abartıyor muyum sizce çok rahatsız oluyorum ama engel de olamıyorum :(

Rossella

♡^♡♧○
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
1.079
831
43
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.
Ben 27 yaşındayım 5 aylık evliyim ve nasip olursa yaklaşık 3 ay sonra nisan mayıs gibi çocuk düşünüyoruz. Önceden anne olmak çok tuhaf ve uzak bir duygu gibi gelirdi yaşım gelmiş olmasına rağmen ama yaklaşık 1 aydır anne olmaya acayip derecede hazır hissediyorum kendimi aslında hemen anne olmayı öyle çok istiyorum ki ama bazı sıkıntılarımız var o sıkıntılar inşallah nisan mayıs gibi bitecek Allahın izni ile o yüzden psikolojik olarak rahat geçirmek istiyorum bu dönemi o yüzden bekliyorum 3 ay daha :) Şimdiden araştırıyorum sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmek için... Çocuk bakımı, cocuk psikolojisi... bebek odası için mobilya ,, kıyafet vs.. aklınıza gelebilecek herşeyi düşünüyorum araşıtrıyorum bu aralar. Hastaneye gittim muayene oldum anne olmam için bir engelim var mı diye şükür doktor bi engelim olmadığını söyledi. Folik asit kullanmaya başladım (hamile kalmadan 3 ay önce başlamak gerekiyormuş)
hayatımdan zararlı şeyleri çıkardım kola vs. süt içmeyen ben günde en az 1 bardak günlük süt içmeye başladım. Taze sıkılmış meyve suları, sebzeler, meyveler,,, anlayacağınız tam bir sağlıklı yaşam düzenledim kendime... Bir de geçenlerde günlük aldım mor renkli :) sürekli ona bir şeyler yazmaya başladım olmayan bebeğime yazılar yazıyorum... Bebek çorapları gördüm geçenlerde bi yerde çok tatlıydı onları aldım her gün bakıyorum kızlar. Bebek isimleri araştırmaya başladım..... Böyle şeyler yapıyorum kızlar sizce ben neden böyle şeyler yapıyorum. Kendimi huzursuz hissediyorum doğmamış çocuğa değil olmamış çocuğa don biçiyorum anlayacağınız... bu kadar çok isteyip olmazsa çok üzülürüm ve hayatımda neye hazırlık ve plan yaptıysam nazar değdiriyorum hem terslik oluyor isteğim şeyler düzgün olmuyor o yüzden korkuyorum da ama kendime engel olamıyorum. Sizce ben abartıyor muyum? Psikolojim mi bozuk acaba??? Yoksa normal bi davranış mı bunlar?

Canm ben yasadiklarini 5 sene yasadimda daha yeni olucak bebegim.
Annelige hazir hiasediyorsun o yuzden bunlar. Istersen bekleme 3 ayi zaten hemen olucak diye birsey yok canm. Insalah Rabbim gonlune gore verir tez vakitte bebeğini

Canm ben yasadiklarini 5 sene yasadimda daha yeni olucak bebegim.
Annelige hazir hiasediyorsun o yuzden bunlar. Istersen bekleme 3 ayi zaten hemen olucak diye birsey yok canm. Insalah Rabbim gonlune gore verir tez vakitte bebeğini
Teşekkür ederim :) Bende hemen istiyorum ama eşim işlerimiz yoluna girsin öyle diyor. Bazı özel problemlerimiz var bunlar mayıs ayında netleşecek Yer değişikli şehir değişikliği yaşayabiliriz. ayrıca burnumda et var onu aldıracağım bir kaç ay içinde. Kendi aile problemlerimde var ayrıca. Lazer epilasyona gidiyorum seans larım nisan gibi bitecek. Maddi açıdan da o zamanlar da rahatlayacağız inşallah yani o tarih bize uyuyor Hemen olsun öyle isterim ki ama şartlarımız maalesef uygun değil. Eşim 3 günde 1 paket sigara içiyor önceden günde 1 paket içerdi şimde evlenince benim söylememle azalttı. sigara yüzünden problemi varsa belki sıkıntı olabilir bende bundan korkuyorum hemen olmazsa diye işte beni endişelendiren şey de bu

maşallah inşallah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız :) Darısı benim başıma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…