- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi elifff_____
-
Hmmm öyleyse kv oğlu için o kızı düşünüyor olabilir, belkide bunu kızla ikisi ayarladılar önceden ve belli ettiler size.Ama benden de bahsedebilir orada açıkcası sadece oğluyla tanıştırması garip
Hayır beni tanıştırmadı kv ve bilerek yaptığını düşünüyorumEvet abartıyorsunuz. Merhaba demek nezaket kurallarından biridir. Nişanlınız kimseyle iletişim kuramayacak mı?
Sizi tanıştırdılar mı o kızla?
evet takmışsınız,abartmışsınızmrhabalar
Konuyu açıp açmama kobusunda brz kararsız kaldım ama aklıma geldikçe rahatsız oluyorum belkide sizden abarttığımı duymak rahatlatır beni.
Geçen hafta alışverişe çıktık ev için ben kayınvalidem ve nişanlım gittiğimiz bi mağazada hesap ödenirken bi kız geldi kızı kv tanıyomuş, gördü işte bu kızı ve nişanlıma bak x buda bizim ordan işte hemşerimiz dedi,nişanlımda kıza dönüp öylemiii mrb dedi oda mrb dedi.bu kadar ama sinir oldum işte mişanlıma,kıza mrb demek zorunda değildi hmm öylemi diyip geçebilirdi yada mrb yı soğuk birşekilde diyip geçebilirdi sanki kız o an birşeyler dese karşılık verecek gibiydi hayır yani geçiştirerek mrb de geç.tabi ki dillendirmedim bu konuyu birşey söylemedim ama içim içimi yiyo aklıma geldikçe taktım yani.
Evt bu da önemli ana adam yerine koyup koymama lafı çok çirkinO değil de seni adam yerine koyup tanıştırmamışlar herhalde, bu da x'in nişanlısı falan şeklinde. Sen kıskansan ne yazar kıskanmasan ne yazar, ortada daha önemli bir sorun var.
Hayır beni tanıştırmadı kv ve bilerek yaptığını düşünüyorum
Lafın çirkinliğini boşver, senin tanıştırılmaman laftan bin kat daha çirkin bence. Yalan mı? Rahatsız olduysan değiştireyim, nasıl olsa kendini ifade etmenin bir sürü yolu var dilimizde. Adam yerine koymamak demesem seni umursamıyor veya seni ciddiye almıyor ki tanıştırmamış bile diyeceğim mecburen. Veya senin varlığını önemsemediği için tanıştırmamış. Hangi laf kayınvalidenin bu hareketinden daha çirkin olabilir?Evt bu da önemli ana adam yerine koyup koymama lafı çok çirkin
Kendimi övmek için söylemiyorum ama kız yanımdan bile geçemez o konuda derdim bu değil sadece rahatsız oldumO değil de seni adam yerine koyup tanıştırmamışlar herhalde, bu da x'in nişanlısı falan şeklinde. Sen kıskansan ne yazar kıskanmasan ne yazar, ortada daha önemli bir sorun var.
Onun dışında bu kızı bu kadar kıskandığına göre bence bu kız senden çok daha güzeldi, kendini kızın yanında sönük hissettiğin için bu kadar rahatsız oldun. Başka ne açıklaması olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?