- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Ben öyle anladım evet.Yanlış anlamadıysam sizin biriyle buluştuğunuzu ve eşinizin iş yerinde olup olmadığını anlamak için onun ağzını aradığınızı mı düşünüyor.öyleyse hiç hoş değil.tepkinizi belli edin anlamasını beklemeyin.madem samimiydiniz böyle böyle kırıldım deyin.ne imaa etmeye çalışdın deyin.
Zaten dediğinizi "ne iş karıştırması" söylediğimi hatırlıyorum. Arkadaşımla ilgili kıskançlık vb gibi durumum olması mümkün değil. Onların iş konusuna hiç müdahil olmadım orası profesyonel bir mecra. Ayrıca uzun dönem işsiz olduğu ve geleceğinin açık olduğu bir yerde çalışmaya başladığı için de çok mutlu oldum.Bu nasil bir yakinlik? Niye tek bir cümle ile yillarca tanidigin arkadasin seni aldatmak ile suçladigini düsündün?
Hani "ne is karistirmasi kizim, ne diyosun sen yaa" diyemedinmi? Yada bu endiselerini paylasamiyormusun?
Ilginç bir arkadaslik dogrusu. Yani kaç yildir tanidigin birini içini bilmen lazim. Acaba korkuyormusun senin esinin is yerinde çalistigi için? Içten içe bir kiskançlikmi var? Yoksa tek bir cümle ile, konuyu bile onun ile konusamadan burda tavsiye isteyerek bir arkadasligi bitirmek istemende ne bilim..
Evet doğru geçtiğimiz yıl eşimle böyle bir sorun olmuştu. Sonrasında o sorun halloldu.su kadarını soyleyeyim ne hissediyorsanız o doğdudur
neden o anda ilk aklınıza gelen gülmek değil de tepki vermek oldu
bence bu önemli demek ki o tonda soylememiş
siz eşi gizliden malları kaçırmaya çalışsan üye değil misiniz bi ara öle bişi olmuştu sanki
Evli değil misiniz ? Neden başka biriyle görüşeceksiniz ? Aklına böyle birşey nasıl gelmiş ?Biriyle flört amaçlı buluştuğumu falan ima etmeye çalıştı sanırım.
Bence birsz mesafe koymali.Belli ki kaldiramamis o yakınlığı sacmalamis.Selam hanımlar,
Bu sefer konu en yakın kız arkadaşımla aramda geçen bir mevzu.
Kendisi için elime doğdu diyebilirim aramızda 10 yaş var. Fakat yaş aldıkça, o yaş farkı kapandı aramızda.
Arkadaşım bir süredir eşimin iş yerinde çalışıyor. Eşimin iş yeri tam bir aile şirketi. Baba kardeşler vb. Benim çalıştığım şirketle de ticaretleri var.
Yani bazen özel bazen iş ile ilgili sık görüşüyoruz kendisi ile. İkimizin birbirimize olan sevgisi çevremizde de hep bilinir.
1 hafta oldu, bir akşam iş çıkışında onu aradım. Normal şartlarda o saatte işten çıkmış olması lazımdı. Onun evi tarafında bulunan bir avm ye gidip hem bir erkek arkadaşımla buluşup bir evrak alıcak, hem de avm den çocuğumun bir ihtiyacını alıp eve geçecektim. Aslında ona bir kahve içelim diyecektim ama aradığımda hala işten çıkmamıştı. Ve işte olmanın verdiği memnuniyetsizlikle konuştu. Muhtemelen yanında görümcem kayınbiraderim falan vardı neden mesaiye kaldığının yorumunu yapamadı. Neyse uzatmayım ben de "senin heralde yerin dar konuşamıyorsun" dedim telefonu kapattım..
Üzerinden 10 15 dk geçti beni aradı. Bu arada ben avm ye gelmiş arkadaşımdan alacağım evrakı almış çocuğun da ihtiyacını almaktan vazgeçmiştim. Arabadaydım.
Açtı ve gülerek direkt "bence sen bir iş karıştırıyorsun beni o yüzden aradın" dedi.
Tam ağzımdan neler çıktı hatırlamıyorum, ilk başta dediğini zaten anlamadım. "nasıl ne karıştırıyorum" falan dedim sanırım. Sonra üzerime gelmek için biraz daha üsteledi ama çok sinirlendiğimi hissediyorum sadece.
Hayır ne karıştırmam, bu nedemek, arkadaşımla buluşacağımı söyledim sana hatta gel kahve içelim diyecektim konuşmadın bile falan derken gülerek kalktı "arkadaşın kimmiş" dedi.
Ben geyikle ciddiyet arasında gidip gelirken son söylediği beni Bi çileden çıkarttı kapattım telefonu.
Ya ben genç kız olurum da sen bana bunu yaparsın değil mi, yada ilk aradığımda yaparsın böyle bir espriyi. Aradan 15 dk geçip özellikle bunu söylemek için beni aramış olması beni delirtti cidden.
Muhtemelen kızdığımı da anladı yanlış hatırlamıyorsam söyledim de bunu telde.
H. Sonu aradı açmadım.
Dün ve bugün iş ile ilgili konularda birer msj attı. Dün özellikle gayet net ve mesafeli msjlar gönderdim cvp olarak.
Bugün de bir arkadaşına telimi verip veremeyeceğini(yakın zamanda bir ameliyat geçirdim o arkadaşı da o ameliyatı olacakmış) ve doktorumun adını sormuş. Onu da yanıtladım.
Şimdi bu saat oldu hala düşünüyorum. Ben haklı mıyım haksız mıyım kızmakta. Ne hissettiğimi de çok net yazmak istemedim siz de benim hissettiğimi hissedecek misiniz?
