- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
-
Peki bişeyi merak ediyorum, başka bir ortamda başka bir kız olsaydı da ona dönüp gülümseyerek merhaba demiş olsaydı yine rahatsız olur muydun?Kendimi övmek için söylemiyorum ama kız yanımdan bile geçemez o konuda derdim bu değil sadece rahatsız oldum
Oradı öyle ama bunu taksam ne değişcek ki nişsnlım buna kızmalıydı mesela bu konuda ben hesap sorup yüzgöz olamam kiYahu buna takana kadar kv bu oğlum derken bu da gelinim diye seni de tanıtmalıydı onu niye yapmadı diye tak kafana.
Gülümseyerek merhaba demişmiş.
Koy kafese adamı işe falan da yollama evlenince bari
Cam fanus ister misin....görmemişin bir nişanlısı olmuş dedirteceksin zorla.....mrhabalar
Konuyu açıp açmama kobusunda brz kararsız kaldım ama aklıma geldikçe rahatsız oluyorum belkide sizden abarttığımı duymak rahatlatır beni.
Geçen hafta alışverişe çıktık ev için ben kayınvalidem ve nişanlım gittiğimiz bi mağazada hesap ödenirken bi kız geldi kızı kv tanıyomuş, gördü işte bu kızı ve nişanlıma bak x buda bizim ordan işte hemşerimiz dedi,nişanlımda kıza dönüp öylemiii mrb dedi oda mrb dedi.bu kadar ama sinir oldum işte mişanlıma,kıza mrb demek zorunda değildi hmm öylemi diyip geçebilirdi yada mrb yı soğuk birşekilde diyip geçebilirdi sanki kız o an birşeyler dese karşılık verecek gibiydi hayır yani geçiştirerek mrb de geç.tabi ki dillendirmedim bu konuyu birşey söylemedim ama içim içimi yiyo aklıma geldikçe taktım yani.
Durduk yerde mi?evt olurdum ama mesela iş ark filansa tabi rahatsız olmazdımPeki bişeyi merak ediyorum, başka bir ortamda başka bir kız olsaydı da ona dönüp gülümseyerek merhaba demiş olsaydı yine rahatsız olur muydun?
Kaç yaşındasın? Nişanlın hayatına giren ilk erkek mi mesela ilk sevgili, ilk aşık olunan kişi falan şeklinde?Durduk yerde mi?evt olurdum ama mesela iş ark filansa tabi rahatsız olmazdım
Konuşma tam da anlattığım kadar sürdü yani kv sadece bak x buda bizm ordan dedi nişanlımda dönüp öylemi mrb dedi kzda mrb dedi bu kadarKonuşma ne kadar sürdü?
Sizi işkillendirmek istemiyorum kayınvalidenizin size karşı davranışını bilmiyorum ama çok detaya girdilerse kasten görmezden gelmiş olabilir.
Ben şahsen kayınvalidemden hiç böyle bir davranış görmediğim için tuhaf geldi. Aksine kimi görse selamlaştıktan sonra beni öne atar.
Haklısın kv yaptığı çok çirkin ama sende ifade ederken sadece onn yaptığı hareketin çirkin olduğunu söykeyebilirdin ki zaten üzüldüm yeterince ama ciddiye almıyorum çünkü nişanlımla bi sorun olduğunda konuşur hallederiz ama kv birşey söyleyip yüzgöz olamam mesafe koyup takmamak daha iyiLafın çirkinliğini boşver, senin tanıştırılmaman laftan bin kat daha çirkin bence. Yalan mı? Rahatsız olduysan değiştireyim, nasıl olsa kendini ifade etmenin bir sürü yolu var dilimizde. Adam yerine koymamak demesem seni umursamıyor veya seni ciddiye almıyor ki tanıştırmamış bile diyeceğim mecburen. Veya senin varlığını önemsemediği için tanıştırmamış. Hangi laf kayınvalidenin bu hareketinden daha çirkin olabilir?
