlamiyorum
Yok onu anladimda neden boyle sacma birseyi dusundu seni tanidigi halde evliyken birde patavatsizmi birazBiriyle flört amaçlı buluştuğumu falan ima etmeye çalıştı sanırım.
Bu zamana kadar şu fikir hiç aklıma gelmemişti. Bakış açımın tamamen tersi.Ben kötü düşünmedim. Arkadaşın kimmiş demiş ya, buluşacağınız erkek arkadaşınızla bu arkadaşınızın arasını yapmak istediğinizi sanmış olabilir.
Biz aslında birbirimize karşı hep patavatsızız da elbette bu sınırda değil.Yok onu anladimda neden boyle sacma birseyi dusundu seni tanidigi halde evliyken birde patavatsizmi biraz
Çalıştığı şirkette sizin eşiniz, akrabalarınız var, o yüzden aldatma falan ima etmemiştir, diye düşünüyorum.Bu zamana kadar şu fikir hiç aklıma gelmemişti. Bakış açımın tamamen tersi.
Ben de bu imada bulunduğunu düşünüyorum. Ama neden niye ne alaka anlamıyorum.Tabiki siz haklisiniz. Evli bir kadina böyle birsey söylenmez.
Yanlis anladiysam düzeltin ama sizin esinizi aldattiginizi ima etmis.
Bu durumda o kadina karsi mesafenizi koruyun.
Allah korusun iftira atip sizin evliliginize zarar verebilir.
Umarım. Yoksa çok üzüleceğim.Evet biraz hadsiz bir şaka olmuş. Bildiğin başkasıyla flört etmek için buluştuğunuzu ima etmiş. Yani yersiz bir şaka, haklısınız.
hatasını anlamasını bekleyin, eğer bu kadar yakınsanız anlayacaktır ve özür dileyecektir.
Bu zamana kadar şu fikir hiç aklıma gelmemişti. Bakış açımın tamamen tersi.
Aynen ben de bunu dusundum. Kalkipta baska erkekle bulusuyorsun, esini aldatiyordun imasinda bulunmamistir bence de.Ben kötü düşünmedim. Arkadaşın kimmiş demiş ya, buluşacağınız erkek arkadaşınızla bu arkadaşınızın arasını yapmak istediğinizi sanmış olabilir.
Ben de böyle düşündüm ya, evli barklı kadına neden aldatıyor imasında bulunsun ki? Bence de biriyle arasını yapmaya çalıştığınızı düşünmüştürBen kötü düşünmedim. Arkadaşın kimmiş demiş ya, buluşacağınız erkek arkadaşınızla bu arkadaşınızın arasını yapmak istediğinizi sanmış olabilir.
Ya şöyle aslında ben de neden yapmadım diyorum bu espriyi. Fakat vakti zamanında eşine güven sorunu yaşamış ve o süreci bu arkadaşımın desteği ile atlatmış biri olarak çok yarama dokundu sanırım.O kadar samimi arkadaşım bu şakayı yapsa “Eric gelmiş şekerim, özleşmişiz bayağı bir kahve içtik ahaha, ne karıştıracam kızım aaa” derim. Ailenizin parçası espri yapmış yani. Zaten çapkınlık esnasında onu neden çağırasınız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?