Abartıyor muyum yoksa gerçekten rahatsız olmalı mıyım?

sorun da bırakıp gitmenin zor olması. geçmiş ilişkilerinde başarısız olması, bazılarında bırakılması ve genel olarak yalnız bir insan olması onu bırakmamı zorlaştırıyor. bir de evlenmek istediği sevdiği kişi olarak ben de bırakırsam ne hale gelir. kıyamıyorum işte.:110:
kendini sevmelisin adamın kaybetme korkusu olsa yapmazdı ya yaş farkı da çok geldi gözüme ne bilim sen bilirsin ama evlenmek için çok küçüksün

Bazı erkekler ne kadar boş işlerle uğraşıyor. Bazen düşünmüyor değilim ben erkek olsam aynı şeyleri yaparmıydım :KK51:
Olgun bir erkek için çok gereksiz hareketler ayrıca hemen kılıfınada uydurmuş. İki defa yakalamışsın madem üzülüyorsan yol ver gitsin.

kendini sevmelisin adamın kaybetme korkusu olsa yapmazdı ya yaş farkı da çok geldi gözüme ne bilim sen bilirsin ama evlenmek için çok küçüksün
bende insanlara acıma özelliği abartılı derecede, bir de sevdiğim kişi olunca kıyamıyorum kendimi ikinci plana atıyorum.
bu yaşta asla evlenmem zaten, çok zor bir okulda okuyorum, evlensem kariyerime elveda etmiş olurdum.

bende insanlara acıma özelliği abartılı derecede, bir de sevdiğim kişi olunca kıyamıyorum kendimi ikinci plana atıyorum.
bu yaşta asla evlenmem zaten, çok zor bir okulda okuyorum, evlensem kariyerime elveda etmiş olurdum.
canım 26 yaşımdayım evlilik fikri yeni yeni oluşuyo çok mu aşıksın çok mu değerli bilmiyorum ama yaşının kıymetini bil. yaş farkı olup ilişkilerde çok vardır ama biraz daha büyük olsaydın keşke ünide gez takıl hayatını yaşa. bu da saçma davranıyor yaşıtlarında :)

Bazı erkekler ne kadar boş işlerle uğraşıyor. Bazen düşünmüyor değilim ben erkek olsam aynı şeyleri yaparmıydım :KK51:
Olgun bir erkek için çok gereksiz hareketler ayrıca hemen kılıfınada uydurmuş. İki defa yakalamışsın madem üzülüyorsan yol ver gitsin.
başkasında okusam bu konuyu sizin söylediğinizin aynısını söylerdim. hadi jewelry, güçlü ol mantığını dinle diyorum ama sürdüremiyorum. bazı kadınlar neler neler yaşıyor, nelere katlanıyor, gerçekten imreniyorum. umarım bir gün o konuma gelebilirim.

canım 26 yaşımdayım evlilik fikri yeni yeni oluşuyo çok mu aşıksın çok mu değerli bilmiyorum ama yaşının kıymetini bil. yaş farkı olup ilişkilerde çok vardır ama biraz daha büyük olsaydın keşke ünide gez takıl hayatını yaşa. bu da saçma davranıyor yaşıtlarında :)
yaş farkı birlikteyken aklımın ucundan bile geçmiyor ama ben 9 yaşında evcilik oynarken onun evlenmiş olması vay canına dedirttiriyor ara sıra.
evet çok seviyorum işte, zayıf noktam da bu :110:

Bu erkekler neden boyle ya. Sanirim tarih boyunca bu sorunun cevabi bulunmayacak. Elindekiyle yetinemiyolar:KK51:
Ben olsam bende cildirirdim birde ustune aciklama yapmis keske yapmasaymis daha iyiymis:KK14: bence davranislarini gozle adamin karakterinde catlaklar var su sizdiriyor.
özrü kabahatinden büyük derler ya aynen öyle, günlük hayatta kadınlar beni soğuk buluyor uzak duruyor merak etme diyor, ben de zaten sen varken asla başkasını düşünmem, seni seviyorum diyor. birlikteyken davranışları da bu yönde ama gizli yanları mı var, veya erkeklere özgü doğal bir şey de ben mi anlayamıyorum diye düşündürdü beni

bir de resimlerin altında sexy falan yazıyordu iyice tepem attı. buna karşı savunması da o yazıları benim fotoğrafını paylaştığım kişiler yazmış, ben onlardan paylaşınca otomatik olarak öyle yazılmış dedi de hiç mantıklı bir açıklama gibi gelmedi