Oradı öyle ama bunu taksam ne değişcek ki nişsnlım buna kızmalıydı mesela bu konuda ben hesap sorup yüzgöz olamam ki
Evt ben nişanlımın slm vermesine değil öylemiii diyip gülümseyerek slm vermesine takıldım kv davranışınada üzüldüm ama ciddiye alıp kendimi üzmek istemiyorumKonuyu biraz eksik anlatiyorsunuz sanki boyle olunca herkes nisanlinizin slm vermesine takildiniz sandi fakat sizin asil rahatsiz oldugunuz sey farkli sanirim
abartıyorsunmrhabalar
Konuyu açıp açmama kobusunda brz kararsız kaldım ama aklıma geldikçe rahatsız oluyorum belkide sizden abarttığımı duymak rahatlatır beni.
Geçen hafta alışverişe çıktık ev için ben kayınvalidem ve nişanlım gittiğimiz bi mağazada hesap ödenirken bi kız geldi kızı kv tanıyomuş, gördü işte bu kızı ve nişanlıma bak x buda bizim ordan işte hemşerimiz dedi,nişanlımda kıza dönüp öylemiii mrb dedi oda mrb dedi.bu kadar ama sinir oldum işte mişanlıma,kıza mrb demek zorunda değildi hmm öylemi diyip geçebilirdi yada mrb yı soğuk birşekilde diyip geçebilirdi sanki kız o an birşeyler dese karşılık verecek gibiydi hayır yani geçiştirerek mrb de geç.tabi ki dillendirmedim bu konuyu birşey söylemedim ama içim içimi yiyo aklıma geldikçe taktım yani.
Konuşma tam da anlattığım kadar sürdü yani kv sadece bak x buda bizm ordan dedi nişanlımda dönüp öylemi mrb dedi kzda mrb dedi bu kadar
Onun hareketinin ne kadar çirkin olduğunun farkındasındır diye düşünüp mesajıma onu eklemedim. Ufak detaylara bu kadar takılmaya devam edersen hayatı hem kendine hem de nişanlına zindan edersin. Sen şimdi adamın merhaba deyip dememesine karışırsan ve böyle devam edersen adam yarın öbür gün patlar, bu kadar karışamazsın insanlara. Özellikle erkekler böyle saçma sapan "merhaba dedin" olaylarına pek gelemezler benden söylemesi. Bak sor buradaki kadınlara, hepsi aynı şeyi söyler.Haklısın kv yaptığı çok çirkin ama sende ifade ederken sadece onn yaptığı hareketin çirkin olduğunu söykeyebilirdin ki zaten üzüldüm yeterince ama ciddiye almıyorum çünkü nişanlımla bi sorun olduğunda konuşur hallederiz ama kv birşey söyleyip yüzgöz olamam mesafe koyup takmamak daha iyi
Öylede ne yaoabilirim bunun içinŞaka bi yana sizi tanıstırmamasına takılmanız daha doğru olur kvniz sizin için xin nişanlısı diye tanıtabilirdi bence tek sorun o.
Tam olarak söylediğim şeyden rahatsız oldum yani başka birşey yokPeki bişeyi merak ediyorum, başka bir ortamda başka bir kız olsaydı da ona dönüp gülümseyerek merhaba demiş olsaydı yine rahatsız olur muydun?
Bana şöyle geliyor sen aslında başka bişeyden rahatsız olmuşsun ama merhaba demesinden rahatsız olduğunu burada söylüyorsun ya da kendi kendine öne sürdüğün sebep bu. Merhabadan rahatsız olmak inanılmaz anlamsız bişey çünkü.
Evt ama aradan bir hafta geçti şimdi söylenek nasıl olur bilmiyorumBen olsam tam da orada merhaba ben de x.
Düğünümüz şu tarihte bekleriz inşallah diye girerdim araya.
Kv bozulurdu belki.
Yani takıldığın yer yanlış.
Hadi o an vermedin bir tepki.
Şimdi nişanlına annene çok kırıldım ben orda yokmuşum gibi davrandı resmen.
İnsan gelinim diye tanıtmaz mı?
Ama bunu söyleyeceğim kendisine.
Çok ayıp bir büyük bunu hesap etmeliydi diye içini dökebilirsin.
.Gerçi sadece kv ye çatmamak lazım. Nişanlının tanıştırması gerekirdi asıl.
Siz de laf bitince merhaba deseydiniz iyiydi.
Şimdi bu gecede buna üzülürüm ofGerçi sadece kv ye çatmamak lazım. Nişanlının tanıştırması gerekirdi asıl.
Siz de laf bitince merhaba deseydiniz iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?