Abartıyor muyum?

Evlenmeden önce doğum günlerinizi hep böyle mi kutlardınız?

bazı erkeklerın içinden gelmıyor sevmıyorlar , bir süpriz hazırlamak plan yapmak kendı akıllarınca kadına karşı eziklik ,pısırıklık , ipleri kadının eline vermek olarak görüyorlar ,
bilmiyorlar ki kadın mutlu olursa geri dönüşü çok güzel olur , ama bunu düşünebilecek beyne sahip değil ne yazık ki ,
( bazıları tabii )

O ilginin acısını ay sonu nasıl gelecek nu ay sonu diyerek çıkarır zaten . Ben çalışmasam ne hediye olurdu ne yemek
iyi de canlı müzik yemek daha pahalıya patlıyo. Ben sizi anlayamadım valla. Bundan 4 yıl önce o sürpriz doğum günümde hesap 850 lira gelince eşime birdaha asla, ne gerek vardı bu kadar şeye yazık günah dedim.. Hediyesi bilmem nesi hariç bu hesap. Eşim de ne güzel eğlendik feda olsun karıma dedi ama bidaha izin vermedim. Hatta bu yıl da ayarlamış iptal ettim ben.. Allah başka dert vermesin üzmeyin kendinizi..

Ben sadece bir yerde bisiler içmek istedim yemekten sonra hepsi bi yemek 80 tl tutsa hadi taş çatlasa diğer yerde 50 tl lik birşey içerdik. Bende çalışıyorum ya olması ben öderdim . Doğru söylüyorsun Alla h başka dert vermesin evet .

seneye siz ayarlarsınız. Olmadı eşinizin doğum gününde o şekilde kutlarsınız.

Özel günler konusuna hiç girmeyeceğim çünkü benim için bir anlam ifade etmiyorlar
Ancak bir insana en fazla dokunabilecek laf ne yaptındır
Bunu yıllar önce hayatımda değer verdiğim birinden duymuştum, hala çok içim acır , her insanın davranışları, çabası kendisine göredir, o yüzden eşinizin gönlünü alın.

Bende doğum guunune önem veririm. Eşim bunu çok iyi bilir.
Sende eşine ima etme açık açık söyle. Erkekler bazen odun oluyor anlamıyor.

birdahakine hediye alıp yemeğe de götürmez. haberin olsun

evet benim eşim de aynı şekilde organizasyonlar yapar
ben verilen paraya cok üzülürüm.
bir yemek yesek yeter derim hep zaten hediyesini de alıyor

evet benim eşim de aynı şekilde organizasyonlar yapar
ben verilen paraya cok üzülürüm.
bir yemek yesek yeter derim hep zaten hediyesini de alıyor
düşünmesi yetiyo insana di mi?

Fuzuli para harcanınca aklıma aç çocuklar geliyo hemen.. Biraz daha fazla yardım ederdik o saçtığımız parayla diyorum..

Fuzuli para harcanınca aklıma aç çocuklar geliyo hemen.. Biraz daha fazla yardım ederdik o saçtığımız parayla diyorum..
Sizin harcadığınız fazla bizim ki okadar olmayacaktı. Yoksa ondan daha çok ben biliyorum paranın hesabını. Giderken bile pahalı bir yere gitmeyelim dedim. Ay neyse neyi konuşuyoruz ki .zaten artık kutlamak istemiyorum . Sanırım ben sizin gibi değilim. Doğum günü kutlaması bana göre ya sherkes bir araya toplanır ya da müzikli olur bi kadar istemem e rağmen bunu gerceklestiremedim bu saatten sonra da hevesim kalmadı zaten

yani gereksiz buluyorum evet .
mesela eşim gittiğimiz mekanda pasta kestirir muhakkak
ben de hep pastaya gerek yok derim :)
50 tl lik pastaya 150-200 tl yazıyorlar ne gerek var

masaya güller falan serpiştirir önceden ayarlar buna da kızarım çünkü inan bir avuc gğl yapragına masaya koyunca 100 tl para

bana cok abartı gelıyor
iyi bir mekanda yemek ve hediye yeterlidir.
evimizde de kutlasak olur yani çok da mühim değil.

Adam hediye almış yemeğe götürmüş daha ne demek ki canlı müzik istemedi o an önemli olan sizin için birşeyler yapması bende canlı müziği severim ama eşim pek sevmez yemek yer döneriz genelde yani çok abartmaya da gerek yok yani daha kutlama falan gereksiz tepkiler siz coşkulu kutlamak istiyorsunuz o istemiyor dediğim gibi önemli olan sizin için birşeyler yapması bu kadar büyütmeye ne gerek var yaranılmamış bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…