- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Neden hayalimi gerçekleştirmiyor? Iki yıldır aynı şey ki bunu sevdiğimi biliyor neden ya neden defalarca da söyledimhediye almış, yemeğe götürmüş. hayalinizdekini düşünüp mutsuz olacağınıza o ana odaklanıp mutlu olsaydınız keşke.
EvetEvlenmeden önce doğum günlerinizi hep böyle mi kutlardınız?
iyi de canlı müzik yemek daha pahalıya patlıyo. Ben sizi anlayamadım valla. Bundan 4 yıl önce o sürpriz doğum günümde hesap 850 lira gelince eşime birdaha asla, ne gerek vardı bu kadar şeye yazık günah dedim.. Hediyesi bilmem nesi hariç bu hesap. Eşim de ne güzel eğlendik feda olsun karıma dedi ama bidaha izin vermedim. Hatta bu yıl da ayarlamış iptal ettim ben.. Allah başka dert vermesin üzmeyin kendinizi..O ilginin acısını ay sonu nasıl gelecek nu ay sonu diyerek çıkarır zaten . Ben çalışmasam ne hediye olurdu ne yemek
Neden hayalimi gerçekleştirmiyor? Iki yıldır aynı şey ki bunu sevdiğimi biliyor neden ya neden defalarca da söyledim
O zaman kim organize ediyordu bunu? Yine onlarla kutlayın. Eşiniz sevmiyor demek ki öyle ortamları. İki kere kutlamış olursunuz sizde.
Ben sadece bir yerde bisiler içmek istedim yemekten sonra hepsi bi yemek 80 tl tutsa hadi taş çatlasa diğer yerde 50 tl lik birşey içerdik. Bende çalışıyorum ya olması ben öderdim . Doğru söylüyorsun Alla h başka dert vermesin evet .iyi de canlı müzik yemek daha pahalıya patlıyo. Ben sizi anlayamadım valla. Bundan 4 yıl önce o sürpriz doğum günümde hesap 850 lira gelince eşime birdaha asla, ne gerek vardı bu kadar leye yazık günah dedim.. Hediyesi bilmem nesi hariç bu hesap. Eşim de ne güzel eğlendik feda olsun karıma dedi ama bidaha izin vermedim. Hatta bu yıl da ayarlamış iptal ettim ben.. Allah başka dert vermesin üzmeyin kendinizi..
seneye siz ayarlarsınız. Olmadı eşinizin doğum gününde o şekilde kutlarsınız.Ben sadece bir yerde bisiler içmek istedim yemekten sonra hepsi bi yemek 80 tl tutsa hadi taş çatlasa diğer yerde 50 tl lik birşey içerdik. Bende çalışıyorum ya olması ben öderdim . Doğru söylüyorsun Alla h başka dert vermesin evet .
Merhaba arkadaşlar. Dun benim doğum günümdü. Eşim daha öncesinden bana hediye almıştı sağolsunBiz bit yıllık evliyiz ve geçen yıl da nişanlıyken Sadec e bir yerde yemek yedik hediye falan yoktu çünkü düğün masrafları vardı kendiside söyledi. Ama ben yine dr küçük bir hediye beklemiştim. Çok fazla buyutmedim olayı . Dun de Bana çok iyi davrandı. Fakat diğer günlerden bir farkı yoktu dışarda yemek yedik bir saat içind e ev e geldik.pasta bild söylemedi. Ben Ka c kere dedim canlı müzik olan yere gitsek falan yok dedi orda balık yemek lazım şimdi ocki içemeyiz bilmemne saçma sapan seyl er geveledi .Yemek yediğimiz mekanın yan tarafında canlı müzik vardı aa dedim canlı müzik var. Evet öyleymiş dedi geçti gitti. Ben çok bozuldum . Ostedim ki bir kutlama gibi bisi yspslom ne bilim küçük bir pasta karşılıklı bağıra bağıra söyleyelim. Ama olmadı. Yine olmadi. Defalarca ima etmeme rağmen olmadı . Eve gidince belli ettim tabi sana yaranilmiyir elimden geleni yapıyorum senin için dedi .Ben de tutamadım kendimi ne yaptın ki dedim .kirildi.ama ben de çok kırgınım. Üzgünüm . Belli dert değil benim ki ama ne bileyim ya .Siz olsanız ne yapardınız?
