Abartıyor muyum sizce

Neden soğuk merhaba desin?
Yanancı olduğu için bayan olduğu için
Bence abartiyorsunzzz :))
Sirf bu olaydan mi sinir oldunuz yoksa nisanliniz tenel olarak flörtü mü seviyor, demek istediniz acaba?
Sırf bu olay yüzünden tabi ki
kesinlikle abartıyorsunuz. yalnız sizi de tanıştırmışlardır umarım? ben olsam sadece ona takılırdım. yoksa merhabadan ne olur.
Hyr tanıştrmadılar ama konuyu konuşup halletk biz sorun yok yani

Soğuk merhaba...o da iyiymiş, abartiyosun evet
Evt soğuk mrb gülümsemeden zoraki verilen bir mrb

Haklisiniz tabii ki dunyadaki tek erkek nisanliniz oldugu icin.

Allah sabir versin ona baska birsey demiyorum.

Tabi öylede soğuk mrb demek var gülümseyerek mrb demek var

bence sen kk'daki kadınları sınıyorsun diğer konunla beraber.. diğer konuya da dedim buna da diyorum allah müstakbel kocana sabır versin.. sen böyle devam edersen adam seni çekmez benden sana söylemesi.. çekmesin de zaten yazık bu nasıl bi takıntıdır ya..

Yanancı olduğu için bayan olduğu için

Sırf bu olay yüzünden tabi ki

Hyr tanıştrmadılar ama konuyu konuşup halletk biz sorun yok yani

Evt soğuk mrb gülümsemeden zoraki verilen bir mrb
Harem selamlık falan geri getirilsin, biri beni hemşerimle tanışırsa kardeşimi görmüş gibi olurum.
Neden zoraki diyor ya nezaket kuralından haberiniz yok mu sırf bayan diye tersleyip zoraki mi merhaba diyecek?
Neyse niye uğraşıyorum ki bana ne, benimle mi evlenecek sizinle evlenecek kendi düşünsün.

Hayatınızda hiç insan görmeden mağaralarda mı büyüyüp şehre iniyorsunuz da selamlaşmalar size olay oluyor anlamıyorum ki. Bakın hanimefendi, nişanlınızın yaptığına medeniyet deniyor. Korkulacak bir şey değil. Medeniyetin kitabı filan varsa bulun okuyun. İnsanlardan korkmadan, bir arada yaşamanıza yardımcı olur belki. Toplum içinde de göze batmazsınız böyle. Aksini ömür boyu çekersiniz. Hadi kolay gelsin.

Ya iyi misiniz ketum kimseyle konuşmayan adamla ömür mü geçer? Normal olan Merhaba demesidir

konu sahibi akademisyen oldu

eşi de akademisyen

arada gidesim geliyor buralardan oraya gelelim mi

konu sahibi akademisyen oldu

eşi de akademisyen

arada gidesim geliyor buralardan oraya gelelim mi
Okumak ama yine de kendine bir şey katamamakla ilgili çok güzel bir atasözümüz var, şimdi yazmayayım buraya ama... Akademisyen filan, çok komik geldi.

ohooooooooooooooooooo eşinlik ne var ki bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…