abartıyor muyum ?

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.140
419
688
41
Şöyle başlıyayım kızlar benim kayınvalidem ve görümcem çok iyidir aslında.
aradığımda yardım istediğimde gelirler.
8 yaşındaki kızımı okula götürür beslenmesini bile bazen o hazırlar bazen ben ödevlerini de yaptırır.
Şimdi gelelim konumuza aile kavramı pek yok eşim de dahil olmak üzere birbirlerini çok ciddi bişey olmadığında aramıyorlar örneğin bir cenaze vardır akrabalarda annesini arar yada o arar öyle diyeyim.
bize de en son kızlarımın doğum günlerinde geldiler yaklaşık 5 ay oldu. kızına hafta içi hemen hergün gidiyor. bebeği oldu 9 aylık 9 aydır gidiyor işte bana öyle pek gelmedi diyebilirim belki 1 ay arada geldi gitti sonrası kesildi. benim kızım ise 17 aylık bu arada ben çalışıyorum görümcem daha işe başlamadı.
aynı olması mümkün değil zaten o kızı sonuçta ama ne arıyor ne soruyor
kızımı almaya gidiyorum içeriye buyur bile etmiyor.
kızı da öyle hep arıyan soran benim oğlunu soruyorum o arayıp sormuyor yeğenlerini ?
Abartıyor muyum ? sizce...

Şöyle başlıyayım kızlar benim kayınvalidem ve görümcem çok iyidir aslında.
aradığımda yardım istediğimde gelirler.
8 yaşındaki kızımı okula götürür beslenmesini bile bazen o hazırlar bazen ben ödevlerini de yaptırır.
Şimdi gelelim konumuza aile kavramı pek yok eşim de dahil olmak üzere birbirlerini çok ciddi bişey olmadığında aramıyorlar örneğin bir cenaze vardır akrabalarda annesini arar yada o arar öyle diyeyim.
bize de en son kızlarımın doğum günlerinde geldiler yaklaşık 5 ay oldu. kızına hafta içi hemen hergün gidiyor. bebeği oldu 9 aylık 9 aydır gidiyor işte bana öyle pek gelmedi diyebilirim belki 1 ay arada geldi gitti sonrası kesildi. benim kızım ise 17 aylık bu arada ben çalışıyorum görümcem daha işe başlamadı.
aynı olması mümkün değil zaten o kızı sonuçta ama ne arıyor ne soruyor
kızımı almaya gidiyorum içeriye buyur bile etmiyor.
kızı da öyle hep arıyan soran benim oğlunu soruyorum o arayıp sormuyor yeğenlerini ?
Abartıyor muyum ? sizce...

Abartıyorsun.

Bir sıkıntı yok, çocuklarına bakıyorlar, sana kötü bişey yapmıyorlar varsın aramasınlar. Belli ki arayıp sorma huyları yok.

Zaten yavrunuza bakıyorlarmış bence kafaya takılacak bir durum yok ortada
Belliki huyları bu
Birde tersini düşünün gelininn evinden çıkmayan kv'leri
Bu seferde kv evden ayrılmıyor bıktım durmları olurdu
Ne demişler tatlı git tatlı gel ;)Aynen onun içinde geçerli...

Benim kv bi üst katta oturuyo konuşuyoruz ama bana gelmiyo anadolu yakasındaki kızının evine daha çok gidiyo ben hiç alınmıyorum onu takmıyorum

Kafam rahat :)

Arada görüsmek ve biraz daha yakin olmanizi istiyorsan ozaman ilk adimi sen at ve evine davet et..kahveye caya davet et..

Benimde hiç arama sorma huyum yoktur
bu eşimin ailesini yada kuzenlerini sevmediğim değer vermediğim anlamına gelmiyor.
Gereksiz alınganlık yapıp aranızı bozmayın.

Bazen biz bayanları memnun etmek o kadar zor ki!
Herhafta size gelse
--Ayy herhafta her hafta geliyor.Eşime,çocuğuma zaman kalmıyor diye dert olur.
Gelmese
_kızına gidiyor herhafta orda bana niye gelmiyor olur.

Durumu çözen beri gelsin.

Konu sahibi bence sorun yok.Şuanda binlerce kadın yerinizde olmak istiyor.

Back
X