- 10 Ekim 2014
- 32.558
- 146.344
- 798
- Konu Sahibi Ablanstarbebegim
-
Diğil mibende yanlış kullanıyormuşum tamam sinir olmuycam artık
Olmuycam diye bir tanım yok,olmayacağım olacak oDiğil mibende yanlış kullanıyormuşum tamam sinir olmuycam artık
Tamam pesOlmuycam diye bir tanım yok,olmayacağım olacak o.
Allah allah ilginçistanbul'un semtine göre de değişiyordur, çok fazla göçmen var neticede. Ben Beşiktaş'ta büyüdüm.
Kesinlikle, sülahiyi düzelticez en kısa zamandaHaha ama sülahiyle aynı şey değil lütfeeen bir tutmayın.
Deşersek çok hata çıkar işte böyleTamam pesama yukarda yazarken kısaltıyorum demiştim
Kesinlikle, sülahiyi düzelticez en kısa zamanda
Türkçe öğretmenlerinin gözü yaşlı, tabi benimdeDeşersek çok hata çıkar işte böyle.
Küçükken tatillerde,babaannemlere giderdik.Göçmenler ve çok komik bir konuşma tarzları vardı.Huuu naaptı be mare derdi bana,ben de bön bön bakardım ne diyor babaannem diye.Ama o kadar tatlı oluyordu ki bu tarz konuşmalar.Çocukluğuma dair en özlediğim şeylerden biridir mesela bu benim.Türkçe öğretmenlerinin gözü yaşlı, tabi benimdeama bir tık sempatik gelmeye başladı, daha az sinir oluyorum
Küçükken tatillerde,babaannemlere giderdik.Göçmenler ve çok komik bir konuşma tarzları vardı.Huuu naaptı be mare derdi bana,ben de bön bön bakardım ne diyor babaannem diye.Ama o kadar tatlı oluyordu ki bu tarz konuşmalar.Çocukluğuma dair en özlediğim şeylerden biridir mesela bu benim.
Ama kelimenin yanlış kullanılmasına karşıyız:)Hicbir yorenin sivesini sevmiyorum ama adami seviyorsam siveyi farketmiyorum
İş ortamında nasıl ki? Sevgilinizle başta tanıştığınızda da böyleyse kabul etmişsiniz demektir şive öyle kolay değişmez diksiyon dersi alsa bile günlük hayatta kullanmazİyi akşamlar
Sevgilimle herşey cok iyi aslında, onunlayken mutlu huzurluyum ama beni rahatsız eden bir durum var ona dair. Ortalama bir işi var, iş ortamı ve arkadaş ortamı güzel sorun yok ama aileye girdiğimde diksiyonunun kötü oldugunu farkediyorumbazen birlikteykende yapıyor bunu. Sürahi yerine sülahı diyo terledim yerine 'su kesildim' gibi ifadeler kullanıyo, bunlar bayaa bayaa kulağımı tırmalıyo ama onu seviyorum, bu tarz ifadeleri duyunca da sinir oluyorum sizce durum çok mu kötü
Evet ona karsiyiz. Ben duzeltirim, ayakli tdk gibi geziyorum
Ama kelimenin yanlış kullanılmasına karşıyız:)
Cok fazla yok aslında, bu birkaç yanlışı düzelttikmi tamamdırİş ortamında nasıl ki? Sevgilinizle başta tanıştığınızda da böyleyse kabul etmişsiniz demektir şive öyle kolay değişmez diksiyon dersi alsa bile günlük hayatta kullanmaz
Bende tatlı tatlı deneyeceğimEvet ona karsiyiz. Ben duzeltirim, ayakli tdk gibi geziyorum
Hadi o zaman gazaniz mubarek olsunBende tatlı tatlı deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?