bir de bir keresinde şöyle bir olay oldu ama bunda da kararsızım abartma konusunda. onun arabasındayken yolda canım sıkılır etrafı karıştırırım. o da arabasındaki bazı bölümleri fazla dağıtır çöplük gibidir düzenliyim dedim. düzenlerken 2 tane masaj salonu kartı buldum, bu ne ya dedim? onları arabanın camına koyuyorlar dedi. ben de iyi de o zaman çöpe atsana burada ne işi var dedim, ben dışarıda çöp bulamadım buraya koydum unutmuşum kalmış dedi. sonra kartvizitliğini buldum orada da 2 tane vardı. olayın garipliğini anlamış olacak ki arabayı temizleyelim beraber onları da çöpe atalım dedi. ben de düşündüm, diğerlerini öylesine çöp gibi sağa sola atmış tamam, bunları niye kartvizitliğe koymuş, bunu da mı aceleyle öylesine dikkatsizce yaptı diye. ama ona kızmadım baş başa günümüz mahvolmasın diye. olay kapandı da yine aklıma takıldı tabi bu.

çok da takip edemiyorum. uzak oturuyoruz çok sık görüşmüyoruz. estetik değil de pozlar daha çok erotik gibiydi sanatsaldan öte.

Acayip değişken değer yargıları işin içine giriyor durumda, evet pinterestte hesabı olması normal, taglere göre aratılmış ve bulunmuş veya bakılmıştır o fotolara ama neye göre estetik, erotik, sanatsal bilemiyoruz, bir tanesini örnek verseniz bile herkes kendine göre cevap verecek, fotoyu çeken bile bilemez yani tam olarak ne olduğunu, ama bunu gizli bir yerde ve "takipçi" için yapıyorsa bu yaşta insanın trübünlere oynaması kişiliğinin bir tarafının bodur kaldığına gösterge evet. Bu sebebi ben kabul edemem, çok çook daha mantıklı bir sebebe inanabilirim bu tip bir şeyde.

İkinci kısma ise ister gün mahvolsun ister ilişki mahvolsun hiç umrumda değil, mutlu son masajıdır diye düşünürüm o kartların orada durma sebebi, bana eğer bilindik sitelerden, bilindik otellerden masaj fırsatı sunuluyor vs. demediyse daha önce. Sanala kızıp somutu yutmam. Kalkıp burada efe kesilip kendi sevgilisine/eşine laf edemeyenlerden değilim insanlar bunu demeye pek meraklılar bu konularda, eşimin cüzdanını karıştırmam ama cebinde yerdeki saçma sapan telefonlu kağıtlardan bulsam çamaşır yıkamadan önce, kavga çıkartırım neden çıkartmayayım? Şimdiye kadar öyle bir şeye denk gelmediğim için de (10 sene) rahat rahat konuşuyorum, sen belediye görevlisi misin ki yerleri temizleme işini üstüne aldın? veya çöp kutusu bulamayacak kadar akılsız mısın? da ilk lafım olur.

Son düzenleme:
Kaç yıldır berabersiniz ki?
Sen kendi değerini bil önce. 5 yıl sonra 25 olunca, 40'ında ve böyle biriyle evlendikten sonra pişmanlık duyarsan senin hayatını kim toplayacak?
Canım bak; birincisi o yaşta bir adamın kadınlarla günlük hayatta ilişkileri doğal olmalı, ikincisi sanal bir cinsel kimlik hayatında önemli bir yer tutmamalı. En kötüsü de 30 lu yaşlarda bir erkeğin 17-18 inde bir kıza o gözle bakmasını ben çok hoş karşılayamıyorum maalesef.
Senin hayatın, sen bilirsin tabii...ama çok gençsin, kendi değerini de hatırla lütfen.
7-8 ay oldu. daha yeni. ben de o pişmanlık ihtimalinden çok korkuyorum. evlilik çocuk oyuncağı değil sonuçta, çok iyi düşünmeli ve tartmalıyım, evlilikteki sorunlar ve boşanma süreci çok zor şeyler.
ben de ilk başta hiç tahmin etmezdim, bu yaşına kadar cinsellikten hevesini almıştır biraz durulmuştur diye tahmin ediyordum. ama öyle değilmiş.
ben de başkasında duysam o yaşta adamla ne işi var diye düşünürdüm açıkçası, doğru gelmezdi. hayat gerçekten sürprizlerle doluymuş.

Erkekleri dırdırıyla bunaltan kadınlara sinir olurum.

Ufak meseleleri büyütenlere...

Ama bu duruma ben bile iyimser bakamadım.

normal bir site, kötü bir yer değil ama paylaştığı resimler kötü. savunması ise sitede begeni topluyordum resimleri paylaşınca takipçi sayım arttı, hem de dikkat edersen kadınların vücut yapısı sana benziyor yani sen tam zevkime goresin oldu. Bu da sıvamak oluyor sanırım.

