- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Yanancı olduğu için bayan olduğu içinNeden soğuk merhaba desin?
Sırf bu olay yüzünden tabi kiBence abartiyorsunzzz :))
Sirf bu olaydan mi sinir oldunuz yoksa nisanliniz tenel olarak flörtü mü seviyor, demek istediniz acaba?
Hyr tanıştrmadılar ama konuyu konuşup halletk biz sorun yok yanikesinlikle abartıyorsunuz. yalnız sizi de tanıştırmışlardır umarım? ben olsam sadece ona takılırdım. yoksa merhabadan ne olur.
Evt soğuk mrb gülümsemeden zoraki verilen bir mrbSoğuk merhaba...o da iyiymiş, abartiyosun evet
Ne ilgisi var neyse tşkler herkese hallettik konuyuHaklisiniz tabii ki dunyadaki tek erkek nisanliniz oldugu icin.
Allah sabir versin ona baska birsey demiyorum.
Tabi öylede soğuk mrb demek var gülümseyerek mrb demek var
Harem selamlık falan geri getirilsin, biri beni hemşerimle tanışırsa kardeşimi görmüş gibi olurum.Yanancı olduğu için bayan olduğu için
Sırf bu olay yüzünden tabi ki
Hyr tanıştrmadılar ama konuyu konuşup halletk biz sorun yok yani
Evt soğuk mrb gülümsemeden zoraki verilen bir mrb
Hayatınızda hiç insan görmeden mağaralarda mı büyüyüp şehre iniyorsunuz da selamlaşmalar size olay oluyor anlamıyorum ki. Bakın hanimefendi, nişanlınızın yaptığına medeniyet deniyor. Korkulacak bir şey değil. Medeniyetin kitabı filan varsa bulun okuyun. İnsanlardan korkmadan, bir arada yaşamanıza yardımcı olur belki. Toplum içinde de göze batmazsınız böyle. Aksini ömür boyu çekersiniz. Hadi kolay gelsin.
Okumak ama yine de kendine bir şey katamamakla ilgili çok güzel bir atasözümüz var, şimdi yazmayayım buraya ama... Akademisyen filan, çok komik geldi.konu sahibi akademisyen oldu
eşi de akademisyen
arada gidesim geliyor buralardan oraya gelelim mi
ohooooooooooooooooooo eşinlik ne var ki bundamrhabalar
Konuyu açıp açmama kobusunda brz kararsız kaldım ama aklıma geldikçe rahatsız oluyorum belkide sizden abarttığımı duymak rahatlatır beni.
Geçen hafta alışverişe çıktık ev için ben kayınvalidem ve nişanlım gittiğimiz bi mağazada hesap ödenirken bi kız geldi kızı kv tanıyomuş, gördü işte bu kızı ve nişanlıma bak x buda bizim ordan işte hemşerimiz dedi,nişanlımda kıza dönüp öylemiii mrb dedi oda mrb dedi.bu kadar ama sinir oldum işte mişanlıma,kıza mrb demek zorunda değildi hmm öylemi diyip geçebilirdi yada mrb yı soğuk birşekilde diyip geçebilirdi sanki kız o an birşeyler dese karşılık verecek gibiydi hayır yani geçiştirerek mrb de geç.tabi ki dillendirmedim bu konuyu birşey söylemedim ama içim içimi yiyo aklıma geldikçe taktım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?