Abartıyor muyum

öncelikle kesinlikle eltine sakın bir şey söyleme kadın zaten övünmeyi seviyor, kendini iyice havalarda görür. eşinizle bu sebepten aranızın bozuk olduğuna bile sevinir. madem eşinize bu konudaki rahatsızlığınızı dile getirdiniz o da dikkat edeceğini söyledi extra bir şey söylemeyin sadece gözlemleyin. eşiniz sözünde duruyor mu gereksiz mesajları görüşmeleri oluyor mu diye.. ben aralarında kötü bir şey olduğunu sanmıyorum olsa herkesin gözü önünde böyle samimi muhabbetlere girmez. ayrıca eşinize bu konudan çokca bahsedip eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. Allah kalbinize ferahlık versin

Eşimle konuştum evet mesafe koydu ama ben takıntı haline getirdim herkesten duyuyorum eşimin eltime düşkün olduğunu kendimi ikinci kadın gibi hissediyorum, eşim mesafe koymuş olsa da boş geliyor bana kendi kocası bu konuda ne diyor ne yapıyor bilmiyorum
İkinci kadın deyip durmayın kendinize.

Aile bana pek normal gelmedi, eltiniz diğer eltiye eşinizle ilgili absürt şeyler söylüyor o geliyor size anlatıyor bunu. Ailede herkes eşiniz için kardeşinin eşine düşkün diyor.

Eşinizle konuştuktan sonu mesafe koyduysa tekrar neden kavga ettiniz?

Tüm bunlar olurken eşini erkek kardeşi ne yapıyor onu merak ettim ben de? Tam olarak nasıl konuşmalar oluyor mesela biraz daha detaylandirir misin? Durumu abi kardeş yakinligindan ayirmana sebep olacak şey tam olarak nedir yani?

Eltinizin ve eşinizin yakın olması ayrı bir konu ama eşinizin ailesine bu konuyu yansıtmanız onların imalari sizin diğer eltinizle olayı paylaşmanız da bana çok garip geldi açıkçası kendimi ikinci kadın gibi hissediyorum ne demek.. Durum bu kadar ciddiyse net bir tavır sergileyip mesafe koyulmalı ha eğer siz kendi içinizde kuruntu yaptıysanız bu şüphede içinizi kemirir her hareketleri batar size bilemiyorum çok rahatsız edici bir durum ama madem eşiniz de sizin bu durumdan rahatsızlık duyduğunuzu farkında yengesiyle olan iletişimini şimdiye çoktan sınırlandırmalıydı

Eşimle 2 sene önce severek evlendik, ilk zamanlar pek bir sorunumuz yoktu, ne zamanki eşimin memleketine gittik sorunlar başladı şöyleki ben nişanlıyken eşimin ailesini çok tanıma fırsatım olmadı şehirler arası mesafe çok uzaktı düğün zamanı da 3 5 gün gördüm o kadar evlendikten 6 ay kadar sonra memleketine gittik ama şok oldum eşim evlerine yeni gelmiş bir misafir olmama rağmen eltimin pesinde dolandı hep sanki ben orda yokmuşum gibi davrandı bisey soracaksa eltime sordu, onunla konuştu göz kırptı, iltifat etti vs ben kendimi çok yalnız hissettim yinede ses etmedim, gezerken eltimi de almak istedi tamam dedim o da gezmek ister dedi sonra eltime kontör atmış böyle durumlar kısaca, gel zaman git zaman eşimin ailesinin ağzından eşim için bu eltime çok düşkün olduğunu duymaya başladım işte birbirlerini çok severlerdi şu bu, baya irite oldum bu duruma ve eltimin de çeşitli şekiller de saçma sözlerine ve davranışlarına maruz kaldım özetle bu durum eşimden uzaklaşmama ve ikinci kadın gibi hissetmeme sebep oldu bu psikolojiden bir türlü çıkamıyorum Allah aşkına ben mi abartıyorum bir akıl fikir bisey verin
Kontör diyince nostaljikkk oldumm kız..abarttığını sanmıyorum öyle hissettiysen öyledir maalesef

İkinci kadın deyip durmayın kendinize.

Aile bana pek normal gelmedi, eltiniz diğer eltiye eşinizle ilgili absürt şeyler söylüyor o geliyor size anlatıyor bunu. Ailede herkes eşiniz için kardeşinin eşine düşkün diyor.

Eşinizle konuştuktan sonu mesafe koyduysa tekrar neden kavga ettiniz?

Çünkü aşamıyorum bunu, kompleks haline geldi bende nasıl davransam doğru olur bilemiyorum eşime her baktigim da öyle şeyleri hatırlıyorum

Peki sizce yarın gideyim mi evden? Siz olsanız biraz gidip hem ilişkinize ara verip hemde kafa dinlemek için uzaklaşır miydiniz

Diğer eltinin konusmalari sana anlatmasının uyari amaçlı olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca bana da çok saçma geliyo boyle sakalasmalar laçka hareketler.esinle konuşmuşsun mesafesini koymuş.Biraz bekle bakalım acele etme.

Erkekler bazen saçmalayabiliyor farklı bi şey olduğunu düşünmüyorum yani aksi düşüncesi olsa herkesin içinde bu kadar bariz belli etmezdi.
Benim eltimi de eşim çok sever eve ilk o gelin gelmiş onunla da çok vakit geçirmişler diye ama kadın iki yüzlü. Ben hiç kızmadım sadece ayna tuttum gördü araya mesafe koydu direkt. O da bu durumu kullanıyordu çünkü markete gidelim alır eşim biliyor AA bu güzelmiş fiyatı çok ama vs eşim de alalım yenge bu 1-2 enayiliğe dönüşmeye başladı. Sende ayna tut söylemen iyi olmuş, bence o da görecek yüzünü ama evden gitme bence, yatağını bile ayırma ve ters konuşma sevmediğin için sana öyle geliyor diye düşünmesin. Bende çok seviyorum gibi gir konuya ki senin dediğini önemsesin yani seviyorsun ama olumsuz yanını da söylüyorsun gibi olmak kazandırıyor erkeklerde.

Peki sizce yarın gideyim mi evden? Siz olsanız biraz gidip hem ilişkinize ara verip hemde kafa dinlemek için uzaklaşır miydiniz

Hayır gitme bunu kavga haline getirip eltinin ne kadar önemli olduğu havası verme eşine. Önemsiz seviyorsun ama olumsuzu da bu, bunu görsün eşin uzaklaşır zaten

Malesef gideceğim bu konu 2 senedir aramızda problem olmadık şeyler yaşadık bu konu yüzünden madem onlar onun için o kadar değerli ben biraz uzaklaşmak istiyorum

Beni ilgilendirmiyor artık, babamın evine gidip başka şeyler düşünerek kafamı toplayacağım

Haklısın, şimdi bu eltim bir başka eltimi arayıp hep benim eşimi anlatıyormuş işte yemeğimi çok beğendi bana çok güzel olmuşsun dedi beni aradı bugün vs gibi, dertlesirken bunu da bana söylemiş bulundu, çok ama çok sinirlendim eşime kızdım yatakları ayirdim ve yarın annemlerin yanına döneceğim, ama eşimde gönlümü almak için çok uğraştı öyle şeyler yapmış olduğunu bilmiyordum vs dedi 🙄 ya bir yandan üzüldüm haline ama bir yandan da ikinci kadın gibi hissediyorum ne yapacağım bilmiyorum gitsem mi kalsam mı kafam çok karışık
Yuh nasıl bi kadın o ya ayyy sinirlerim bozuldu

Back
X