Abartıyor muyum sizce

Tabi ki bende oda konuşuyoruz bayanlarla erkeklerle benim derdim mrb değil aslında yani içtenlikle mrb demek yerine geçiştirerek mrb dedeydi daha iyi olurdu çünkü o kz bir ya ancı

Tabi ki bende oda konuşuyoruz bayanlarla erkeklerle benim derdim mrb değil aslında yani içtenlikle mrb demek yerine geçiştirerek mrb dedeydi daha iyi olurdu çünkü o kz bir ya ancı
Annesi hemsermz diyince ondan o sekilde bu mrb demstr..yoksa ilgisini cekse bile senn yanndykn yapmz en azndn

Evet abartiyorsun alti ustu mrb ne varki ben ayni durumda olsam kocaman gulumsemeyle mrb der bide nasilsiniz diye sorardim bu bana göre nezaket kuralidir kötü bi niyet yok ortada bana gore sende kiza mrb diye bilirdin yani

Ya ne var bunda canım, nişanlılık dönemlerinizi böyle düşüncelerle yaşamayın. Tadını çıkarın.
Kayınvalidene de bozuldun mu tanıştırdı diye :) kadına da takma kafayı şimdiden.

Yani, klasik görgü kurallarını uyguladı diye dertlenmek abartmak değil.
Siz değil nişanlınız abartmış bir de tokalaşmışsa "yazıklar olsun" deyip fırlatsaydınız yüzüğü kafasına.

Böylesine kıskançlığı psikolojik rahatsızlık derecesine gelmiş bir kadınla nişanlanmakla hata etmiş adam asıl!Siz evlenince adamı eve de zincirlersiniz.Ne kadınlar var,şaşkınlıkla okudum.

Ahahahahahahahah

Bazen bu erkeklere de acıyorum...Hayır yani bir erkek bir bayanla hiç mi tek kelime etmeyecek,selamlaşmayacak,bir çift laf konuşmayacak?
Bir merhabadan içinizi yiyecek nasıl bir durum ortaya çıkarttınız anlamıyorum.
Oldu olacak nişanlınızı kara çarşafla dışarı çıkarın,olsun bitsin.

Herzan sicak yapili birisyse bence takam derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…