Abartıyor muyum sizce

Yahu bi kadin kolay kolay rahatsiz olmaz
görünmez enerjileri hisseder...
tabi eger ruh hali saglikli ise
bir merhabadan cok sey anlasacagi gibi
takilacak bir mevzu diil :)

Kendimi övmek için söylemiyorum ama kız yanımdan bile geçemez o konuda derdim bu değil sadece rahatsız oldum
Peki bişeyi merak ediyorum, başka bir ortamda başka bir kız olsaydı da ona dönüp gülümseyerek merhaba demiş olsaydı yine rahatsız olur muydun?

Bana şöyle geliyor sen aslında başka bişeyden rahatsız olmuşsun ama merhaba demesinden rahatsız olduğunu burada söylüyorsun ya da kendi kendine öne sürdüğün sebep bu. Merhabadan rahatsız olmak inanılmaz anlamsız bişey çünkü.

Yahu buna takana kadar kv bu oğlum derken bu da gelinim diye seni de tanıtmalıydı onu niye yapmadı diye tak kafana.

Gülümseyerek merhaba demişmiş.
Koy kafese adamı işe falan da yollama evlenince bari
Oradı öyle ama bunu taksam ne değişcek ki nişsnlım buna kızmalıydı mesela bu konuda ben hesap sorup yüzgöz olamam ki

Cam fanus ister misin....görmemişin bir nişanlısı olmuş dedirteceksin zorla.....

Kv.dem beni tanıştırmadı deseniz anlarımda bu söylediğiniz şeyin adını bile koyamadım. Kıskançlıktan çok öte.

Bazı insanlar daha samimidir bazı insanlar daha mesafelidir. Nişanlınızda demek ki sıcakkanlı.
Benim nişanlım biriyle tanıştırılsa " hımm oyle mi dese " bir sıkıntısı olduğunu düşünürüm.
Sizinki çok insani bir harekette bulunmuş.

Eğer bu kıskançlık huyunuz hep varsa evlenmeden once terapi öneriyorum size. Hem sizi rahatlatır hem de evlilikte böyle hatalar yaparak yıpratmazsınız birbirinizi.

Durduk yerde mi?evt olurdum ama mesela iş ark filansa tabi rahatsız olmazdım
Kaç yaşındasın? Nişanlın hayatına giren ilk erkek mi mesela ilk sevgili, ilk aşık olunan kişi falan şeklinde?

Sen neden atılıp da madem kayınvalide tanıştırmadı, sen neden kendini kıza tanıtıp "ben de x'in nişanlısıyım, merhaba" demedin?

Konuşma tam da anlattığım kadar sürdü yani kv sadece bak x buda bizm ordan dedi nişanlımda dönüp öylemi mrb dedi kzda mrb dedi bu kadar

Haklısın kv yaptığı çok çirkin ama sende ifade ederken sadece onn yaptığı hareketin çirkin olduğunu söykeyebilirdin ki zaten üzüldüm yeterince ama ciddiye almıyorum çünkü nişanlımla bi sorun olduğunda konuşur hallederiz ama kv birşey söyleyip yüzgöz olamam mesafe koyup takmamak daha iyi

Oradı öyle ama bunu taksam ne değişcek ki nişsnlım buna kızmalıydı mesela bu konuda ben hesap sorup yüzgöz olamam ki

Ben olsam tam da orada merhaba ben de x.
Düğünümüz şu tarihte bekleriz inşallah diye girerdim araya.
Kv bozulurdu belki.

Yani takıldığın yer yanlış.

Hadi o an vermedin bir tepki.

Şimdi nişanlına annene çok kırıldım ben orda yokmuşum gibi davrandı resmen.
İnsan gelinim diye tanıtmaz mı?
Ama bunu söyleyeceğim kendisine.
Çok ayıp bir büyük bunu hesap etmeliydi diye içini dökebilirsin.

Konuyu biraz eksik anlatiyorsunuz sanki boyle olunca herkes nisanlinizin slm vermesine takildiniz sandi fakat sizin asil rahatsiz oldugunuz sey farkli sanirim
Evt ben nişanlımın slm vermesine değil öylemiii diyip gülümseyerek slm vermesine takıldım kv davranışınada üzüldüm ama ciddiye alıp kendimi üzmek istemiyorum

abartıyorsun

Konuşma tam da anlattığım kadar sürdü yani kv sadece bak x buda bizm ordan dedi nişanlımda dönüp öylemi mrb dedi kzda mrb dedi bu kadar

Gerçi sadece kv ye çatmamak lazım. Nişanlının tanıştırması gerekirdi asıl.
Siz de laf bitince merhaba deseydiniz iyiydi.

Onun hareketinin ne kadar çirkin olduğunun farkındasındır diye düşünüp mesajıma onu eklemedim. Ufak detaylara bu kadar takılmaya devam edersen hayatı hem kendine hem de nişanlına zindan edersin. Sen şimdi adamın merhaba deyip dememesine karışırsan ve böyle devam edersen adam yarın öbür gün patlar, bu kadar karışamazsın insanlara. Özellikle erkekler böyle saçma sapan "merhaba dedin" olaylarına pek gelemezler benden söylemesi. Bak sor buradaki kadınlara, hepsi aynı şeyi söyler.

Şaka bi yana sizi tanıstırmamasına takılmanız daha doğru olur kvniz sizin için xin nişanlısı diye tanıtabilirdi bence tek sorun o.
Öylede ne yaoabilirim bunun için

Tam olarak söylediğim şeyden rahatsız oldum yani başka birşey yok

Evt ama aradan bir hafta geçti şimdi söylenek nasıl olur bilmiyorum

Gerçi sadece kv ye çatmamak lazım. Nişanlının tanıştırması gerekirdi asıl.
Siz de laf bitince merhaba deseydiniz iyiydi.
.
Bu aklıma hiç gelmedi doğrusu nişanlımda aslında buda benim nişanlm elif diyebilirdi of offfffff

Senin sosyal ilişkilerin çok mu zayıf? Gerçekten her zaman böyle gereksiz şeylere takılır mısın?
Bu tarz şeylere takılmak genelde özgüven eksikliğinden gelir. Yani nişanlının herhangi bir kızdan kolaylıkla hoşlanabileceğini falan mı düşünüyorsun?

abartıyorsun

ne yapsın adam annesi anlatmış od a öyle mi deyip merhaba demiş

kıza sen neden bu şehirdesin; nerde kalıyorsun; görüşelim vs dememiş ki

merhaba demiş

özgüveninizi çağırın tatilden; her merhaba denilen kişiye takarsak hayatımız bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…