Abartıyor muyum?

Kız kardeşinin mi? Yok artık. Beğense ne olur Merak ettim.

Ya canım sosyal.medyaya bu kadar takiluyorsaniz kapatın hesaplarinizi. Sen rahat nisanlin rahat.

atıyorum aşkım benim hasasiyetim senin için önemli dimi giriş önemli
büyük ihtimalle cvp evet
şöyle böyle durum var ve bu beni rahatsız ediyor
buna biçözüm getirmeliyiz gibi gibi
Sonucunda bana sen fesatlık yapıyorsun o benim arkadaşım hem de evli derse ki diycek ben ne diycem

Takipteyim zaten 7/24 didik didik
Bence de çok saçma begenmese ölür sanki
Ayrıca neyi takip edicem? İletişime geçme falan yok anca düğünümuze gelirler

Emin olmayin, facebook arama gecmisini ve bilgisayarindan gecmisini inceleyin ozellikle profiline mi girip resimlerini inceliyor yoksa anasayfada gordukce mi begeniyor kontrol edin. Ne sıklıkta profiline baktigini takip edin, belki karislikli bir sey yok ama nisanlinizin bu kiz arkadasiyla fazlaca ilgili oldugu izlenimine kapildim. Bisey varsa evlenmeden ogrenmeniz isabet olur.

Selam canım. Bence bunda rahatsız olacak bir durum yok. Beynini böyle düşüncelerle kirletme, yoksa sevginiz saygınız da böyle böyle zedelenir.

Şifresi bende mevcut profiline göz gore gore giremez dolayısıyla ne sıklıkla girdiğini goremem

Bizde de empatiyi hep o yapar hep te hak veririm ona. Ordan vurayim ben de o halde ama ben bisi demezdim derse ne dicem kız kardeşinin fotosunu neden begenmiyo sen mi istedin?

yoook ben istemedim tabiki.
daha okadar karışmıyodum bile ona kıskançlık seviyemi bilmiyodu bile ama
bi konu acıldı facebookla ilgili benim begenilerimi sayıyodu onu begenmişsn bunu begenmişsn diye içinde yakışıklı bir sinema aktörüde vardı onu görünce ben kardeşimin arkadaşımın fotosunu begenmiyorum sen bişey dersin diye ama senin yaptıgına bak demişti. ben demedim tabii öyle sacma bisey

ben bişey demezdim derse ben diyorum diceksin işte. bilmiyorum tabii aranızdaki iletişimin ne derece bize benzedigini ama ben cokta ezilip buzulmeden istediklerimi söylüyorum.
net bi tavır içinde olmak herzaman iyi sonuç getiriyo.

Kız kardeşinin mi? Yok artık. Beğense ne olur Merak ettim.
ben bişey demeden dediğim halde mi soruyosun bu soruyu ?

ben herhangi bişey söylemedim yasak getirmedim yani bi konu açıldı önceki yorumumda bahsettim gerçi o sırada söyledi böyle yapıyorum diye.

tabii bişey olmaz kardeşinide kıskancak degilim.
gördügü herkesi herşeyi begenirse sıkıntı yaratabilirdim belki.
ama ailesi için geçerli degil bu.

Ben de söylüyorum çünkü tutamıyorum içimde ve bu konularda rahatsız oldugum biseyi asla tekrarlamiyo. Teşekkürler KK hatunlarinin gazını aldım yuzyuze gelelim soylicem

Valla bende bozulurdum ve söylerdim .tatmin edici bir cevap alana kadarda uzatırdım.tabi eğer dediğiniz gibi tek olan fotoğraflarınıda ısrarla hepsini beğeniyorsa.

Ben olsam bende sorun yapardim.
Ama atlamazdim sevgilimin uzerine hsap sormaya.
Sorardim neden her fotografini begniyosun diye bi sakince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…