hayır ben o arada hiç kimseyle çıkmadım.olabilirmi diye düşündüğüm oldu ama yapmadım.ben çıkmadım oda sonucunda ayrılmış olsada aylar geçirdi sonuçta o kızla.acaba o arada sevmişmidir diye çok düşünüyorum
ama o niye o harfe benzetti o zaman?ben hiçbir harfe benzetmemiştim bile oysaki.şaşırdım o harfe benzetince.bide ya baktıkça hatırlarsaaa(
canım hayır 1-1.5 sene çıkmadılar .biz 1-1.5 sene ayrı kaldık dedim onlar bu sürenin içinde ki 5 yada 6ay gibi en fazla çıktılar dedim.o süreçte sevmişmidir diye endişeleniyorum
sanırım beni gıcık etmek gibi bi niyeti yok çünkü buna ortam hiç vermedim. zaten aramızda kızın adını bırak varlığı bile geçmez geçmedi hiç.sadece ben o süreçte bu kızla 5-6 ay çıktığını öğrendim.yinede kabul edemedim hatta öğrendiğimde ayrılmaya kalktım.çok çabaladı barıştık sonrasında.yani o süreçte bile onla ilgili çok fazla konuşmadık.beni rahatlatmak için doğru düzgün çıkmadığını ayrı kaldığımız süreçte acaba başka biri olabilir mi diye denediğini ve yapamadığını anlattı bana o kadar.fazla dinlemeye bile tahammülüm olmayacağını bilir yani.ama ben o öle desede yinede 5 ay ya sevdiyse ya öle yaböle diye kendimi içimde hala yıpratıyorum.bu yetmezmiş gibi bide mobilyalarım böle oldu.gittik kızın baş harfiyle dolu mobilyalar aldıkbi insan için en mutlu andır evlenip mobilya almak ben böle yaşadım çok üzülüyorum.sevmiyorum mobilyalarımı
sanırım beni gıcık etmek gibi bi niyeti yok çünkü buna ortam hiç vermedim. zaten aramızda kızın adını bırak varlığı bile geçmez geçmedi hiç.sadece ben o süreçte bu kızla 5-6 ay çıktığını öğrendim.yinede kabul edemedim hatta öğrendiğimde ayrılmaya kalktım.çok çabaladı barıştık sonrasında.yani o süreçte bile onla ilgili çok fazla konuşmadık.beni rahatlatmak için doğru düzgün çıkmadığını ayrı kaldığımız süreçte acaba başka biri olabilir mi diye denediğini ve yapamadığını anlattı bana o kadar.fazla dinlemeye bile tahammülüm olmayacağını bilir yani.ama ben o öle desede yinede 5 ay ya sevdiyse ya öle yaböle diye kendimi içimde hala yıpratıyorum.bu yetmezmiş gibi bide mobilyalarım böle oldu.gittik kızın baş harfiyle dolu mobilyalar aldıkbi insan için en mutlu andır evlenip mobilya almak ben böle yaşadım çok üzülüyorum.sevmiyorum mobilyalarımı
çok haklısınız arkadaşlar teşekkür ederim hepiniz iyiliğim için yazıyorsunuz.aslında o dediklerinizi bende kendime diyorum.benimle evleniyo sonuçta seviyo falan filan ama o kadar kıskanç biriyimki bir an bile başkasını düşünebilme ihtimali beni öldürür.ee bu durumda her an gözünün önüne mobilyaları koymak hatırlatmaya eşit diye düşündüm o yüzden sizlerden yardım istedim.haklısınız kendime gelmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?