Abartıyor muyum sizce

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
mrhabalar
Konuyu açıp açmama kobusunda brz kararsız kaldım ama aklıma geldikçe rahatsız oluyorum belkide sizden abarttığımı duymak rahatlatır beni.

Geçen hafta alışverişe çıktık ev için ben kayınvalidem ve nişanlım gittiğimiz bi mağazada hesap ödenirken bi kız geldi kızı kv tanıyomuş, gördü işte bu kızı ve nişanlıma bak x buda bizim ordan işte hemşerimiz dedi,nişanlımda kıza dönüp öylemiii mrb dedi oda mrb dedi.bu kadar ama sinir oldum işte mişanlıma,kıza mrb demek zorunda değildi hmm öylemi diyip geçebilirdi yada mrb yı soğuk birşekilde diyip geçebilirdi sanki kız o an birşeyler dese karşılık verecek gibiydi hayır yani geçiştirerek mrb de geç.tabi ki dillendirmedim bu konuyu birşey söylemedim ama içim içimi yiyo aklıma geldikçe taktım yani.

Karşılaştığınız birinin yanındakilere selam vermiyor musunuz?
Ayrıca o kız kayınvalidenizin bir tanıdığı.
Elbette ki oğluyla tanıştıracak.
Allah'ın selamını kızdan mı esirgeyecekti?
Bu kadar da kıskanç olunmaz ama...

Ben gülümseyerek mrb demesine sinir oldum zaten bazı adamların kafınların suratına bike bakmıyo

Böyle ufak tefek şeylere takılıyorsanız işiniz var cidden. Bir insanla tanıştırıldığımda bende hafifçe gülümseyip merhaba, memnun oldum minvalinde bir şeyler derim. Nezaket sonucu ortaya çıkan bir gülümsemeden kendinize anlamlar çıkartıp sorun yaratmayın, kendinizi de nişanlınızı da daraltmayın derim

Ama benden de bahsedebilir orada açıkcası sadece oğluyla tanıştırması garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…