Abartıyor muyum?

Hediye almiş ve yemeğe götürmüş bence yeterli. Ama siz be yaptin ki diyerek biraz ayip etmişsiniz sanki.

Bence abartıyorsunuz, adam yemeğe götürmüş kutlamış ne güzel. 16 yıllık evlilik 2 çocukla vallahi ben bazen kendi doğum günümü kendim bile unutuyorum ama eşim unutmuyor illa yemeğe götürmesi de gerekmiyor doğum günün kutlu olsun demesi bile yetiyor insana.

Beraber olmak zaten beni mutlu ediyor ama beklentim böyle olunca üzülüyorum evet .Annem de akşam aradığı için kızdım mesela .En sevdiklerimden çok tepki daha deli gibi bir kutlama bekliyorum belki. Bana göre bi insan mutlu olduğu şeyi söylüyorsa demekki onu istiyordur ve doğum gunuyse onu yaparım kendi istegimi değil.Anndm mesela beni doğuran kişi. Ilk arayan o olmalıydı bana göre o da akşam beste aradı .O da facebook bildiriminden gördü kesin aramadi duvarıma yazdı. Aramama sebebi olarak iş te olmakmış bana göre geçerli sebep değil . Ben de bundan sonra Herkes e davrandığı Şekild e davranırım kim olursa

Siz belli ki özel günlere çok önem veriyorsunuz ve coşkulu bir kutlama bekliyorsunuz ama herkes için aynı şekilde önem taşımayabiliyor. Belki sade bir kutlama ya da sözlü olarak güzel bir sözle kutlamayı yeterli buluyorlar. Annenizin geç araması da belki gerçekten müsait değildi o gün ve müsait olduğu bir zamanda aramak istedi. Akşam 5'te aramış olması size ya da doğum gününüze önem vermediği anlamına gelmez ki.

Gelir .Ben onun kızıyım bu tarz şeyler e önem verdiğimi biliyorsa aramalı. Hayır jicbirzamsn coşkulu bir şekilde kutlaysmadigim içimde kalmış olabilir . Kocamla ilk yılımda çoşkulu bir şekilde kutlamak istedim .Bunun neresi suç? Zaten bidaha Allah korusun kimseden bir beklentim yok

Beklentilerimiz bizi üzülmeye sürükler. Sosyal medya sayesinde insanlar birbirinin gözüne ne yaptiklarini soka soka yasadigi icin artik beklentiler de degisti. Esinize göre güzel bir aksam gecirmissiniz. Belki maddi acidan fazla gelecekti (türkiyedeki fiyarlaro az cok biliyorum sadece,ama bu ara fiyatlar ucmus diyorlar). Tekrar sakin kafayla esinize neden hayal kirikligina ugradiginizi anlatin. Ikinizin beklentilerin farkli olmasi böyle kavgaya sebeb vermemeliydi.

Fiyat yüzünden olmadığını biliyorum.evet yeni evliyiz borcumuz var ama yemeğe gidileceğine beni arayıp yemeği evde yiyelim sonra bir yere godrruz de diyebilirdi. Amaç benim mutlu olduğum şeyi yapmak değil miydi? Bilmesine rağmen bunu yapmasını anlamıyorim .

Sorunuza cevap veriyorum evet abartiyirsunuz hemde cok.. esinin dogum gununu unutan hatirlamayan esler bile var. Kavga mi edelim yani bunun icin

Özel bir gün erkekler ama bizim fedakarlıklarımızdan öte görüyor kendi fedakarlıklarını.Bunada şükür benim babamı zorlaya zorlaya ikna ediyorum annemin doğum gününe çocuklar olunca iş değişiyormuş der annem her sene :)

Yani canınızı sıkmayın maddi imkanlaru ölçüsünde kutlamış unutmamış meselm unutabilirdi de bir de bu açıdan bakın bence

Sorunuza cevap veriyorum evet abartiyirsunuz hemde cok.. esinin dogum gununu unutan hatirlamayan esler bile var. Kavga mi edelim yani bunun icin
Doğum günümü unutacaksa bir eş kendini mahkeme de bulsun ya da zaten o ilişki çoktan bitmiştir. Benim için önemli böyle şeyler hele gene en verdiğim hatırlamayacak yok ya

Ya durumunuza çok üzüldüm çünkü çok naif bir biçimde yaşamışsınız hüznünüzü yalnız itiraf ediyorum "Ostedim ki bir kutlama gibi bisi yspslom ne bilim küçük bir pasta karşılıklı bağıra bağıra söyleyelim." kısmında epeyce güldüm :))) dalga geçmek maksadıyla söylemiyorum bu arada, çok çocuksu geldi :))

Keşke sizin istediğiniz frekansta bir şeyler olsaydı ama işte her zaman tutmuyor insanların modu... Hiç üzülmeyin yani, sizinle alakası yok... Kişiliği bu demek ki, size sevmediğini falan da düşünmüyorum :)

Bendece takılmayın
ilerleyen zamanlarda planı bile beraber yapıyorsunuz sürprizi falan bırakın

Doğum günümü unutacaksa bir eş kendini mahkeme de bulsun ya da zaten o ilişki çoktan bitmiştir. Benim için önemli böyle şeyler hele gene en verdiğim hatırlamayacak yok ya
Evlilikte Beklentinizi cok yuksek tutuyorsunuz. Demek dogum gunuzu unuttugu icin bosanirsiniz.?? Evliligi bosanmayi bukdr basit seylere indirgememeli ciftler bu evlilikte saygiyi sevgiyi yipratir bence.yeni evli oldugunuz icin olgun dusunemiyorusnz bence cok cocuksuu.Size musmutlu evlilik hayati diliyorum ozmn umarim evliliginizde cok mutlu olursunuz

Bite

Kadınları mutlu etmek ne zor şey gerçekten onu yapıyorlar bunu da istiyorlar bunu da yapıyorlar bu sefer şunu istiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…