- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Kız kardeşinin mi? Yok artık. Beğense ne olur Merak ettim.ben enbaştan sınırları koydugum için sevgilim kız kardeşinin falan bile fotosunu begenmiyo.
kendisi söyledi gerçi ben bişey demeden
genelde ben empati kurduruyorum böyle konularda, yavaş yavaş konuya girip ya sen olsaydın yerimde derdim onun fikrinin ne oldugunu bildiğimi ama cok rahatsız oldugumu söylerdim.
sanırım huzurumuzun kaçmasından daha önemli degildir gibi bişeyler söylesen olmaz mı.
biz baya bu tarz anlaşıyoruz
Nasıl oluyo o uygun dil ornek bi cümle alsamuygun bi dille söyle malum tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
Oncelikle sunu belirteyim nisanlimin kiz arkadasi olamaz o konuda katiyim nisanlim da hak verir bana ve gerekli ozeni gosterir. Simdi nisanlimin 2 yıl önce tanıştığı bi kız var. Kız evli kocasını da taniyo onunla da arkadaş. Ama evlenmeden öncesine dayanıyor arkadaşlıkları. Bu cift baska ilde. Sosyal medyada kızın eşiyle fotoğraflarını begeniyo kız da nisanlimin gönderilerini vs. Birbirlerinde numaraları da var ama hiç konuştuklarini gormedim sadece alenen yorumlasarak konuşurlar kızla veya eşiyle. Ama nisanlim kızın tek fotoğraflarını ve gonderilerini de begeniyo ve ben bu durumdan hoşnut olmuyorum. Hayır her gonderisini niye beğeniyor? Bu konudaki gorusumu onunla paylaşmadim henüz sizin goruslerinize gore hareket edeceğim. Ben istemiyorum kızın her haltini begenmesini saçma mi dusunuyorum sizce siz olsanız nasıl bi tavır takinirdiniz?
Benim yok kapaticani sanmıyorumYa canım sosyal.medyaya bu kadar takiluyorsaniz kapatın hesaplarinizi. Sen rahat nisanlin rahat.
atıyorum aşkım benim hasasiyetim senin için önemli dimi giriş önemliNasıl oluyo o uygun dil ornek bi cümle alsam
bak buda güzel fikir suyu çıktı zaten sosyal medyanınYa canım sosyal.medyaya bu kadar takiluyorsaniz kapatın hesaplarinizi. Sen rahat nisanlin rahat.
Sonucunda bana sen fesatlık yapıyorsun o benim arkadaşım hem de evli derse ki diycek ben ne diycematıyorum aşkım benim hasasiyetim senin için önemli dimi giriş önemli
büyük ihtimalle cvp evet
şöyle böyle durum var ve bu beni rahatsız ediyor
buna biçözüm getirmeliyiz gibi gibi
bak buda güzel fikir suyu çıktı zaten sosyal medyanın
dimi benimde ohh miss tek hesabım burda var kafam rahat eşiminde yok missYani 2 yıldır sosyal medyalarda hesabım yok gayet rahat yani :)
Takipteyim zaten 7/24 didik didik
Bence de çok saçma begenmese ölür sanki
Ayrıca neyi takip edicem? İletişime geçme falan yok anca düğünümuze gelirler
Oncelikle sunu belirteyim nisanlimin kiz arkadasi olamaz o konuda katiyim nisanlim da hak verir bana ve gerekli ozeni gosterir. Simdi nisanlimin 2 yıl önce tanıştığı bi kız var. Kız evli kocasını da taniyo onunla da arkadaş. Ama evlenmeden öncesine dayanıyor arkadaşlıkları. Bu cift baska ilde. Sosyal medyada kızın eşiyle fotoğraflarını begeniyo kız da nisanlimin gönderilerini vs. Birbirlerinde numaraları da var ama hiç konuştuklarini gormedim sadece alenen yorumlasarak konuşurlar kızla veya eşiyle. Ama nisanlim kızın tek fotoğraflarını ve gonderilerini de begeniyo ve ben bu durumdan hoşnut olmuyorum. Hayır her gonderisini niye beğeniyor? Bu konudaki gorusumu onunla paylaşmadim henüz sizin goruslerinize gore hareket edeceğim. Ben istemiyorum kızın her haltini begenmesini saçma mi dusunuyorum sizce siz olsanız nasıl bi tavır takinirdiniz?
Şifresi bende mevcut profiline göz gore gore giremez dolayısıyla ne sıklıkla girdiğini gorememEmin olmayin, facebook arama gecmisini ve bilgisayarindan gecmisini inceleyin ozellikle profiline mi girip resimlerini inceliyor yoksa anasayfada gordukce mi begeniyor kontrol edin. Ne sıklıkta profiline baktigini takip edin, belki karislikli bir sey yok ama nisanlinizin bu kiz arkadasiyla fazlaca ilgili oldugu izlenimine kapildim. Bisey varsa evlenmeden ogrenmeniz isabet olur.
Bizde de empatiyi hep o yapar hep te hak veririm ona. Ordan vurayim ben de o haldeama ben bisi demezdim derse ne dicem kız kardeşinin fotosunu neden begenmiyo sen mi istedin?
ben bişey demeden dediğim halde mi soruyosun bu soruyu ?Kız kardeşinin mi? Yok artık. Beğense ne olur Merak ettim.
Ben de söylüyorum çünkü tutamıyorum içimdeyoook ben istemedim tabiki.
daha okadar karışmıyodum bile ona kıskançlık seviyemi bilmiyodu bile ama
bi konu acıldı facebookla ilgili benim begenilerimi sayıyodu onu begenmişsn bunu begenmişsn diye içinde yakışıklı bir sinema aktörüde vardı onu görünce ben kardeşimin arkadaşımın fotosunu begenmiyorum sen bişey dersin diye ama senin yaptıgına bak demişti. ben demedim tabii öyle sacma bisey
ben bişey demezdim derse ben diyorum diceksin işte. bilmiyorum tabii aranızdaki iletişimin ne derece bize benzedigini ama ben cokta ezilip buzulmeden istediklerimi söylüyorum.
net bi tavır içinde olmak herzaman iyi sonuç getiriyo.
Ben de söylüyorum çünkü tutamıyorum içimdeve bu konularda rahatsız oldugum biseyi asla tekrarlamiyo. Teşekkürler KK hatunlarinin gazını aldım yuzyuze gelelim soylicem
Hafta içi biriktir hafta sonu pat diye soyle tepkisini gözlerinle net bi sekilde gorebiliyosun çünkü öyle daha güzel oluyo ben çok seviyorumnegüzel yüzyüzeyi beklicek olman
keşke bende sabırlı olsam okdar
Arkadaşım o benim üstelik evli yanıtını alınca ne derdinBen olsam bende sorun yapardim.
Ama atlamazdim sevgilimin uzerine hsap sormaya.
Sorardim neden her fotografini begniyosun diye bi sakince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?