Abartıyor muyum sizce

Evet abartıyorsunuz. Merhaba demek nezaket kurallarından biridir. Nişanlınız kimseyle iletişim kuramayacak mı?
Sizi tanıştırdılar mı o kızla?

O değil de seni adam yerine koyup tanıştırmamışlar herhalde, bu da x'in nişanlısı falan şeklinde. Sen kıskansan ne yazar kıskanmasan ne yazar, ortada daha önemli bir sorun var.

Onun dışında bu kızı bu kadar kıskandığına göre bence bu kız senden çok daha güzeldi, kendini kızın yanında sönük hissettiğin için bu kadar rahatsız oldun. Başka ne açıklaması olabilir?

evet takmışsınız,abartmışsınız

Hayır beni tanıştırmadı kv ve bilerek yaptığını düşünüyorum

Konuşma ne kadar sürdü?
Sizi işkillendirmek istemiyorum kayınvalidenizin size karşı davranışını bilmiyorum ama çok detaya girdilerse kasten görmezden gelmiş olabilir.

Ben şahsen kayınvalidemden hiç böyle bir davranış görmediğim için tuhaf geldi. Aksine kimi görse selamlaştıktan sonra beni öne atar.

Evt bu da önemli ana adam yerine koyup koymama lafı çok çirkin
Lafın çirkinliğini boşver, senin tanıştırılmaman laftan bin kat daha çirkin bence. Yalan mı? Rahatsız olduysan değiştireyim, nasıl olsa kendini ifade etmenin bir sürü yolu var dilimizde. Adam yerine koymamak demesem seni umursamıyor veya seni ciddiye almıyor ki tanıştırmamış bile diyeceğim mecburen. Veya senin varlığını önemsemediği için tanıştırmamış. Hangi laf kayınvalidenin bu hareketinden daha çirkin olabilir?

Yahu buna takana kadar kv bu oğlum derken bu da gelinim diye seni de tanıtmalıydı onu niye yapmadı diye tak kafana.

Gülümseyerek merhaba demişmiş.
Koy kafese adamı işe falan da yollama evlenince bari

Kendimi övmek için söylemiyorum ama kız yanımdan bile geçemez o konuda derdim bu değil sadece rahatsız oldum

Konuyu biraz eksik anlatiyorsunuz sanki boyle olunca herkes nisanlinizin slm vermesine takildiniz sandi fakat sizin asil rahatsiz oldugunuz sey farkli sanirim

Benim de sevgilime sürekli gittiği markette çalışan kız, kahve alınca yanına pasta da indirimde kahvenin yanında iyi gider demiş gülümseyerek. İntihar etmem mi lazım.

Şaka bi yana sizi tanıstırmamasına takılmanız daha doğru olur kvniz sizin için xin nişanlısı diye tanıtabilirdi bence tek sorun o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…