Abartiyor muyum?

Sizin kocanız en azindan beni değil eşimi arayın diyormuş.Ne güzel!Benimki asla böyle bir şey demez.Ben o evde olmayacak bile olsam evi kendi temizler, yemeği dişardan söyler.Yine anasi babasi kardeşi gelir.

Hatta evi süpürdü.Şimdi de salatalık malzeme almaya markete gitti saniyorum.Bakalim çorba yap pidenin yanına diyecek mi?Salatayı kendi yapabilir ama çorbayı yapamaz da.Ey Allahım.

Akşam eşinizi alıp dışarda izleyin maçi , ben öyle yapicam mesela.
Günler oncesinden ayarladım , sırf millet evime doluşmasin diye.

Eminim kardeşi evlensin eşiniz gibi sürekli gidip gelmeyecek ailesine... Senin eşinde anca o zaman farkına varır birşeylerin... Sabır... Konuş eşinle "beni neden sürekli yalnız bırakıyorsun evlendik artık, biz de bir aile olduk lütfen artık evde oturacaksan benimle otur, oyun oynayacaksan benimle oyna" de. Zamanla yoluna girecektir herşey.

Valla benim çocuğumda oldu ama maalesef değişen bşey olmadı aksine hadi annem çocuğu görsün gidelim annem çocuğu görücek gelicek vs daha sıklaştı bizde aynıydık yeme yok içme yok hep annesinde ne kadar kavga dövüş hiçbi işe yaramadı boşanacam derdim deyip duruyosun git boşan diyodu en son oğlumuda aldım çekip gittim annemin evine tabi mesaj attı neden gittin nerdesin vs dedim kafamızı dinleyelim bi süre sende düşün bende eve dönmeyi düşünmüyorum dedim tabi oğlumu getir bilmem ne yaptı ilk başlarda aç davanı verilen günlerde gelir görürsün çocuğunu arayıp durma beni dedim aradım durumu annesinede anlattım sonra annemler konuşmaya çağırdı oturup konuştuk şikayet ettiğim durumları söyledim oda söyledi ailem dedi işte aile şöyle olur böyle olur konuştular sonra döndüm şuan iyi ailesi geleceği zaman gündüzden mesaj atar gelsinlermi diye yemeklerini banyosunu evde yapıyor artık çok şükür düzeldi umarım sizinde düzelir

Dediğine geldik.Kardeşi yemek yiyip gitti.Maçi arkadaşlariyla izlemeye.Yarın da playstationa gelir ya da benimki ps yi alir gider anasina.Bizimki saf işte.Karınla aranı boz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…