birdahakine hediye alıp yemeğe de götürmez. haberin olsunMerhaba arkadaşlar. Dun benim doğum günümdü. Eşim daha öncesinden bana hediye almıştı sağolsunBiz bit yıllık evliyiz ve geçen yıl da nişanlıyken Sadec e bir yerde yemek yedik hediye falan yoktu çünkü düğün masrafları vardı kendiside söyledi. Ama ben yine dr küçük bir hediye beklemiştim. Çok fazla buyutmedim olayı . Dun de Bana çok iyi davrandı. Fakat diğer günlerden bir farkı yoktu dışarda yemek yedik bir saat içind e ev e geldik.pasta bild söylemedi. Ben Ka c kere dedim canlı müzik olan yere gitsek falan yok dedi orda balık yemek lazım şimdi ocki içemeyiz bilmemne saçma sapan seyl er geveledi .Yemek yediğimiz mekanın yan tarafında canlı müzik vardı aa dedim canlı müzik var. Evet öyleymiş dedi geçti gitti. Ben çok bozuldum . Ostedim ki bir kutlama gibi bisi yspslom ne bilim küçük bir pasta karşılıklı bağıra bağıra söyleyelim. Ama olmadı. Yine olmadi. Defalarca ima etmeme rağmen olmadı . Eve gidince belli ettim tabi sana yaranilmiyir elimden geleni yapıyorum senin için dedi .Ben de tutamadım kendimi ne yaptın ki dedim .kirildi.ama ben de çok kırgınım. Üzgünüm . Belli dert değil benim ki ama ne bileyim ya .Siz olsanız ne yapardınız?
Belki o An için şartlar müsait değildi , belki keyfi yerinde değildi , belki istemedi ufak şeyleri büyütmeyin benceHayır seviyor aslında. Ayrıca sevmese bile ben istemişim ve çok seviyorum beni mutlu etmek için bunu yapamaz mıydı?
evet benim eşim de aynı şekilde organizasyonlar yapariyi de canlı müzik yemek daha pahalıya patlıyo. Ben sizi anlayamadım valla. Bundan 4 yıl önce o sürpriz doğum günümde hesap 850 lira gelince eşime birdaha asla, ne gerek vardı bu kadar şeye yazık günah dedim.. Hediyesi bilmem nesi hariç bu hesap. Eşim de ne güzel eğlendik feda olsun karıma dedi ama bidaha izin vermedim. Hatta bu yıl da ayarlamış iptal ettim ben.. Allah başka dert vermesin üzmeyin kendinizi..
düşünmesi yetiyo insana di mi?evet benim eşim de aynı şekilde organizasyonlar yapar
ben verilen paraya cok üzülürüm.
bir yemek yesek yeter derim hep zaten hediyesini de alıyor
Sizin harcadığınız fazla bizim ki okadar olmayacaktı. Yoksa ondan daha çok ben biliyorum paranın hesabını. Giderken bile pahalı bir yere gitmeyelim dedim. Ay neyse neyi konuşuyoruz ki .zaten artık kutlamak istemiyorum . Sanırım ben sizin gibi değilim. Doğum günü kutlaması bana göre ya sherkes bir araya toplanır ya da müzikli olur bi kadar istemem e rağmen bunu gerceklestiremedim bu saatten sonra da hevesim kalmadı zatendüşünmesi yetiyo insana di mi?
Fuzuli para harcanınca aklıma aç çocuklar geliyo hemen.. Biraz daha fazla yardım ederdik o saçtığımız parayla diyorum..
yani gereksiz buluyorum evet .düşünmesi yetiyo insana di mi?
Fuzuli para harcanınca aklıma aç çocuklar geliyo hemen.. Biraz daha fazla yardım ederdik o saçtığımız parayla diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?