- 2 Eylül 2015
- 507
- 400
- 18
- Konu Sahibi elifff_____
-
Tabi ki bende oda konuşuyoruz bayanlarla erkeklerle benim derdim mrb değil aslında yani içtenlikle mrb demek yerine geçiştirerek mrb dedeydi daha iyi olurdu çünkü o kz bir ya ancı
Annesi hemsermz diyince ondan o sekilde bu mrb demstr..yoksa ilgisini cekse bile senn yanndykn yapmz en azndnTabi ki bende oda konuşuyoruz bayanlarla erkeklerle benim derdim mrb değil aslında yani içtenlikle mrb demek yerine geçiştirerek mrb dedeydi daha iyi olurdu çünkü o kz bir ya ancı
Ortalama bi kızdıKiz guzel miydi bari
Buda gzl bence kotu niyetli dememistr..hem bu sekilde kendine eziyet etme bi r mrbdan nolucakOrtalama bi kızdı
Bızuldum ama sonra takmamaya karar verdim değmez yaniYa ne var bunda canım, nişanlılık dönemlerinizi böyle düşüncelerle yaşamayın. Tadını çıkarın.
Kayınvalidene de bozuldun mu tanıştırdı diye :) kadına da takma kafayı şimdiden.
Evt ama sinirden aklıma gelmedi işteMadem kıskandın sende koca bir merhabaaaaabende nişanlısıyım benimle de hemşeri sayılırsın artık deseydin kendini yiyip bitireceğine
Aaaa nasil yani kiza merhaba mi dedi?kesinlikle seni sevmiyor, seven adam kendisine merhaba diyen kiza once iki tokat atar arkasindan bir tekme, bir sag ve bir sol yumruk olmak uzere iki de yumruk cakardi.. biz sahsen, bizzat, kendimiz oyle yapiyoruz
kiz sen ne alemsin gece gece cok guldum yanaklarim agridi resmen ya gulmemek icin direniyorumEvcil dişi sineğimi verebilirim...Bir süre nişanlınızın üzerine koyarak kıskançlık alıştırmaları yapabilirsiniz.
Eki Görüntüle 1630386
Bazen bu erkeklere de acıyorum...Hayır yani bir erkek bir bayanla hiç mi tek kelime etmeyecek,selamlaşmayacak,bir çift laf konuşmayacak?mrhabalar
Konuyu açıp açmama kobusunda brz kararsız kaldım ama aklıma geldikçe rahatsız oluyorum belkide sizden abarttığımı duymak rahatlatır beni.
Geçen hafta alışverişe çıktık ev için ben kayınvalidem ve nişanlım gittiğimiz bi mağazada hesap ödenirken bi kız geldi kızı kv tanıyomuş, gördü işte bu kızı ve nişanlıma bak x buda bizim ordan işte hemşerimiz dedi,nişanlımda kıza dönüp öylemiii mrb dedi oda mrb dedi.bu kadar ama sinir oldum işte mişanlıma,kıza mrb demek zorunda değildi hmm öylemi diyip geçebilirdi yada mrb yı soğuk birşekilde diyip geçebilirdi sanki kız o an birşeyler dese karşılık verecek gibiydi hayır yani geçiştirerek mrb de geç.tabi ki dillendirmedim bu konuyu birşey söylemedim ama içim içimi yiyo aklıma geldikçe taktım yani.
Herzan sicak yapili birisyse bence takam derimmrhabalar
Konuyu açıp açmama kobusunda brz kararsız kaldım ama aklıma geldikçe rahatsız oluyorum belkide sizden abarttığımı duymak rahatlatır beni.
Geçen hafta alışverişe çıktık ev için ben kayınvalidem ve nişanlım gittiğimiz bi mağazada hesap ödenirken bi kız geldi kızı kv tanıyomuş, gördü işte bu kızı ve nişanlıma bak x buda bizim ordan işte hemşerimiz dedi,nişanlımda kıza dönüp öylemiii mrb dedi oda mrb dedi.bu kadar ama sinir oldum işte mişanlıma,kıza mrb demek zorunda değildi hmm öylemi diyip geçebilirdi yada mrb yı soğuk birşekilde diyip geçebilirdi sanki kız o an birşeyler dese karşılık verecek gibiydi hayır yani geçiştirerek mrb de geç.tabi ki dillendirmedim bu konuyu birşey söylemedim ama içim içimi yiyo aklıma geldikçe taktım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?