• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abartıyor muyum

elvandogancan

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
101
20
13
35
Hanımlar merhabalar
Şuan kv ile altlı üstlüyüz ama evim çok küçük salonum var dar sadece koltuk takımı var , diğer odam da sadece iki çekyat var yatak odamda öyle dar, mutfağımda yemek masası var yine ferah ama evim hiç esmiyor hava almıyor sokak arasında arkadaki evle dibdibeyiz karşıdaki evlede 2 araba mesafesinde. Oğlum hiç uyuyamıyor gündüzleri hava sıfır , klima var ama çalıştıramıyorum çarpacak diye.
Neyse eşimin maaşı gayet iyi 6 bin civarı. 100 bin tllik arabamız var eşimle beraber aldık. ( şuan çalışmıyorum)
Düğündeki takılar altınlar duruyor bankada yani şöyle diyim nakit 200 bin çıkarırız..

Eşime yalvarıyorum ev alalım diye eşim aşırı kararsız bi insan ve bişeye yüz kere demen lazım yapması için kendiliğinden hayatta yapmaz mesela evde peynir yoksa Yoktur demezsen hayatta almaz

İnsanları evime çağıramıyorum evim çok dar ve basık. Çevremizde çok fazla.

Eşime diyorum ki evi alalım çocuk nefes alsın yakınlarda park yok bişey yok.
Kredi faizleri düşsün diyor bir senedir ama her şeye zam geliyor. Eşimin mantığında şu var para biriktirip alacak veya en azından diye ev 350 binse , 300 ünü nakit çıkarmak istiyor veya çocuk 3-4 yaşına gelince borçtan çok korkuyor ama borçsuz birşey sahibi olunmuyor.

Her gün ev muhabbeti açıyorum sen bana stres yaptırıyosun diyor. Ama o kadar bunaldım ki sıcak dar çocuığın hava almaya yeri yok eşimi nasıl ikna ederim.

Aslında şuan normal insanların aldığı gibi alabiliriz ama inat ediyor.
Evde inanın sessiz ortam bile olmuyor odalarım bile dibdibe
 
Bu arada haline şükret diyenler elbet olacak çok şükür ama daha iyi imkanlarda çocuğumu büyütme şansım varken niye o şekilde büyütmeyeyim
 
Ben hak verdim size. Akşama kadar sıcak, basık evde çocuğa baksın bakalım nasıl oluyomuş. Üç günlük dünya yarına çıkacağımızın garantisi yok. Elimde imkan varken sıkıntı çekmem, gerekirse çıktığım evi kiraya verir kiraya çıkarım valla. Sıcakta bebe oyalaması aşşşşırı zor.
 
Şuan bekleyip görme zamanı .Faizler ne olur diğer giderler ne kadar artar azalır.Ev almak riskli gibi.
Onun yerine kiralık baksanız Belki uygun birşeyler denk gelebilir istediğiniz gibi hem süreç hızlanır.İlerde de duruma göre gücünüz yettiğince yatırım yapar daha iyisini alırsınız .Önemli olan ihtiyacınızın karşılanması ve nefes almanız şuan
 
Ev satın alıp çıkmanız Allah’ın emri mi madem eşiniz borç yapmak istemiyor faizleri yüksek buluyor (ki bence haklı) güzel bir kiralık daire bulun oraya taşının.
 
Ben hak verdim size. Akşama kadar sıcak, basık evde çocuğa baksın bakalım nasıl oluyomuş. Üç günlük dünya yarına çıkacağımızın garantisi yok. Elimde imkan varken sıkıntı çekmem, gerekirse çıktığım evi kiraya verir kiraya çıkarım valla. Sıcakta bebe oyalaması aşşşşırı zor.

Evet kendi de farkında bu durumun ama 2-3 sene sonra diyor ama inanın evime insan gelecek diye korkuyorum yetmiyor çünkü birde oğlumun oyuncakları falan her yer şuan dolu nefesim daralıyor
 
Hayır , zaten burda oturmamızın sebebi zorluklarla yapılmış, eşimin aidiyet duygusundan dolayı. Oturuyoruz zaten ( valla benim babamda kendi evini zor yaptı herkes için öyle sonuçta )

Odayı kırdırıp birleştirseniz genişlese
Klima neden açmıyorsun
7/24 çalışıyor bizde sıcakta

Sende çalışıyor olsan alın derim
Ama eşin istemiyor
 
Odayı kırdırıp birleştirseniz genişlese
Klima neden açmıyorsun
7/24 çalışıyor bizde sıcakta

Sende çalışıyor olsan alın derim
Ama eşin istemiyor
Oğlum daha 9 aylık oda küçük olduğu için klima çarpıyor maalesef
kırdıramayız maalesef oğlumun dolabı eşyaları vs o çekyat olan odada
 
Back
X