Onların vücudu mu size benziyor siz mi onun beğenisine uyuyorsunuz?

Dediği size özel olmadığı gibi sizi genelleştirmekten başka bir şey değil.

Yani siz olmasanız sizin fiziğinizde başkası da olabilir.

Kısacası dediğinin meali şu:

"Ben senin de içinde olduğun tipte kadınlardan hoşlanıyorum, nerede görsem bakarım affetmem..."

normalde hem kadınlara hem erkeklere karşı aşırı mesafelidir. hiç yanimdayken başkasına baktığni ilgilendiğini bahsettigini duymadım hatta arkadaşları kadınlara karşı olan mesafesi yüzünden onunla dalga geçiyormus. hiç beklemezdim şaşırdım bu olayda da

Ben hiç şaşırmadm...

Nerede aç adam görsem hep kadınlara mesafeli görünür, içten yanar.

Çapkınların yarıdan fazlasının dilinde çok azı belindedir hovardalığı..

Siz konduramazsınız ama o beğendiği tipte kadınlar yüz versin, birlikte olduktan sonra sorun çıkarmayacak olsun da görelim onun mesafesini...

bazı kadınlar neler neler yaşıyor, nelere katlanıyor, gerçekten imreniyorum. umarım bir gün o konuma gelebilirim.

Ne dilediğinizin farkında mısınız?

O kadınlar ayakları yere sağlam basmadığı için eziklik psikolojisiyle...

Kendi başlarına tek kişi edemeyecekleri için katlanıyorlar onlara.

"Nelere katlanıyor" dediğiniz kadınlar maddiyata, sağlığa vs değil de erkekten yana dedirtiyorlarsa bunu...

Geneli zavallıdır.

Umarım asla onlardan yani başkalarının acıdığı tiplerden biri olmaz, ayakta uyutulmazsınız...
:KK14:

Olgunluk yaşla ilgili değildir . Kafa yapısıyla ilgilidir. 15 yaş çok fazla bence .

Erkekleri dırdırıyla bunaltan kadınlara sinir olurum.

Ufak meseleleri büyütenlere...

Ama bu duruma ben bile iyimser bakamadım.

Onların vücudu mu size benziyor siz mi onun beğenisine uyuyorsunuz?

Dediği size özel olmadığı gibi sizi genelleştirmekten başka bir şey değil.

Yani siz olmasanız sizin fiziğinizde başkası da olabilir.

Kısacası dediğinin meali şu:

"Ben senin de içinde olduğun tipte kadınlardan hoşlanıyorum, nerede görsem bakarım affetmem..."

Ben hiç şaşırmadm...

Nerede aç adam görsem hep kadınlara mesafeli görünür, içten yanar.

Çapkınların yarıdan fazlasının dilinde çok azı belindedir hovardalığı..

Siz konduramazsınız ama o beğendiği tipte kadınlar yüz versin, birlikte olduktan sonra sorun çıkarmayacak olsun da görelim onun mesafesini...

Ne dilediğinizin farkında mısınız?

O kadınlar ayakları yere sağlam basmadığı için eziklik psikolojisiyle...

Kendi başlarına tek kişi edemeyecekleri için katlanıyorlar onlara.

"Nelere katlanıyor" dediğiniz kadınlar maddiyata, sağlığa vs değil de erkekten yana dedirtiyorlarsa bunu...

Geneli zavallıdır.

Umarım asla onlardan biri olmaz, ayakta uyutulmaz, başkalarının acıdığı tiplerden olmazsınız...
nelere katlanıyor derken, kendilerine yapılan yanlışları, aldatma gibi durumları affetmeyip cesur bir şekilde mantığını dinleyerek, her ne zorluğa yol açacak olursa olsun kararını verip ayrılanlardan bahsettim. katlanmayıp güçlü olmayı başarabilenlerden. kötü muameleye değil ayrılık zorluğu gibi durumlara.

şöyle diyor, hayalinde bir ideal kadın imajı varmış, paylaştığı resimler ona benziyormuş ama ben o ideale tamamen uyuyormuşum, dolayısıyla o kadınlar bana benziyormuş. kadınlar da çoğunukla japon koreli, yüz olarak birçoğu bana benzemiyor, bütün olay vücut mudur nedir şimdi. :110:

nelere katlanıyor derken, kendilerine yapılan yanlışları, aldatma gibi durumları affetmeyip cesur bir şekilde mantığını dinleyerek, her ne zorluğa yol açacak olursa olsun kararını verip ayrılanlardan bahsettim. katlanmayıp güçlü olmayı başarabilenlerden. kötü muameleye değil ayrılık zorluğu gibi durumlara.

O zaman inşallah...

Ben de bunu diliyorum sizin için...
:ssz:

O zaman inşallah...