Yani bu eşek sıpası canım dediğim öyle de sevdiğim ailemizin de bir parçası. Yaptığı densizlik mi değil mi, kızmakta haklı mıyım, olayı nasıl sonuca bağlamalıyım?
Çünkü hayatımdan çıkartmak gibi bir durumu bile düşünüyorum.
kesınlıkle katılıyorum herseyın bır had hududu var cunkuNe kadar samimi de olsam başka erkek iması içeren şaka gibi şeyleri kaldıramam.
Bence yanlis anlamissiniz
Arkadasiniz ,kendisi ile birinin arasini yapmak amaciyla biriyle bulustugunuzu dusunerek saka yapmis. Siz aldatma diyorsunuz ne alaka yani?
Dogrudan aklima bu geldi.Bu da olabilir
Zira avm deki kişinin cinsiyeti vurgulandığı için arkadaş tanıştırma diye düşünmüş olabilir bekarsa
Dogrudan aklima bu geldi.
Yoksa bir insanin esini avmde aldatacagi ihtimali de sacmalik. Gerizekali degilse kimse is cikisi avmde koca aldatmaz.
En yakin arkadasini buna sahit olsun diye cagirmasi da agir sacmalik.
Onunla konuştuğumda erkek arkadaş vurgusu yapmadım. Bir arkadaş dedim.İması açık
Sen o erkekle buluşacaktın sonra da beni çağırıp sorana da x ile kahve içtik diyecektin demeye getirmiş
Lakin avm de evrak alacağınız kişinin cinsiyetini neden yazdınız, neden arkadaşa söylediniz
Yani ortak tanıdık isek Ahmet ile buluşacağız derim, öbür türlü bir arkadaşla buluşacağım derim, bir erkek arkadaş ile buluşup evrak alma hikayesinde erkek vurgusu neden var
Belki arkadaşınız sizin bir şey ima ettiğinizi düşünmüştür
Bu senin kocanı bile ayartır dikkat et canım. Mesafe şartSelam hanımlar,
Bu sefer konu en yakın kız arkadaşımla aramda geçen bir mevzu.
Kendisi için elime doğdu diyebilirim aramızda 10 yaş var. Fakat yaş aldıkça, o yaş farkı kapandı aramızda.
Arkadaşım bir süredir eşimin iş yerinde çalışıyor. Eşimin iş yeri tam bir aile şirketi. Baba kardeşler vb. Benim çalıştığım şirketle de ticaretleri var.
Yani bazen özel bazen iş ile ilgili sık görüşüyoruz kendisi ile. İkimizin birbirimize olan sevgisi çevremizde de hep bilinir.
1 hafta oldu, bir akşam iş çıkışında onu aradım. Normal şartlarda o saatte işten çıkmış olması lazımdı. Onun evi tarafında bulunan bir avm ye gidip hem bir erkek arkadaşımla buluşup bir evrak alıcak, hem de avm den çocuğumun bir ihtiyacını alıp eve geçecektim. Aslında ona bir kahve içelim diyecektim ama aradığımda hala işten çıkmamıştı. Ve işte olmanın verdiği memnuniyetsizlikle konuştu. Muhtemelen yanında görümcem kayınbiraderim falan vardı neden mesaiye kaldığının yorumunu yapamadı. Neyse uzatmayım ben de "senin heralde yerin dar konuşamıyorsun" dedim telefonu kapattım..
Üzerinden 10 15 dk geçti beni aradı. Bu arada ben avm ye gelmiş arkadaşımdan alacağım evrakı almış çocuğun da ihtiyacını almaktan vazgeçmiştim. Arabadaydım.
Açtı ve gülerek direkt "bence sen bir iş karıştırıyorsun beni o yüzden aradın" dedi.
Tam ağzımdan neler çıktı hatırlamıyorum, ilk başta dediğini zaten anlamadım. "nasıl ne karıştırıyorum" falan dedim sanırım. Sonra üzerime gelmek için biraz daha üsteledi ama çok sinirlendiğimi hissediyorum sadece.
Hayır ne karıştırmam, bu nedemek, arkadaşımla buluşacağımı söyledim sana hatta gel kahve içelim diyecektim konuşmadın bile falan derken gülerek kalktı "arkadaşın kimmiş" dedi.
Ben geyikle ciddiyet arasında gidip gelirken son söylediği beni Bi çileden çıkarttı kapattım telefonu.
Ya ben genç kız olurum da sen bana bunu yaparsın değil mi, yada ilk aradığımda yaparsın böyle bir espriyi. Aradan 15 dk geçip özellikle bunu söylemek için beni aramış olması beni delirtti cidden.
Muhtemelen kızdığımı da anladı yanlış hatırlamıyorsam söyledim de bunu telde.
H. Sonu aradı açmadım.
Dün ve bugün iş ile ilgili konularda birer msj attı. Dün özellikle gayet net ve mesafeli msjlar gönderdim cvp olarak.
Bugün de bir arkadaşına telimi verip veremeyeceğini(yakın zamanda bir ameliyat geçirdim o arkadaşı da o ameliyatı olacakmış) ve doktorumun adını sormuş. Onu da yanıtladım.
Şimdi bu saat oldu hala düşünüyorum. Ben haklı mıyım haksız mıyım kızmakta. Ne hissettiğimi de çok net yazmak istemedim siz de benim hissettiğimi hissedecek misiniz?
Yani bu eşek sıpası canım dediğim öyle de sevdiğim ailemizin de bir parçası. Yaptığı densizlik mi değil mi, kızmakta haklı mıyım, olayı nasıl sonuca bağlamalıyım?
Çünkü hayatımdan çıkartmak gibi bir durumu bile düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?