Abartıyor muyum sizce

Siz gerçek bir insan misiniz, sıcak merhaba soğuk merhaba mi olur ya, aslinda orda nasılsınız diye bile sorulurdu allahtan sormamis nisanliniz, adamı alnının ortasından vururdunuz, herhalde...

çok abartmışsınız kendinizi dizginleyin, alt tarafı merhaba ne olacak sanki. iş yerinde olmasına nasıl tahammül ediyorsunuz bu adamın kesin bayanlar vardır çünkü etrfında, evdekilerden çok iş yerindekileri görüyoruz.

Evet abartmışsıniz

Rica etsem, nisanlina benim sahsen senin adina ozur dilegimi iletirmisin?

Naparsin eniste bey, kimi sansli dogar kimiside sen gibi olur.
Allah kolaylik versin.

Ben sizi anladım bende biraz uyuz olabilirdim ama kesinlikle bu konuyu kafama takmazdım anlık bi uyuzluk olurdu yani siz biraz abartmışsınız buraya yazmakla :)

Ayrılın hemen bugün merhaba diyen yarın nasılsınız der mazallah!!

Kesinlikle abartiyorsunuz, kv.niz tanitmis kizi, nisanlinizda hem kiza, hem annesine ayip olmasin diye bir merhaba demis.
Ne var ki bunda??

Bence abartiyorsunzzz :))
Sirf bu olaydan mi sinir oldunuz yoksa nisanliniz tenel olarak flörtü mü seviyor, demek istediniz acaba?

davetli krizinden önce böyle bir konu açmanı hiç yadırgamadım böyle insanlarda var dedirttiniz bana

kesinlikle abartıyorsunuz. yalnız sizi de tanıştırmışlardır umarım? ben olsam sadece ona takılırdım. yoksa merhabadan ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…