Ben de bunu diliyorum sizin için...
teşekkürler :KK16:

geçmişte alkollüyken birkaç yıldır tanıdığı biri ile tek gecelik ilişki yaşaması sizce nasıl bir durum? Siz olsanız ne düşünür nasıl bir tepki verirdiniz? bu da aklıma takılan bir konu. Eğer söylediği gibi alkol çok etkiliyse istemeden olduysa oldu da bir gün istemeden aşırı alkol alırsa yine benzer durum olur mu diye düşündüm. ya da alkol değil de niyeti asıl etkili olansa tek gecelik ilişkisi gayet bilinçli bir durum mu olmuş oluyor. bilemedim.

Acayip değişken değer yargıları işin içine giriyor durumda, evet pinterestte hesabı olması normal, taglere göre aratılmış ve bulunmuş veya bakılmıştır o fotolara ama neye göre estetik, erotik, sanatsal bilemiyoruz, bir tanesini örnek verseniz bile herkes kendine göre cevap verecek, fotoyu çeken bile bilemez yani tam olarak ne olduğunu, ama bunu gizli bir yerde ve "takipçi" için yapıyorsa bu yaşta insanın trübünlere oynaması kişiliğinin bir tarafının bodur kaldığına gösterge evet. Bu sebebi ben kabul edemem, çok çook daha mantıklı bir sebebe inanabilirim bu tip bir şeyde.

İkinci kısma ise ister gün mahvolsun ister ilişki mahvolsun hiç umrumda değil, mutlu son masajıdır diye düşünürüm o kartların orada durma sebebi, bana eğer bilindik sitelerden, bilindik otellerden masaj fırsatı sunuluyor vs. demediyse daha önce. Sanala kızıp somutu yutmam. Kalkıp burada efe kesilip kendi sevgilisine/eşine laf edemeyenlerden değilim insanlar bunu demeye pek meraklılar bu konularda, eşimin cüzdanını karıştırmam ama cebinde yerdeki saçma sapan telefonlu kağıtlardan bulsam çamaşır yıkamadan önce, kavga çıkartırım neden çıkartmayayım? Şimdiye kadar öyle bir şeye denk gelmediğim için de (10 sene) rahat rahat konuşuyorum, sen belediye görevlisi misin ki yerleri temizleme işini üstüne aldın? veya çöp kutusu bulamayacak kadar akılsız mısın? da ilk lafım olur.

masaj salonu kartları son derece ucuz yerlere ait olanlardandı. arabanın içinde çöp olarak kullandığı kısımları acelesi olup da dışarıda çöp arayamayacak oluşuna bağladım diyelim, diğer iki tanesinin kartvizitlikte ne işi var anlamadım.

geçmişte alkollüyken birkaç yıldır tanıdığı biri ile tek gecelik ilişki yaşaması sizce nasıl bir durum? Siz olsanız ne düşünür nasıl bir tepki verirdiniz? bu da aklıma takılan bir konu. Eğer söylediği gibi alkol çok etkiliyse istemeden olduysa oldu da bir gün istemeden aşırı alkol alırsa yine benzer durum olur mu diye düşündüm. ya da alkol değil de niyeti asıl etkili olansa tek gecelik ilişkisi gayet bilinçli bir durum mu olmuş oluyor. bilemedim.

masaj salonu kartları son derece ucuz yerlere ait olanlardandı. arabanın içinde çöp olarak kullandığı kısımları acelesi olup da dışarıda çöp arayamayacak oluşuna bağladım diyelim, diğer iki tanesinin kartvizitlikte ne işi var anlamadım.

Yazdım yorumda zaten, son derece ucuz = mutlu son

alkol/tek gece ilişkisini bilemiyorum, geçmişte olan geçmişte kalır, benden öncesi beni ilgilendirmez detay sormam ama bana göre alkol bilinci etrafa kusup sonra pişman olup bir daha o kadar içmemek için falan bulandırabilir, alkollüydüm ve istemeden biriyle beraber oldum lafına inanmam ilişki dönemindeyse. Kolonya bile sürme o zaman derim yani o kadar zayıfsan. O kadar zayıfla da benim ne işim var? Benim aklım bilincim bana yeter, başkasınınki olamam, o kadar paylaşımcı değilim. Gayet bilinçli bir durum mu onu da bilemeyeceğiz ama gayet yüzsüzce bir savunma o kesin. Kıskançlıktan didik didik eden insanlardansanız ve taa bu savunmaya geldiyse sıra, o zaman da ona bir şey diyemiyorum, karşısınızdakinin hayatımda şu kadar kişi oldu vs. dedikten sonra merak ettiğiniz ve sorduğunuz herşeyi de siz çekmiş oluyorsunuz kendi üstünüze.

Back
X