- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Beraber olmak zaten beni mutlu ediyor ama beklentim böyle olunca üzülüyorum evet .Annem de akşam aradığı için kızdım mesela .En sevdiklerimden çok tepki daha deli gibi bir kutlama bekliyorum belki. Bana göre bi insan mutlu olduğu şeyi söylüyorsa demekki onu istiyordur ve doğum gunuyse onu yaparım kendi istegimi değil.Anndm mesela beni doğuran kişi. Ilk arayan o olmalıydı bana göre o da akşam beste aradı .O da facebook bildiriminden gördü kesin aramadi duvarıma yazdı. Aramama sebebi olarak iş te olmakmış bana göre geçerli sebep değil . Ben de bundan sonra Herkes e davrandığı Şekild e davranırım kim olursaBence abartıyorsunuz, adam yemeğe götürmüş kutlamış ne güzel. 16 yıllık evlilik 2 çocukla vallahi ben bazen kendi doğum günümü kendim bile unutuyorum ama eşim unutmuyor illa yemeğe götürmesi de gerekmiyor doğum günün kutlu olsun demesi bile yetiyor insana.
Beraber olmak zaten beni mutlu ediyor ama beklentim böyle olunca üzülüyorum evet .Annem de akşam aradığı için kızdım mesela .En sevdiklerimden çok tepki daha deli gibi bir kutlama bekliyorum belki. Bana göre bi insan mutlu olduğu şeyi söylüyorsa demekki onu istiyordur ve doğum gunuyse onu yaparım kendi istegimi değil.Anndm mesela beni doğuran kişi. Ilk arayan o olmalıydı bana göre o da akşam beste aradı .O da facebook bildiriminden gördü kesin aramadi duvarıma yazdı. Aramama sebebi olarak iş te olmakmış bana göre geçerli sebep değil . Ben de bundan sonra Herkes e davrandığı Şekild e davranırım kim olursa
Gelir .Ben onun kızıyım bu tarz şeyler e önem verdiğimi biliyorsa aramalı. Hayır jicbirzamsn coşkulu bir şekilde kutlaysmadigim içimde kalmış olabilir . Kocamla ilk yılımda çoşkulu bir şekilde kutlamak istedim .Bunun neresi suç? Zaten bidaha Allah korusun kimseden bir beklentim yokSiz belli ki özel günlere çok önem veriyorsunuz ve coşkulu bir kutlama bekliyorsunuz ama herkes için aynı şekilde önem taşımayabiliyor. Belki sade bir kutlama ya da sözlü olarak güzel bir sözle kutlamayı yeterli buluyorlar. Annenizin geç araması da belki gerçekten müsait değildi o gün ve müsait olduğu bir zamanda aramak istedi. Akşam 5'te aramış olması size ya da doğum gününüze önem vermediği anlamına gelmez ki.
Fiyat yüzünden olmadığını biliyorum.evet yeni evliyiz borcumuz var ama yemeğe gidileceğine beni arayıp yemeği evde yiyelim sonra bir yere godrruz de diyebilirdi. Amaç benim mutlu olduğum şeyi yapmak değil miydi? Bilmesine rağmen bunu yapmasını anlamıyorim .Beklentilerimiz bizi üzülmeye sürükler. Sosyal medya sayesinde insanlar birbirinin gözüne ne yaptiklarini soka soka yasadigi icin artik beklentiler de degisti. Esinize göre güzel bir aksam gecirmissiniz. Belki maddi acidan fazla gelecekti (türkiyedeki fiyarlaro az cok biliyorum sadece,ama bu ara fiyatlar ucmus diyorlar). Tekrar sakin kafayla esinize neden hayal kirikligina ugradiginizi anlatin. Ikinizin beklentilerin farkli olmasi böyle kavgaya sebeb vermemeliydi.
