abartıyor muyum?

o kadar uzun süre birlikte olduysa 1-1.5 sene boş değildi elbet ama ayrılmışlar bence hatırlatıp durma, daha çok unutturman gerekir, hiç bahsetme ve o kadar mutlu mesut güzel sevgi dolu yaşayın ki hiç de aklına gelmesin, hatta o 1-1,5 seneyi tamamen hafızasından silsin ve hep seninleymiş zannetsin.

canım hayır 1-1.5 sene çıkmadılar .biz 1-1.5 sene ayrı kaldık dedim onlar bu sürenin içinde ki 5 yada 6ay gibi en fazla çıktılar dedim.o süreçte sevmişmidir diye endişeleniyorum

ama o niye o harfe benzetti o zaman?ben hiçbir harfe benzetmemiştim bile oysaki.şaşırdım o harfe benzetince.bide ya baktıkça hatırlarsaaa(

aklından ayşe geçse size neden söylesin ki ...bunun için çok kaba bi tabir var "eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak" der eskiler..neden yapsın da huzurunu kaçırsın aklına bile gelmemiştir...böyle giderseniz zor..

canım hayır 1-1.5 sene çıkmadılar .biz 1-1.5 sene ayrı kaldık dedim onlar bu sürenin içinde ki 5 yada 6ay gibi en fazla çıktılar dedim.o süreçte sevmişmidir diye endişeleniyorum

şöyle düşün rakamların önemi yok

yarım sene bu kızla birlikte olduysa kimse onu zorlamadı isteyerek birlikte oldu. yani sevdiğin adam onu evet istedi. buna yapabileceğin bir şey yok. ve geçti gitti, önemli olan senin o şahsı unutturman.

erkekler çok dangalak olabiliyorlar bazı konularda, o seni bilerek gıcık etmek kıskandırmak istese de sen bu oyuna gelmeyeceksin, ne olursa olsun. bu tür rastlantı olsun bilerek olsun, hiç önemseme cool ol. medeni insan olduğunu belli et ve senin kimseyi kıskanmanı gerektirecek bir durum olmadığını, kendini güzel bulduğunu, aştığını, çocukluklarla saçma kıskançlıklarla işinin olmadığını, olgun bir kadın olduğunu görsün bunun için de böyle ufak tefek işlerle uğraşma.

siz artık 3.şahısları değil birbirinizi önemseyin. senin amacın unutturmak hatırlatmak değil.

sanırım beni gıcık etmek gibi bi niyeti yok çünkü buna ortam hiç vermedim. zaten aramızda kızın adını bırak varlığı bile geçmez geçmedi hiç.sadece ben o süreçte bu kızla 5-6 ay çıktığını öğrendim.yinede kabul edemedim hatta öğrendiğimde ayrılmaya kalktım.çok çabaladı barıştık sonrasında.yani o süreçte bile onla ilgili çok fazla konuşmadık.beni rahatlatmak için doğru düzgün çıkmadığını ayrı kaldığımız süreçte acaba başka biri olabilir mi diye denediğini ve yapamadığını anlattı bana o kadar.fazla dinlemeye bile tahammülüm olmayacağını bilir yani.ama ben o öle desede yinede 5 ay ya sevdiyse ya öle yaböle diye kendimi içimde hala yıpratıyorum.bu yetmezmiş gibi bide mobilyalarım böle oldu.gittik kızın baş harfiyle dolu mobilyalar aldıkbi insan için en mutlu andır evlenip mobilya almak ben böle yaşadım çok üzülüyorum.sevmiyorum mobilyalarımı

yok yere bu kadar takıntılı olursanız, hiç mutlu olamazsınız ki hayatta...

Cok kaba konusacagim, ama lutfen aklini basina topla! Bu evlilik, cocuk oyuncagi degil. Artik bir yetiskin biri, mantikli bir sekilde düsünmek zorundasiniz. Eger boyle bir sacma durumda bile yikiliyorsaniz,daha evlilige hazir degilsiniz demek cünkü evlilikte daha coook seyler yasiyacaksiniz, daha cok zorluklarin önünden gececeksiniz.

Eger o kizi sevseydi, o kiz ile evlenirdi. Durum o kadar basit. Hani anliyamadim halen siz niye o kizi düsünüyorsunuz? Kendine güvenmeyi ögreninin. O mobiliyanin üzerinda 10 defa a harfi olsa bile, o mobilya sizin mobilyaniz, sizin evinizde, nisanliniz sizinle evleniyor mutlu yuva kuruyor. Bos yerde morelini bozma.

Bu ruh hali ve zihniyet sebebiyle değil o mobilyalara , nişanlınızın yüzüne baktığınızda da o kişiyi, eski yaşanmışlıkları görürsünüz.
Geçmiş ola.

çok haklısınız arkadaşlar teşekkür ederim hepiniz iyiliğim için yazıyorsunuz.aslında o dediklerinizi bende kendime diyorum.benimle evleniyo sonuçta seviyo falan filan ama o kadar kıskanç biriyimki bir an bile başkasını düşünebilme ihtimali beni öldürür.ee bu durumda her an gözünün önüne mobilyaları koymak hatırlatmaya eşit diye düşündüm o yüzden sizlerden yardım istedim.haklısınız kendime gelmeliyim

O kadar taktiysaniz kafaya mobilyanin markasi cikarilabilecek cinsten plaka seklindeyse sokun ya da mobilyanin ustunu kaplayin veya ustune ortu serin...

Senin yaptığını ben de yaptım birkaç haftadır ve kendime aptal diyorum.
Bence derhal ikimiz de kendimizi toplamalı ve olgun kadınlar gibi davranmalıyız.
Geçmiş, adı üstünde.
Eğer sen geçmişini unutabiliyorsan onunla, o da seninle unutmuştur zaten.

abartıyorsun diyemeyeceğim ben de senin gibi takıntılıyım böyle kıyıda köşede takılabilecek şeylere. ama üstünde durma, dışına vurma. zamanla takıntılar da geçiyor.

Valla ne yalan söyleyim ben de aşırı derece de kıskanç birisiyim ben de senin gibi mobilyaları almaktan vazgeçebilrdim sırf bu yüzden ama bi de şöyle bir şey var erkekler kadınlar gibi ayrıntıcı değildir ki erkekler böyle şeylere dikkat etmezler ben pek sanmıyorum geçmişteki kız arkadaşının onun bu yüzden aklına geleceğiini ya da onda çağrışım yapacağını . Erkek olsan ve kız arkadaşın için böyle bir yorum açsan haklısın derdim ama tam tersi :) bence takıntı yapma ama yine de senin aklına gelecekse senin içine sinmeyecekse o zaman değiştir mobilyalarını ..

arkadaşlarn değişme imkanı olsa direk değişirim ama mağazada bizim için sipariş edildi.herşeyimiz o renklere göre alındı şimdi ben nasıl değişicem diyimki söyleyinve öle bişeki ne üstü örtülür nede üstü kaplatılır.tüm mobilyayı kaplıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…