Abartıyor muyum?

dimi benimde ohh miss tek hesabım burda var kafam rahat eşiminde yok miss

Şimdi herkes belki kizacak ama sosyal medyaya karşıyım. İlişkiler çok zedeleniyor burda da görüyoruz aman foton beğenilme kim o nerden tanıyorsun. Ya arkadaşlar baktiniz böyle bu durum var iki fotonuzuda kimse beğenmeyiversin kapativerin şu hesapları.

bu da mantıklı
ama benim sesime yansıdıgı için söyletmeden bırakmaz onun da dışında da içimde 1 dk tutamam hertürlü patlatırım
Benim gibi süregelen bi problemse ve ilk başlarda dert etmeyip su sıralar kafayı taktiysan tutuyosun yoksa ben de gece yarıları kafama takilanlari sormak için aramisimdir adam memur bi de senin sevgilinle mesajlasma problemin vardı diye hatırlıyorum noldu o sorun hallolabildi mi? Sabredip muradına ardın dimi

İçinizde tutacağınıza sakin bir şekilde söyleyin. Karşıdaki kişi ister evli olsun ister bekar sen rahatsız oluyorsan eğer nişanlının da anlayış göstermesi gerekir.

hatırlanıyoruumm

evet canım tabiki zafere ulaştım
he dedim ben buyum benim isteklerim bunlar bunlar bunlar.
tamam sende haklısın ama benide yanlış anlıyosun sürekli konuşcak bişeyimiz tabii olmayacak ama istedigim bu şu dedim.
ben buyum yok onu yapamam bunu diyemem diyosan benim ugraşcak sabrım kalmadı istedigim ilişki bu degil böyle mutsuzum ve mutlu edemem karar senin dedim ogünden beri harhangi bir ikazda bulunmama gerek kalmadan msjda alıyorum aranıyorumda dakikalarımızı bitirecek kadar sohbette ediyoruz haber vermedigi durumlar için enaz 5 dklık özür konuşması yapıyo falan

1 ay geçmiş bile sanırım o konuyu dert edeli. ama geçti çok şükür.
kapıyı gösterince bişeyler yoluna girdi.
kii gerçekten ciddi problem haline getirmiştim ben ama geçti

Benim de vardı böyle bi problemim ben de sabredip erenlerdenim. Ben size pek olumlu bakmiyodum yeni olduğu icin. Halbuki her şey azcik cesaret bi restmis. Ben direk cekememistim o resti nişanlı olduğum icin ima ettim sadece. Sonuç rutin gunlerse sabah gunaydinlar gidilen yerleri haber vetmeler 10dklik iş çıkışı konuşma geceye doğru mesajlasma gittiği yere kadar. Hafta sonu da beraberiz zaten. Biz hala uzun uzun sohbetler etmiyoruz malesef üzüldüm ki

yaa
ben gerçekten sıkılmıştım ama sona gelmiştim karar verdim böyle olmayacak istemiyorum dedim dedikten sonra degişti herşey.
senle onun üzerinede neler yapılması gerektigine dair konuşabiliriz
artık geçmiş ilişkilerimdeki tecrubelerimide kullanıyorum. kitap bile cıkarabilirim

bende bize olumlu bakmamıştım burda konu açtıktan sonra

ben asla içimde tutamıyorum bi sıkıntı oldugunda zaten artık alıştık birbirmize galiba. sesimizden anlayıp ögrenene kadar bırakmıyoruz ne oldu ne oldu diye.
artık bişeyler yoluna girdi yani bize zaman lazımmış diyorum. ama bana yapılcak herşeyi yaptıktan sonra hadi eyvallah demek kalmıştı neyseki bitmedi daha saglamlaştı o oldu.
mutlu oldum şimdi yine bak

Abarttigin hic bisey yok yani bana gore. Cunku benimde ortak hesap kullanan arkadaslarim var ve eşleri tek foto paylastiklarinda begenmeye cekiniyorum hatta begenmiyorum. Ne bileyim garip geliyor

Abarttigin hic bisey yok yani bana gore. Cunku benimde ortak hesap kullanan arkadaslarim var ve eşleri tek foto paylastiklarinda begenmeye cekiniyorum hatta begenmiyorum. Ne bileyim garip geliyor
aynen ya dimi.
ben yazamıyorum bile arkadaşıma. kocası mı var kendisi mi var nerden bileyim konuşamıyoruz bile
nezaman yazcak olsam vazgeçtim böyle böyle iletişimimiz kopmuş resmen.
öyle kullanmak cok sacma aslında ya

belaokumakitapoku

senin ilişkin nekadar süredir var ?
nekadar süre sonra nisanlandın aranızda 10 yaş varmış merak ettim ilişkinizi
Ojelerimin kurumasını bekledim az geciktim canım kusura bakma 6aydir tanışıyoruz biz evet çok çabuk oldu ama hic pişman değilim. Ben kendi adima çok ilerleme kaydettim ilişkide tanıdıkça. Senin bahsettiğim konudaki önerilerini bekliyorum

ne renk sürdün

6 7 aydır tanışıyosunuz 6 aylık nişanlı mısın yani. ?
nasıl karar verin bukadar cabuk maşallah cesaretine
evet o konuya dönelim ama burdan mı devam edelim konunamı yazayım

ne renk sürdün

6 7 aydır tanışıyosunuz 6 aylık nişanlı mısın yani. ?
nasıl karar verin bukadar cabuk maşallah cesaretine
evet o konuya dönelim ama burdan mı devam edelim konunamı yazayım
Bordo
Buradan konusaliimm
Nasıl karar verdim referansları sağlamdı beyfendinin diyelim fiziken de hoslastim ailem de ısrar edince oluverdi

Ben kız arkadaşlarımın sevgililerinin bende ekli olmadığını fark ettiğimden beri nişanlımın sayfasından bütün benim ve onun tanıdığı kız arkadaşlarımı sildim. Ne gerek var strese girmeme, yani şeytan bu herşey olabilir Allah korusun
O farkında bile değil sildiğimin.
Ben de kıskanırım beğenmesin fotoğrafını zırt pırt kimsenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…