Doğum günü kutlamasının sadeliği (ki bana göre fazla bile) için huzurunuzu bozmaya
Önündeyken evet mutluyum. Ama hayalim farklıydı .Beni tanıyor takıldığımida biliyor. Ben hep sade kutladım bir kerede coşkulu istedim bir daha da tövbe
Doğum günümü unutacaksa bir eş kendini mahkeme de bulsun ya da zaten o ilişki çoktan bitmiştir. Benim için önemli böyle şeyler hele gene en verdiğim hatırlamayacak yok yaSorunuza cevap veriyorum evet abartiyirsunuz hemde cok.. esinin dogum gununu unutan hatirlamayan esler bile var. Kavga mi edelim yani bunun icin
Maddi acıdan değildi bu .bey dr bir daha tövbe Doğum günü kutlaması falan yok zaten hiç olmadıYani canınızı sıkmayın maddi imkanlaru ölçüsünde kutlamış unutmamış meselm unutabilirdi de bir de bu açıdan bakın bence
Merhaba arkadaşlar. Dun benim doğum günümdü. Eşim daha öncesinden bana hediye almıştı sağolsunBiz bit yıllık evliyiz ve geçen yıl da nişanlıyken Sadec e bir yerde yemek yedik hediye falan yoktu çünkü düğün masrafları vardı kendiside söyledi. Ama ben yine dr küçük bir hediye beklemiştim. Çok fazla buyutmedim olayı . Dun de Bana çok iyi davrandı. Fakat diğer günlerden bir farkı yoktu dışarda yemek yedik bir saat içind e ev e geldik.pasta bild söylemedi. Ben Ka c kere dedim canlı müzik olan yere gitsek falan yok dedi orda balık yemek lazım şimdi ocki içemeyiz bilmemne saçma sapan seyl er geveledi .Yemek yediğimiz mekanın yan tarafında canlı müzik vardı aa dedim canlı müzik var. Evet öyleymiş dedi geçti gitti. Ben çok bozuldum . Ostedim ki bir kutlama gibi bisi yspslom ne bilim küçük bir pasta karşılıklı bağıra bağıra söyleyelim. Ama olmadı. Yine olmadi. Defalarca ima etmeme rağmen olmadı . Eve gidince belli ettim tabi sana yaranilmiyir elimden geleni yapıyorum senin için dedi .Ben de tutamadım kendimi ne yaptın ki dedim .kirildi.ama ben de çok kırgınım. Üzgünüm . Belli dert değil benim ki ama ne bileyim ya .Siz olsanız ne yapardınız?
Evlilikte Beklentinizi cok yuksek tutuyorsunuz. Demek dogum gunuzu unuttugu icin bosanirsiniz.?? Evliligi bosanmayi bukdr basit seylere indirgememeli ciftler bu evlilikte saygiyi sevgiyi yipratir bence.yeni evli oldugunuz icin olgun dusunemiyorusnz bence cok cocuksuu.Size musmutlu evlilik hayati diliyorum ozmn umarim evliliginizde cok mutlu olursunuzDoğum günümü unutacaksa bir eş kendini mahkeme de bulsun ya da zaten o ilişki çoktan bitmiştir. Benim için önemli böyle şeyler hele gene en verdiğim hatırlamayacak yok ya
Ya durumunuza çok üzüldüm çünkü çok naif bir biçimde yaşamışsınız hüznünüzüyalnız itiraf ediyorum "Ostedim ki bir kutlama gibi bisi yspslom ne bilim küçük bir pasta karşılıklı bağıra bağıra söyleyelim." kısmında epeyce güldüm :))) dalga geçmek maksadıyla söylemiyorum bu arada, çok çocuksu geldi :))
Keşke sizin istediğiniz frekansta bir şeyler olsaydı ama işte her zaman tutmuyor insanların modu... Hiç üzülmeyin yani, sizinle alakası yok... Kişiliği bu demek ki, size sevmediğini falan da düşünmüyorum :)[/QUOTNiye güldünüz bunu yetişkin bir insan isteyemez mı?
sizi mutlu etmeye değer görmemiş ne yazık kiHayır seviyor aslında. Ayrıca sevmese bile ben istemişim ve çok seviyorum beni mutlu etmek için bunu yapamaz mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?